Κυκλοφόρησε η ''Πρώτη Επαφή'' του Κωνσταντίνου Γαλανού

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
antidoto

Κυκλοφόρησε η ''Πρώτη Επαφή'' του Κωνσταντίνου Γαλανού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω την έναρξη της συνεργασίας μου με τον παραγωγό και μαέστρο κ.Νίκο Νικολαίδη,τον πολυτάλαντο τραγουδιστή Κωνσταντίνο Γαλανό και την δισκογραφική εταιρία στην οποία ανήκει,τη Heaven.

H συνεργασία αυτή αφορά στο promotion και στις δημόσιες σχέσεις του Κωνστα-ντίνου Γαλανού.Στόχος μου είναι η συνεχής και αδιάκοπη προβολή του καλλιτέχνη μέσα από τα ραδιόφωνα,τα τηλεοπτικά κανάλια,τα έντυπα και το διαδίκτυο σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο με γνώμονα πάντα τη σοβαρότητα, τη συνέπεια,τον σεβασμό της καλλιτεχνικής αξίας του Κωνσταντίνου Γαλανού και την δική σας άμεση εξυπηρέτηση. Η επικοινωνία μας θα γίνεται με κάθε δυνατό μέσο όπως e-mails,δελτία τύπου,τηλέφωνο και προσωπικές συναντήσεις.

Ήδη,η δισκογραφική εταιρία Heaven και ο κ.Νικολαίδης,παραγωγός του Κωνστα-ντίνου Γαλανού,έχουν κάνει ένα πολύ δυναμικό ξεκίνημα στην προβολή της πρώτης δισκογραφικής δουλειάς του Κωνσταντίνου που κυκλοφορεί με τίτλο «Πρώτη Επαφή».Το πρώτο single του cd «Όσο εγώ κανένας» έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στις δικές σας προτιμήσεις αλλά και στου κόσμου. Στην παρούσα «Πρώτη Επαφή» μας σας αποστέλλω το δελτίο τύπου που συνοδεύει την κυκλοφορία της πρώτης δισκογραφικής δουλειάς του Κωνσταντίνου Γαλανού,το «Όσο εγώ κανένας» σε μορφή mp3 καθώς και φωτογραφικό υλικό του Κωνσταντίνου.Επιπλέον σας αποστέλλω την αφίσσα του «ΡΟΔΟΝ LIVE»στο σχήμα του οποίου συμπρωταγωνιστεί ο Κωνσταντίνος Γαλανός.

Το «ΡΟΔΟΝ LIVE»που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη έκανε πρεμιέρα στις 24/1 με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Γιαννιά,την Εύα Μπάιλα,τον Κωνσταντίνο Γαλανό και τον Κωνσταντίνο Αργυρό.Όλοι τους, φρέσκα πρόσωπα, έχουν στήσει ένα πολύ κεφάτο και νεανικό πρόγραμμα υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του κ.Νικολαίδη και ήδη η Θεσσαλονίκη τους έχει αγκαλιάσει πολύ θερμά.

Δελτίου Τύπου για την κυκλοφορία της «Πρώτης Επαφής».
Η πρώτη επαφή του Κωνσταντίνου Γαλανού με κοινό ήταν στο θέατρο. Σε ηλικία 10 χρονών έπαιζε και τραγουδούσε στο πλάι της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο μιούζικαλ "Η μελωδία της ευτυχίας", αποκομίζοντας μια σπουδαία εμπειρία. Η πρώτη επαφή του με τη μουσική εντοπίζεται επίσης στα παιδικά του χρόνια, αφού από πολύ μικρός μάθαινε να παίζει μπουζούκι και στη συνέχεια πιάνο, κιθάρα αλλά και να ασχολείται με τις ενορχηστρώσεις.

Η πρώτη επαφή του με τη δισκογραφία πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες. Ο Κωνσταντίνος Γαλανός, ένας πολύ νεαρός και ταλαντούχος τραγουδιστής και τραγουδοποιός, έρχεται με ...φόρα από τη Θεσσαλονίκη και μας συστήνεται δισκογραφικά με το album του "Πρώτη επαφή", το οποίο μόλις κυκλοφόρησε από τη Heaven.
Μια εξαιρετική φωνή, που ερμηνεύει με συναίσθημα, ένταση και πάθος, παρά το νεαρό της ηλικίας του (είναι μόλις 23 χρονών), 10 λαϊκά τραγούδια που θα σας κερδίσουν από την πρώτη κιόλας επαφή! Η μουσική και οι στίχοι σε 4 τραγούδια φέρουν την υπογραφή του, ενώ στο τραγούδι "Έξω απ' την πόρτα μου", ο Κωνσταντίνος συνθέτει και ο Χρίψιμε Μινασιάν γράφει τους στίχους. Τραγούδια του έγραψαν επίσης ο Κώστας Γκίτσης (μουσική), ο Λάζαρος Χατζημελετίου (στίχοι), ο Γιάννης Σταμπουλίδης (μουσική-στίχοι), ο Χρίψιμε Μινασιάν (μουσική-στίχοι), ο Σάκης Καντάς (στίχοι), ο Χρήστος Θεοδωρίδης (μουσική), ο Γιώργος Τσοπάνης (στίχοι).

