NINO:''ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ HEAVEN ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ''!!!!

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
MEDIA
Επικοινωνία:

NINO:''ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ HEAVEN ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ''!!!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MEDIA »

Εικόνα

Μία λύση που να ικανοποιεί και τις δύο πλευρές προσπαθούν να βρουν οι άνθρωποι της Heaven . Κάποιοι πιστεύουν πως ο Νίνο έχει μετανιώσει για το εξώδικο που έστειλε στις αρχές του μήνα στη δισκογραφική του εταιρία και εμφανίζεται τώρα πιο διαλλακτικός. "Αν δεν κυκλοφορήσει ο δίσκος του δεν θα βγει κανείς κερδισμένος" λέει άνθρωπος που έχει δουλέψει στον καλλιτέχνη. " Ούτε η Heaven που έχει πληρώσει τα έξοδα παραγωγής αλλά ούτε και ο Νίνο που θα μείνει χωρίς σουξέ για μια σεζόν". Δεδομένο επίσης είναι πως την άνοιξη του 2009 ο Στέφανος Ξυπολητάς- όπως είναι το πραγματικό του όνομα- θα κληθεί στο στρατό, γεγονός που στενεύει τα χρονικά όρια των διαπραγματεύσεων.

Την περασμένη Πέμπτη, ο Νίνο εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα γραφεία της Heaven μετά το πολυσυζητημένο εξώδικο. Αφού χαιρέτησε όλα τα στελέχη της εταιρίας, έμεινε για αρκετή ώρα στο γραφείο του Μάκη Πουνέντη, προσπαθώντας να βρουν μια χρυσή τομή. Αν και δεν βρέθηκε λύση, ο Νίνο φαίνεται πως ζήτησε να κυκλοφορήσει το cd χωρίς όμως να θέλει να δεσμευτεί σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει στα τέλη του 2009. Την ίδια στιγμή οι φήμες λένε πως έχει δεχτεί πρόταση από τη Sony. Η επόμενη εβδομάδα φαίνεται πως θα είναι καθοριστική αφού ο Νίνο βρίσκεται ήδη στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Ρόδο, ώστε να σκεφτεί με ηρεμία την επόμενη κίνησή του.

yupi
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MEDIA την Τετ Δεκ 31, 2008 8:37 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Elenh otan gelas eisai poly xaritwmenh
Krouela
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Krouela »

PROMO PROMO PROMO :lol:
Krouela agapes mou, Krouela
MEDIA
Επικοινωνία:

Krouela έγραψε:PROMO PROMO PROMO :lol:
:lol: :lol: :lol: poly promo peftei
thrilos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από thrilos »

O Pounentis sto Grigori, eipe, Gia Nino, exei simbolaio mexri to 2009, an den thelei na meinei anoigei tin porta kai feugei. Alla eipe oti exw mathei na timao to symvolaia mou, as perimenei o Nino kai meta kanei oti thelei.

To idio me tin Kalomoira, pou tin ekane meta tin Eurovision. Ton rotise gia ta 600 euro, kai eipe h Heaven den exei efthinei gia auto, kai auta einai metaksi tin Kalomoira kai tin ERT. Episeis eipe oti ekane ena meeting me tin Kalomoira meta tin Eurovision milisan kapoia pragmata, kai tis eipane, oti thes kaneis. auta.
Stinky
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stinky »

ΓΙΑ ΜΑΡΩ ΕΙΠΕ ΤΠΤ; :roll: :roll:
thrilos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από thrilos »

oxi den eipe tipota. Alla h Maro ta brike mazi tous afou bgazei cd single
Stinky
Επικοινωνία:

thrilos έγραψε:oxi den eipe tipota. Alla h Maro ta brike mazi tous afou bgazei cd single
ΝΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΥΤΟ...THANKS..
MEDIA
Επικοινωνία:

