http://www.youtube.com/watch?v=edLkqikzjqc
ΦΑΝΗ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ....ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ & ΚΛΙΠ ...''ΔΥΟ ΖΩΕΣ''!
ΦΑΝΗ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ....ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ & ΚΛΙΠ ...''ΔΥΟ ΖΩΕΣ''!
http://www.youtube.com/watch?v=edLkqikzjqc
Elenh otan gelas eisai poly xaritwmenh
-
Viewmaster
-
creativeuser
Για ποιά να λες άραγε; Μήπως κάνεις λάθος;creativeuser έγραψε:ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΦΩΝΗ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ.ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ.ΑΛΛΑ ΤΙΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑ ΔΕΝ ΠΟΝΟΥΣΑΝ ΤΑ ΑΦΤΑΚΙΑ ΜΟΥ.ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΦΤΑΣΜΕΝΕΣ.supernatural22 έγραψε:βγαίνει η κάθε άφωνη και το παίζει τραγουδίστρια!έλεος!
τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
-
Viewmaster
Στάνταρ στάνταρ Υάκινθε!!!yakinthos έγραψε:Για ποιά να λες άραγε; Μήπως κάνεις λάθος;creativeuser έγραψε:ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΦΩΝΗ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ.ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ.ΑΛΛΑ ΤΙΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑ ΔΕΝ ΠΟΝΟΥΣΑΝ ΤΑ ΑΦΤΑΚΙΑ ΜΟΥ.ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΦΤΑΣΜΕΝΕΣ.supernatural22 έγραψε:βγαίνει η κάθε άφωνη και το παίζει τραγουδίστρια!έλεος!![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Viewmaster την Δευ Ιουν 08, 2009 7:04 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
creativeuser
ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ LIVE ΤΗ ΜΑΡΩ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙ ΑΥΤΗΝ.Viewmaster έγραψε:Στάνταρ στάνταρ Υάκινθε!!!yakinthos έγραψε:Για ποιά να λες άραγε; Μήπως κάνεις λάθος;creativeuser έγραψε:ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΦΩΝΗ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ.ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ.ΑΛΛΑ ΤΙΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑ ΔΕΝ ΠΟΝΟΥΣΑΝ ΤΑ ΑΦΤΑΚΙΑ ΜΟΥ.ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΦΤΑΣΜΕΝΕΣ.supernatural22 έγραψε:βγαίνει η κάθε άφωνη και το παίζει τραγουδίστρια!έλεος!![]()
![]()
Δως μου ένα παγάκι
η φωνή της μάρως δεν με ενόχλησε ίταν την άκουσαcreativeuser έγραψε:ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ LIVE ΤΗ ΜΑΡΩ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙ ΑΥΤΗΝ.Viewmaster έγραψε:Στάνταρ στάνταρ Υάκινθε!!!yakinthos έγραψε:Για ποιά να λες άραγε; Μήπως κάνεις λάθος;creativeuser έγραψε:ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΦΩΝΗ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ.ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ.ΑΛΛΑ ΤΙΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑ ΔΕΝ ΠΟΝΟΥΣΑΝ ΤΑ ΑΦΤΑΚΙΑ ΜΟΥ.ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΦΤΑΣΜΕΝΕΣ.supernatural22 έγραψε:βγαίνει η κάθε άφωνη και το παίζει τραγουδίστρια!έλεος!![]()
![]()
το πρόβλημά μου ήταν να καταλάβω τους στίχους
σε τραγούδια που τα ήξερα ήμουν οκ
σε κάποια που δεν τα ήξερα σε κάποια σημεία δεν ξεχώριζα τις λέξεις και τι έλεγε :?
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
-
Viewmaster
Καταλαβαίνω τι εννοεί η Deba!Κι εγώ κάποιες φορές(ευτυχώς ελάχιστες) και ιδίως στις αρχές είχα παρατηρήσει το πρόβλημα της Μάρως στην άρθρωση των στίχων όπως συμβαίνει με τους περισσότερους Έλληνες του εξωτερικού όταν τραγουδάνε!Κατά τ'άλλα οι περισσότεροι τραγουδιστές έχουν τα ups και τα downs τους στις live εμφανίσεις!Είναι παγκόσμιο φαινόμενο αυτό!
+1creativeuser έγραψε:ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΦΩΝΗ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ.ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ.ΑΛΛΑ ΤΙΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑ ΔΕΝ ΠΟΝΟΥΣΑΝ ΤΑ ΑΦΤΑΚΙΑ ΜΟΥ.ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΦΤΑΣΜΕΝΕΣ.supernatural22 έγραψε:βγαίνει η κάθε άφωνη και το παίζει τραγουδίστρια!έλεος!
Παρε ανασα και παμε...
-
kapetanidis11
-
kapetanidis11