http://m.youtube.com/?#/watch?v=zHoip6iZXzUADAM2 έγραψε:Γιατί δεν τη συμπαθεί?NARKOTIKO έγραψε:Να της ελεγα οτι ειμαι και φαν της Γαρμπη.Θα με καθαριζε!

http://m.youtube.com/?#/watch?v=zHoip6iZXzUADAM2 έγραψε:Γιατί δεν τη συμπαθεί?NARKOTIKO έγραψε:Να της ελεγα οτι ειμαι και φαν της Γαρμπη.Θα με καθαριζε!
Tην λατρεύει.Ήταν και συνυφάδες κάποτε.ADAM2 έγραψε:Γιατί δεν τη συμπαθεί?NARKOTIKO έγραψε:Να της ελεγα οτι ειμαι και φαν της Γαρμπη.Θα με καθαριζε!
NARKOTIKO έγραψε:Αυτο εγινε χθες στο mallstelios έγραψε:Στην εκπομπή Καλοκαίρι παντού είπαν πως μια υπάλληλος την ψέκασε με ένα άρωμα και η Άντζελα την φασκέλωσε.Δεν υπάρχει λέμε.![]()
![]()
Ημουν παραδιπλα και μια υπαλληλος οταν περασε απο διπλα της η Αντζελα της λεει
Να σας χεκασω;
θεα Αντζελα απαντα -με υφος ποια εισαι εσυ μωρη που θα ακουμπησεις το μυθο-
Μς τι να με ψεκασεις κοριτσακι μου;Εμενα θα ψεκασεις;ειδες ποια ειμαι;
δεν ειδα να τη φασκελωνει!μπορει να το εκανε κ να μη το προσεξα γιατι εψαχνα το κιν να προλαβω να τραβηξω τη συνομιλια
billakos24 έγραψε:NARKOTIKO έγραψε:Αυτο εγινε χθες στο mallstelios έγραψε:Στην εκπομπή Καλοκαίρι παντού είπαν πως μια υπάλληλος την ψέκασε με ένα άρωμα και η Άντζελα την φασκέλωσε.Δεν υπάρχει λέμε.![]()
![]()
Ημουν παραδιπλα και μια υπαλληλος οταν περασε απο διπλα της η Αντζελα της λεει
Να σας χεκασω;
θεα Αντζελα απαντα -με υφος ποια εισαι εσυ μωρη που θα ακουμπησεις το μυθο-
Μς τι να με ψεκασεις κοριτσακι μου;Εμενα θα ψεκασεις;ειδες ποια ειμαι;
δεν ειδα να τη φασκελωνει!μπορει να το εκανε κ να μη το προσεξα γιατι εψαχνα το κιν να προλαβω να τραβηξω τη συνομιλια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για κάτι τέτοια αξίζει η ζωή! Για μια φιλία, ένα έρωτα, ένα ταξίδι, ένα σουργελέ
περιστατικό με Άντζελα!![]()
panosif έγραψε:Tην λατρεύει.Ήταν και συνυφάδες κάποτε.ADAM2 έγραψε:Γιατί δεν τη συμπαθεί?NARKOTIKO έγραψε:Να της ελεγα οτι ειμαι και φαν της Γαρμπη.Θα με καθαριζε!![]()
Θεε μου τι ΕΠΙΚΟ στιγμιότυπο μιας ΕΠΙΚΗΣ εκπομπής!afn έγραψε:panosif έγραψε:Tην λατρεύει.Ήταν και συνυφάδες κάποτε.ADAM2 έγραψε:Γιατί δεν τη συμπαθεί?NARKOTIKO έγραψε:Να της ελεγα οτι ειμαι και φαν της Γαρμπη.Θα με καθαριζε!![]()
![]()
![]()
Έτσι σαν τον Χριστούλη!
Krouela έγραψε:To Despinaki to stiriza ego stis arxes tis karrieras tisKanonika tha'prepe na me rotisi an boris na xrismopi prasino bagrround kai to idio kopsimo mallion