Μπορεί να έχει περάσει κάποιο διάστημα από τότε που ξεκίνησε το πρόγραμμα αυτό κάθε Κυριακή και Δευτέρα στην αρχιτεκτονική (την καινούρια, στην Πειραιώς), και να μην έχω ιδέα πότε θα τελειώσει, αλλά πραγματικά πρέπει να πάτε. Προσωπικά δεν ήμουν ιδιαίτερα fan του Χρήστου Δάντη, και ούτε ακόμη μπορώ να πω ότι είμαι, αλλά σε αυτό το πρόγραμμα πέρασα υπέροχα. Μου άρεσε πολύ γιατί ήταν ένα πρόγραμμα γεμάτο ωραία τραγούδια, ένα πρόγραμμα που περνάς καλά. Περνάς πάρα πολύ καλά, χορεύεις και διασκεδάζεις και δε θες να φύγεις! Θα μου πείτε, τότε γιατί λες ότι δε σ' αρέσει ο Δάντης; Έχω ένα θέμα με την έπαρσή του και με την λογική του "είμαι ο Δάντης και είμαι ό, τι καλύτερο έχετε σ' αυτή τη χώρα. Δοξάστε με!". Παρ' όλα αυτά, μου αρέσουν πολλά τραγούδια του, ιδίως παλιότερα.
Αν πέρασα μία φορά καλά με τα τραγούδια του Δάντη, με την εμφάνιση του συγκροτήματος "48 ώρες" πέρασα δέκα φορές καλύτερα! Δε μπορείτε να φανταστείτε για τι ενέργεια και κέφι σας μιλάω. Τα παιδιά είναι για πολλά oscar. Διασκευάζουν κυρίως disco και pop κομμάτια, από bee gees μέχρι Michael Jackson, με τις δικές τους "πινελιές". Όποιος πάει, τους δει στο δεύτερο πρόγραμμά τους και δε χορέψει και δε γελάσει, είναι απλά στριμμένος άνθρωπος!! :dance: Δεν ξέρω αν θα βοηθήσω κανέναν να τους θυμηθεί, αλλά είναι το συγκρότημα που τραγούδαγε στην τραγική εκείνη εκπομπή του Μουρατίδη στον ΑΝΤ1 "θεά τον έκανες το μουσακά". Εϊναι δύο τραγουδιστές, ο Βαγγέλης (όλα τα λεφτά!) και η Νατάσα, και οι μουσικοί. Να σημειώσω πως στο πρόγραμμα συμμετέχει και ο Πάνος Νικολακόπουλος, ένας πολύ καλός νέος ροκ τραγουδιστής που κάνει και τα φωνητικά στον Δάντη.
Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ
-
ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΝΕΑΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ, ΑΠΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΗΡΤΗΣΕΣ , ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ- ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ , ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΕ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ ΠΛΑΙ ΤΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ , ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΑΠΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ!
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΝΤΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 20ΧΡΟΝΗ ΠΛΕΟΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ...ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΩΣΤΕΣ, ΛΑΘΕΜΕΝΕΣ, ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ Η ΜΗ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ...ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ "ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΣΟΫ"...ΕΔΩ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ...
ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΑΡΧΙΖΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΑΝΣ ΤΟΥ ΔΑΝΤΗ ΝΑ ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΟΣΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ...ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΑΜΕ ΠΟΤΕ.....
:D
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΝΤΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 20ΧΡΟΝΗ ΠΛΕΟΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ...ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΩΣΤΕΣ, ΛΑΘΕΜΕΝΕΣ, ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ Η ΜΗ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ...ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ "ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΣΟΫ"...ΕΔΩ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ...
ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΑΡΧΙΖΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΑΝΣ ΤΟΥ ΔΑΝΤΗ ΝΑ ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΟΣΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ...ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΑΜΕ ΠΟΤΕ.....
-
Καλή σου μέρα. Τώρα είδα το μήνυμά σου! Δε νομίζω ότι "προσέβαλα" τον Χρήστο Δάντη ή τους θαυμαστές του. Ίσα-ίσα που είπα ότι μου αρέσουν τα τραγούδια του. Θα σου επαναλάβω ότι με ενοχλεί η επαρσή του, και θα συμπληρώσω ότι τον βρίσκω υπερεκτιμημένο τραγουδιστή. Όχι κακό, αλλό υπερεκτιμημένο. Τον τιμά το ότι δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά, αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο πολλά από τα νέα αυτά παιδιά τον βοήθησαν να ξαναβγεί στην επιφάνεια, έτσι; Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα η Έλενα Παπαρίζου και οι "αναπάντητες κλήσεις". Σαφέστατα της έδωσε μία τεράστια επιτυχία, αλλά αν το έλεγε κάποια άλλη ίσως να μην ακουγόταν και τόσο πολύ. Ο ένας τον άλλο βοήθησε. Και αυτό είναι άλλη μια αντικειμενική αλήθεια. Μια αλήθεια η οποία μάλιστα θεωρώ ότι ακυρώνει αυτό που λες ότι παραμένει πάντα ενεργός και επίκαιρος. Όπως όλοι οι τραγουδιστές, έτσι κι εκείνος είχε και περιόδους που ήταν πραγματικά στα χαμένα. Ακόμη και τώρα, σήμερα, δε νομίζω να είναι και πολύ επίκαιρος.MPATSMAN έγραψε:ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΝΕΑΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ, ΑΠΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΗΡΤΗΣΕΣ , ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ- ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ , ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΕ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ ΠΛΑΙ ΤΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ , ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΑΠΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ!
