Kalitera na ftiaxno ego syllogi me tis epityxies tis xronias totesupernatural22 έγραψε:Η Minos συνεργάζεται με Sony και Heaven,και θα έχει 30 τραγούδια,σε 2πλό cd!
ΝΕΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2011!
Re: ΝΕΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2011!
Krouela agapes mou, Krouela
-
supernatural22
Από ότι είδα,θα έχει και παλιότερα τραγούδια όπως το "Ψέμα" της Θεοδωρίδου,το "Κακομαθημένο" του Χολίδη κλπ!Krouela έγραψε:Kalitera na ftiaxno ego syllogi me tis epityxies tis xronias totesupernatural22 έγραψε:Η Minos συνεργάζεται με Sony και Heaven,και θα έχει 30 τραγούδια,σε 2πλό cd!
Malistasupernatural22 έγραψε:Από ότι είδα,θα έχει και παλιότερα τραγούδια όπως το "Ψέμα" της Θεοδωρίδου,το "Κακομαθημένο" του Χολίδη κλπ!Krouela έγραψε:Kalitera na ftiaxno ego syllogi me tis epityxies tis xronias totesupernatural22 έγραψε:Η Minos συνεργάζεται με Sony και Heaven,και θα έχει 30 τραγούδια,σε 2πλό cd!
-
minerboh
Χρειάζεται συμβουλευτική Κρουέλας!Krouela έγραψε:Malistasupernatural22 έγραψε:Από ότι είδα,θα έχει και παλιότερα τραγούδια όπως το "Ψέμα" της Θεοδωρίδου,το "Κακομαθημένο" του Χολίδη κλπ!Krouela έγραψε:Kalitera na ftiaxno ego syllogi me tis epityxies tis xronias totesupernatural22 έγραψε:Η Minos συνεργάζεται με Sony και Heaven,και θα έχει 30 τραγούδια,σε 2πλό cd!Oti na'nai i Minos
Epigontosminerboh έγραψε:Χρειάζεται συμβουλευτική Κρουέλας!Krouela έγραψε:Malistasupernatural22 έγραψε:Από ότι είδα,θα έχει και παλιότερα τραγούδια όπως το "Ψέμα" της Θεοδωρίδου,το "Κακομαθημένο" του Χολίδη κλπ!Krouela έγραψε:Kalitera na ftiaxno ego syllogi me tis epityxies tis xronias totesupernatural22 έγραψε:Η Minos συνεργάζεται με Sony και Heaven,και θα έχει 30 τραγούδια,σε 2πλό cd!Oti na'nai i Minos
- PENELOPE
- Επικοινωνία:
ΕΜΕΝΑ ΑΡΧΙΚΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΕΝΑ ΣΟΚ ΜΕ ΤΟ 'ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ'...ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΚΙ ΟΣΟ Τ'ΑΚΟΥΩ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ!ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΑΝΤΙ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΑ!
ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ...Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟ ΕΜΕΙΝΕ ΜΙΝΟΣ;ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΕ ΦΟΙΒΟ;
-
MusicLover
Του είπε λέει ο παραγωγός του ότι ο Φοίβος έχει γράψει ένα τραγούδι γι αυτόν, πήγε το άκουσε, του άρεσε πάρα πολύ και το έβαλε στον δίσκο. Τι και πώς δεν εξήγησε...PENELOPE έγραψε:ΕΜΕΝΑ ΑΡΧΙΚΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΕΝΑ ΣΟΚ ΜΕ ΤΟ 'ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ'...ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΚΙ ΟΣΟ Τ'ΑΚΟΥΩ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ!ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΑΝΤΙ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΑ!
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Του ηρθε στο ασχετο του Φοιβου να του γραψει τραγουδι.Εγω νομιζω πως επαιξε ρολο και η συνεργασια στο fever.MusicLover έγραψε:Του είπε λέει ο παραγωγός του ότι ο Φοίβος έχει γράψει ένα τραγούδι γι αυτόν, πήγε το άκουσε, του άρεσε πάρα πολύ και το έβαλε στον δίσκο. Τι και πώς δεν εξήγησε...PENELOPE έγραψε:ΕΜΕΝΑ ΑΡΧΙΚΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΕΝΑ ΣΟΚ ΜΕ ΤΟ 'ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ'...ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΚΙ ΟΣΟ Τ'ΑΚΟΥΩ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ!ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΑΝΤΙ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΑ!
I like people too much or not at all.
-
Chronisgreek
egw pisteyw oti htan na paei spicy alla den ton afhsan k symfwnhsan na baloun to tragoudi k logika apo tou xronou spicy 8a einai..
p.s. oi fhmes gia thn metagrafh pou legame
p.s. oi fhmes gia thn metagrafh pou legame
-
supernatural22
Πολύ καλό cd έβγαλε ο Οικονομόπουλος,καλύτερο από το προηγούμενο.Αξίζουν αρκετά κομμάτια,και τα υπόλοιπα ακούγονται ευχάριστα!
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!supernatural22 έγραψε:
Αύριο πέφτω στην φωτιά
Δεν υπάρχει για μένα μετά
Δεν υπάρχει για μένα μετά
-
gianniskard
Εξαιρετικό το καινούργιο cd του Οικονομόπουλου και πιστεύω είναι καλύτερο από τό Δώρο Για Σένα
- PENELOPE
- Επικοινωνία:
ΕΜΕΝΑ Μ'ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!
ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΟΣΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ...ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ!
ΑΛΛΩΣΤΕ Ο,ΤΙ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΝΤΑ!ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ!
ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΟΣΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ...ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ!
ΑΛΛΩΣΤΕ Ο,ΤΙ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΝΤΑ!ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ!
-
supernatural22
Το cd του Οικονομόπουλου κυκλοφόρησε!Όποιος το πάρει,να προσέχει,υπάρχουν κάποια ελαττωματικά αντίτυπα,στα οποία το κομμάτι "Και τι έγινε" διαρκεί 2:35 δεν είναι ολόκληρο!Η κανονική του διάρκεια είναι 3:41.Το ίδιο είχε γίνει και στο site της vodafone όταν είχε ανέβει σαν digital single.
Θα το παρω οταν το βγαλει με εφημεριδα.supernatural22 έγραψε:Το cd του Οικονομόπουλου κυκλοφόρησε!Όποιος το πάρει,να προσέχει,υπάρχουν κάποια ελαττωματικά αντίτυπα,στα οποία το κομμάτι "Και τι έγινε" διαρκεί 2:35 δεν είναι ολόκληρο!Η κανονική του διάρκεια είναι 3:41.Το ίδιο είχε γίνει και στο site της vodafone όταν είχε ανέβει σαν digital single.
I like people too much or not at all.
Ή κατέβασέ το να τελειώνεις...

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
-
supernatural22
Το παιδί που το αγόρασε το cd και το ανέβασε στα sites,το επέστρεψε πίσω και τoυ έδωσαν κανονικό που παίζει καλά,ευτυχώς,θα το ανεβάσει μέχρι το βράδυ!