etsi synh8isame (na lemepanosif έγραψε:Υπέροχο το νέο της cd! Σταθερή αξία η Νατάσα!!!!!!!!!!!!
Νατάσα Θεοδωρίδου
-
Chronisgreek
Re: Νατάσσα Θεοδωρίδου [Songs & More]
Γούστα είναι αυτά...Εμένα μου αρέσει!!!!!!Chronisgreek έγραψε:etsi synh8isame (na lemepanosif έγραψε:Υπέροχο το νέο της cd! Σταθερή αξία η Νατάσα!!!!!!!!!!!!).. de bgazei k ta super wow's pleon...
+1panosif έγραψε:Γούστα είναι αυτά...Εμένα μου αρέσει!!!!!!Chronisgreek έγραψε:etsi synh8isame (na lemepanosif έγραψε:Υπέροχο το νέο της cd! Σταθερή αξία η Νατάσα!!!!!!!!!!!!).. de bgazei k ta super wow's pleon...
I like people too much or not at all.
YPEROXH DOULEIA....K AKOUGETAI ARKETA!!!
GIA TO 2012 OTI KALUTERO MEXRI STIGMHS.....
GIA TO 2012 OTI KALUTERO MEXRI STIGMHS.....
AN DEN ARESEI SOU TO SBHNOUN!!!
-
MusicLover
Εκπληκτική η Νατάσα χθες στο DC! Είχε πάρα πολύ κόσμο!
θέλω να βγάλει επόμενο τραγούδι στα ραδιόφωνα το θα ΄ρθω να σε δω.τι τραγούδαρα. 
Get a life
its free
its free
_Nylon_ έγραψε:θέλω να βγάλει επόμενο τραγούδι στα ραδιόφωνα το θα ΄ρθω να σε δω.τι τραγούδαρα.
mallon afto pezei na einai
Παρε ανασα και παμε...
Παίζει ήδη σε κάποια ραδιόφωνα._Nylon_ έγραψε:θέλω να βγάλει επόμενο τραγούδι στα ραδιόφωνα το θα ΄ρθω να σε δω.τι τραγούδαρα.
Μου αρέσει που δεν ήθελε να το πει η Νατάσα.
-
MusicLover
?????Πότε το είπε αυτό;stelios έγραψε:Παίζει ήδη σε κάποια ραδιόφωνα._Nylon_ έγραψε:θέλω να βγάλει επόμενο τραγούδι στα ραδιόφωνα το θα ΄ρθω να σε δω.τι τραγούδαρα.
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Στην εκπομπή της Μενεγάκη.MusicLover έγραψε:?????Πότε το είπε αυτό;stelios έγραψε:Παίζει ήδη σε κάποια ραδιόφωνα._Nylon_ έγραψε:θέλω να βγάλει επόμενο τραγούδι στα ραδιόφωνα το θα ΄ρθω να σε δω.τι τραγούδαρα.
-
MusicLover
Καλά χαζή είναι;;; ΤΕΛΕΙΟ κομμάτι..stelios έγραψε:Στην εκπομπή της Μενεγάκη.MusicLover έγραψε:?????Πότε το είπε αυτό;stelios έγραψε:Παίζει ήδη σε κάποια ραδιόφωνα._Nylon_ έγραψε:θέλω να βγάλει επόμενο τραγούδι στα ραδιόφωνα το θα ΄ρθω να σε δω.τι τραγούδαρα.
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
ΗΘΕΛΕ...ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΥΤΟ??..ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ??..ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΕΚΕΙΝΗ.. 
-
supernatural22
Δεν ξέρω πως επιλέγει η Νατάσα με το Θεοφάνους τα κομμάτια!Αν δηλαδή η Νατάσα ηχογραφεί 15-20 κομμάτια,για να καταλήξουν στα 10.Στην αρχή είχε ακουστεί ότι τα κομμάτια θα ήταν 11,και ότι μετά το Απέναντι,το δεύτερο single θα ήταν dance.Μήπως αυτό δεν μπήκε?
Δήλωσε πως αρχικά ούτε το Απέναντι είχε καταλάβει ως τραγούδι και πως επέμενε ο Θεοφάνους να το πει.
Παραδέχτηκε πως δεν έχει καλό ένστικτο με τις επιτυχίες.Εξάλλου και στο παρελθόν δεν ήθελε να πει το Έντεκα παρα και το Φεγγάρι.
Παραδέχτηκε πως δεν έχει καλό ένστικτο με τις επιτυχίες.Εξάλλου και στο παρελθόν δεν ήθελε να πει το Έντεκα παρα και το Φεγγάρι.
-
minerboh
Δηλαδή θέλετε να μου πείτε οτι εκείνη διάλεξε να ερμηνεύσει τη πλεοψηφία του δίσκου ''η ζωή μου έρωτας''; Τι να πω...εδω ταιριάζει ενα πολύ γνωστό φοιβοτράγοδο...stelios έγραψε:Δήλωσε πως αρχικά ούτε το Απέναντι είχε καταλάβει ως τραγούδι και πως επέμενε ο Θεοφάνους να το πει.
-
Chronisgreek
-
supernatural22
Όχι,το αντίθετο,ότι ο συνθέτης επιλέγει τα τραγούδια πάντα!Το "Η ζωή μου έρωτας" είχε καλά κομμάτια αλλά λίγα!Αν είχε ακόμα 5 κομμάτια,θα ήταν πολύ καλός δίσκος!minerboh έγραψε: Δηλαδή θέλετε να μου πείτε οτι εκείνη διάλεξε να ερμηνεύσει τη πλεοψηφία του δίσκου ''η ζωή μου έρωτας''; Τι να πω...εδω ταιριάζει ενα πολύ γνωστό φοιβοτράγοδο...