Εικόνα

Στη φωτογράφηση φτάνει μισή ώρα πριν από όλους, αλλά δεν διαμαρτύρε­ται. Αυτή η συνέντευξη είχε προγραμμα­τιστεί από τα τέλη του Σεπτεμβρίου, όταν ακόμα ο Νίνο βρισκόταν στο στούντιο ηχογράφησης για το καινούργιο του CD. Ο δίσκος τελικά καθυστέρησε και, λίγες μέρες πριν κυκλοφορήσει, έγινε γνω­στό ότι ο τραγουδιστής είχε στείλει εξώ­δικο στη Heaven και η κυκλοφορία του CD, φυσικά, αναβλήθηκε επ' αόριστον. Ο Νίνο συνέχιζε κανονικά τις εμφανίσεις του στο Vox, ενώ, για πρώτη φορά, εμφα­νίστηκε δημόσια χέρι χέρι με την εδώ και δέκα μήνες σύντροφό του, Δούκισσα Νο­μικού, επισημοποιώντας έτσι έμμεσα μια σχέση την οποία δεν είχε παραδεχτεί ποτέ μέχρι σήμερα.

Πώς φτάνεις στο σημείο να στείλεις εξώ­δικο στη δισκογραφική σου εταιρία; Εί­ναι μια ακραία λύση.

Δεν είναι ακραία κίνηση. Είναι αυτό που λέει η λέξη: Έξω από δίκη.

Θέλεις να φύγεις από τη Ηeaven;

Είναι μπερδεμένα τα συναισθήματά μου. Η κυκλοφορία του CD πάγωσε χωρίς να υπάρχει λόγος. Δεν το πάγωσα εγώ, θέλω να βγει ο δίσκος.

Οι φήμες λένε πως το πρόβλημα είναι οικονομικό και ότι η δισκογραφική σου εταιρία σάς κρατάει ένα ποσοστό από τις αμοιβές που παίρνετε στα μαγα­ζιά όπου εμφανίζεστε.

Ναι, ισχύει αυτό που λες. Αν είναι σωστό; Ήμουν ένα παιδί στη Ρόδο και υπέγρα­ψα κάποτε ένα χαρτί για να αλλάξει η ζωή μου, επειδή δεν ήταν μέσα στα πλούτη - ούτε και τώρα είναι, δεν έχω λεφτά.

Για την προσωπική σου ζωή σε έχουν κρίνει πολύ. Γιατί δεν παραδεχό­σουν τόσο καιρό τη σχέση σου;

Γιατί να το παραδεχτώ; Γιατί να μιλήσω για την προσωπική μου ζωή σε έναν ηλί­θιο που θα βγει μετά να με κράξει; Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό το σύστημα.

Όταν επιλέγεις να γίνεις διάσημος, έχεις μια pop εικόνα και διαλέγεις να έχεις δίπλα σου μια εξίσου διάσημη σύντροφο, τότε, συγνώμη, αλλά δεν μπορείς να παραπονιέσαι μετά.

Mα εγώ δεν επιδίωξα να γίνω διάσημος. Πήγα στο Fame Story μπας και αλλάξει λίγο η ζωή της οικογένειάς μου, μπας και βάλουμε καμιά σόμπα στο σπίτι, όχι για να με αναγνωρίζουν στο δρόμο.

Πώς πιστεύεις ότι θα λυθεί το πρόβλη­μά σου με τη Ηeaven;

Πιστεύω πως, όποια στιγμή κι αν βγει αυτός ο δίσκος, τελικά τα τραγούδια θα αρέσουν πολύ στον κόσμο γιατί έχουν γραφτεί μέσα από την ψυχή μου για να τα ακούσουν.

Τώρα πώς νιώθεις;

Τώρα; Πολύ δυστυχισμένος.

Αυτό μπορεί να φανεί ως αχαριστία από κάποιον που τα έχει όλα.

Έτσι μπορεί να φαίνεται, αλλά δεν τα έχω όλα. Κανείς δεν τα έχει όλα. Κυρίως οι διάσημοι κοιμούνται με ηρεμιστικά και έχουν ψυχολογικά προβλήματα. Είμαι μόνος μου όλη την ημέρα. Μόνος. Η οι­κογένειά μου και οι φίλοι μου είναι μα­κριά. Ζω μόνος μου. Τι να κάνω; Να βγω στο μπαλκόνι και να φωνάζω; Πόσες βόλτες ακόμα να κάνω μόνος;

Έχεις όμως και μια ερωτική σύντροφο. Πώς μπορείς να είσαι ερωτευμένος και δυστυχισμένος ταυτόχρονα;