Η διεύθυνση παραγωγής του album είναι του Νίκου Νικολαΐδη. Πρώτο single το "Όσο εγώ κανένας". Μια υπέροχη λαϊκή μπαλάντα που θα κατακλύσει τις ραδιοφωνικές συχνότητες!

Είμαι σίγουρος πως η Πρώτη Επαφή του Κωνσταντίνου Γαλανού με την δισκογραφία είναι πολύ έντονη.Με την δική σας υποστήριξη και βοήθεια,η Επαφή αυτή θα γίνει πολύ δυνατή και απόλυτα επιτυχημένη.
Είμαι στη διάθεση σας κάθε στιγμή,
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Mε εκτίμηση,
Μπάμπης Γιαννικόπουλος

Τηλέφωνα επικοινωνίας -6978670581 και 6948131043
Ηλεκτρονική διευθύνση- babis_music@yahoo.com
Url: www.myspace.com/babis_cool
Διεύθυνση:Τ.Θ. 150 –Τ.Κ. 57004

ΓΙώΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΙάΣ – EύΑ ΜπάΙΛΑ - ΚΩΝΣΤΑΝΤίΝΟΣ ΓΑΛΑΝόΣ - ΚΩΝΣΤΑΝΤίΝΟΣ ΑΡΓΥΡόΣ…από τις 24 Ιανουαρίου στο «ΡΟΔΟΝ Live»

Στον γνώριμο χώρο του “ΡΟΔΟΝ Live” οι νύχτες αποκτούν νόημα! Το γνωστό στέκι της πόλης άλλαξε σχήμα και υποδέχεται την πιο κεφάτη νεανική ομάδα… που εγγυάται βραδιές γεμάτες κέφι… και χορό μέχρι το πρωί! Ο Γιώργος Γιαννιάς, η Έυα Μπάιλα ,ο Κωνσταντίνος Γαλανός και ο Κωνσταντίνος Αργυρός ξεσηκώνουν το κοινό της Θεσσαλονίκης από τις 24 Ιανουαρίου!

Ο Γιώργος Γιαννιάς με τον νέο του δίσκο «Ένα ταξίδι Ακόμα» που μόλις κυκλοφόρησε, και με την πρόσφατη επιτυχία του «Αν δεν κάνω λάθος» έρχεται στην Θεσσαλονίκη με πολύ θετική ενέργεια να μας ταξιδέψει στους ρυθμούς των νέων αλλά και των παλαιότερων επιτυχιών του «Σ’ αγαπώ», «Ετοιμάζω ταξίδι», «Δεν είσαι εδώ», «Για τα φιλιά σου», «Πάω απόψε να τρελαθώ».
Η Εύα Μπάιλα, ύστερα απ’ την επιτυχία «Να παίζει το Τρανζίστορ» που έγινε το σουξέ του 2007, μας γοητεύει με την ερμηνεία της στην νέα της μπαλάντα «Μόνο με θαύμα» ενώ μας ξεσηκώνει με το τσιφτετέλι «Χωρίζουμε αγόρι μου».

Μαζί τους ο Κωνσταντίνος Γαλανός που μας συστήνεται με την δυναμική μπαλάντα «Όσο εγώ κανένας» μέσα απ’ τον πρώτο του δίσκο με τίτλο «Πρώτη Επαφή» που κυκλοφόρησε πρόσφατα και έχει γίνει ένα απ’ τα αγαπημένα των ραδιοφωνικών παραγωγών της χώρας.

Την πιο κεφάτη παρέα της πόλης, έρχεται να συμπληρώσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός , που με την μελωδική φωνή του και την ξεχωριστή σκηνική παρουσία του, μας παρουσιάζει στην σκηνή του Ρόδον Live, τραγούδια απ’ την πρώτη του δισκογραφική δουλειά που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες σε παραγωγή Νίκου Νικολαίδη.

ΡΟΔΟΝ Live Έναρξη ΠΕΜΠΤΗ 24/1/08 :
Φρίξου 3- Περιοχή Σφαγεία, Θεσσαλονίκη.
Ημέρες Λειτουργίας : Πέμπτη- Παρασκευή –Σάββατο
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310-513400 & 2310-424058
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ :COSMORADIO 95,1
Παρε ανασα και παμε...
naive_elf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από naive_elf »

ο τυπος ειναι ξαδερφακι μου...να τον στηριξετε!
Να η Καίτη που μ' ανέβαζε στα σύννεφα!
Απάντηση