SIGOYRA TIPOTA DEN GINETAI XWRIS SYNERGASIA KAI AMOIBAIA ANTALLAGH ENERGEIAS...EIDIKA STH MOYSIKH POY TA SYNAISTHIMATA KAI PSYXES PAIZOYN KYRIARXO ROLO...
TWRA ANAFORIKA GIA TO THEMA TOY "EPIKAIROY"...SIGOYRA YPARXOYN EPOXES POY KALLITEXNES EINAI STA PANW KAI STA KATW TOYS...AKOMH KAI TERASTIA ONOMATA TYPOY PARIOY, NTALARA, ALEXIOY KLP ...
EIDIKA EKPROSWPOI THS POP MOYSIKHS STHN ELLADA TALAIPWROYNTAI XRONIA EIDIKA LOGW MH STHRIXHS TOYS APO TA MAGAZIA "MPOYZOYKIA", AKOMH KAI APO THN IDIA THN KOYLTOYRA TOY ELLHNA...GIAYTO LOIPON KAI TRAGOYDISTES POP EKANAN ENESEIS ME LAIKA TRAGOYDIA STHN KARIERA TOYS GIA NA YPARXOYN MESA SOTYS XWROYS AYTOYS POY KALWS H KAKWS GINETAI TO "XONTRO" PAIXNIDI...KAI EPEIDH BLEPW OTI EISAI VANDOMANIAC, AKOMH KAI H DESPOINA VANDH POTE DEN HTAN EPIKAIRH ALLA NA SOY PW KATI;
http://www.youtube.com/watch?v=o9I-htDMlHw
AS BGEI KATI KALO APO AYTHN TH KOYBENTA...OPWS LEEI H DESPOINA STO VIDEO AYTO...O XRHSTOS O DANTHS, ENAS EXAIRETIKOS TRAGOYDISTHS POY TO EXEI PEI YPEROXA....
KALHSPERA....
TWRA ANAFORIKA GIA TO THEMA TOY "EPIKAIROY"...SIGOYRA YPARXOYN EPOXES POY KALLITEXNES EINAI STA PANW KAI STA KATW TOYS...AKOMH KAI TERASTIA ONOMATA TYPOY PARIOY, NTALARA, ALEXIOY KLP ...
EIDIKA EKPROSWPOI THS POP MOYSIKHS STHN ELLADA TALAIPWROYNTAI XRONIA EIDIKA LOGW MH STHRIXHS TOYS APO TA MAGAZIA "MPOYZOYKIA", AKOMH KAI APO THN IDIA THN KOYLTOYRA TOY ELLHNA...GIAYTO LOIPON KAI TRAGOYDISTES POP EKANAN ENESEIS ME LAIKA TRAGOYDIA STHN KARIERA TOYS GIA NA YPARXOYN MESA SOTYS XWROYS AYTOYS POY KALWS H KAKWS GINETAI TO "XONTRO" PAIXNIDI...KAI EPEIDH BLEPW OTI EISAI VANDOMANIAC, AKOMH KAI H DESPOINA VANDH POTE DEN HTAN EPIKAIRH ALLA NA SOY PW KATI;
AS BGEI KATI KALO APO AYTHN TH KOYBENTA...OPWS LEEI H DESPOINA STO VIDEO AYTO...O XRHSTOS O DANTHS, ENAS EXAIRETIKOS TRAGOYDISTHS POY TO EXEI PEI YPEROXA....
KALHSPERA....
-
MPATSMAN μου, καταλαβαίνεις κι εσύ ότι δε μίλησα ούτε για ανταλλαγή ενέργειας, ούτε για ανταλλαγή συναισθήματος. Θα συμφωνήσω με τη δεύτερη παράγραφό σου σχετικά με την επικαιρότητα. Τώρα σχετικά με τους pop τραγουδιστές κλπ. που γίνονται και λίγο απ' τ' άλλο επειδή τους έκανε η ανάγκη, το ακούω βερεσέ. Δε λεω ότι είναι κακό να είσαι λαϊκοποπ και να λες και τα λαϊκά σου, και τα ποπ και τα ροκ και ξέρω εγώ τι. Είναι κακό όμως να δηλώνεις αρχικά ροκ τραγουδιστής, μετά να γίνεσαι ποπ, μετά λαϊκός, μετά λαϊκοπόπ και μετά πάλι ροκ κλπ. Εμένα αυτό μ' ενοχλεί. Εσένα δε σ' ενοχλεί, δικαίωμά σου.MPATSMAN έγραψε:SIGOYRA TIPOTA DEN GINETAI XWRIS SYNERGASIA KAI AMOIBAIA ANTALLAGH ENERGEIAS...EIDIKA STH MOYSIKH POY TA SYNAISTHIMATA KAI PSYXES PAIZOYN KYRIARXO ROLO...
KALHSPERA....
Για τη συνέχεια του μηνύματός σου, δε θα μπω σε μία διαδικασία να σου πω αν η Βανδή είναι ή ήταν επίκαιρη. Δεν είναι αυτό το θέμα μας εδώ, και πραγματικά λυπάμαι που την πήγες εδώ τη συζήτηση, γιατί μέχρι τώρα νόμιζα ότι ανταλάσσαμε επιχειρήματα. Το ότι είπε η Βανδή στο video πόσο μοναδικά το λέει αυτό το τραγούδι ο Δάντης, σημαίνει ότιντε και καλά πρέπει να μ' αρέσει και μένα, ότι επειδή το είπε η Δέσποινα είναι νόμος;