Δεν θέλω να μιλήσω για τα προσωπικά μου. Εντάξει, υπάρχουν κάποιες φορές που δεν κοιμάμαι μόνος. Αλλά συνήθως ξυπνάω μόνος μου, πίνω καφέ μόνος μου, μιλάω μόνος μου, κάνω μπάνιο μό­νος μου, οδηγώ μόνος μου. Όσα λεφτά και να έχεις, τι να το κάνεις αν ζεις έτσι;

Ποιος στίχος από τα νέα τραγούδια σε εκφράζει περισσότερο αυτή τη στιγμή;

«Μες στην καρδιά μου ακόμα είσαι μια ανάμνηση πικρή, είμαι απλά ένα σώμα που εσύ του πήρες την ψυχή, εγώ σε θέλω ακόμα, δεν έχεις φύγει ούτε στιγμή, κρατάω μια εικόνα με ένα ψεύτικο φιλί».

yupi
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MEDIA την Τετ Δεκ 31, 2008 12:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
MEDIA
Επικοινωνία:

panta paraksenos stis synenteukseis tu.thelei na vgazei kati diaforetiko pros ta eksw!pantw stha nai krimana mh vgei to cd t.as ta vrei me th heaven gia auto to album kai meta as figei..
MEDIA
Επικοινωνία:

th diavasa olh th synenteuksi sto magazine!

loipon o nino en telei esteile ekswdiko dioti h heaven tou eipe ean thes na vgei o o etoimos diskos su tha prepei na ananewseis to symvoleo su me th heaven!tu nino profanws de tu arese auto kai gia auto anagkasthke na stilei to ekswdiko!symfwnw mazi tu pantws!ti diktatoria einai auth?eleos :? :?
lindinho

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lindinho »

μου αρέσουν αυτά που λέει και βασικά δεν είχα διαβάσει ποτέ μου συνέντευξή του....

ενδιαφέρων τύπος φαίνεται...
brancas, azuis, amarelas e pretas...
MEDIA
Επικοινωνία:

makari na vgei to cd tu!exw periergia na akousw ta kommatia pou exei grapsei! :D :D
SD54

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SD54 »

lindinho έγραψε:μου αρέσουν αυτά που λέει και βασικά δεν είχα διαβάσει ποτέ μου συνέντευξή του....

+1
...το εδώ πουθενά, το τώρα ποτέ...
Άβαταρ μέλους
immortal
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από immortal »

Το 2008 κακή χρονια για την Heaven, ακομα και η Alpha Records ενα χρυσό album το εκανε

Νομιζω θελουν να κρατήσουν τον Νινο ντε και καλα γιατι ηταν απο τους πιο εμπορικούς εκει (και χωρις Φοιβο)
in this mad mad world
creativeuser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από creativeuser »

Η ΗΕΑVEN ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ.ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 2001-2005 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΣΚΑΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ.
Δως μου ένα παγάκι
Stinky
Επικοινωνία:

ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ...
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

creativeuser έγραψε:Η ΗΕΑVEN ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ.ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 2001-2005 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΣΚΑΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ.
δεν περίμενα ότι θα άκουγα μετά από χρόνια ότι η heaven ήταν μια "φούσκα" , κι όμως είναι αλήθεια...
Nothing lasts forever but the earth and sky
Άβαταρ μέλους
PENELOPE
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από PENELOPE »

ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΧΕΒΕΝ!
ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ Ο ΜΙΧΑΣ,Η ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΚΙ ΟΣΟΙ ΕΦΥΓΑΝ...

ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΙ Ο ΜΑΖΩ...
antidoto

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

lindinho έγραψε:μου αρέσουν αυτά που λέει και βασικά δεν είχα διαβάσει ποτέ μου συνέντευξή του....

+1
Παρε ανασα και παμε...
MEDIA
Επικοινωνία:

PENELOPE έγραψε:ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΧΕΒΕΝ!
ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ Ο ΜΙΧΑΣ,Η ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΚΙ ΟΣΟΙ ΕΦΥΓΑΝ...

ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΙ Ο ΜΑΖΩ...
APO PERSI AKOYGETAI GIA MAZW...GIA NA DOUME..
Απάντηση