Φοίβος

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
chris3m

Re: Φοίβος & Spicy Artists

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από chris3m »

Ether έγραψε:To video toy deste toys poy anafereis
http://www.alphatv.gr/Microsites/DesteT ... 09-12.aspx

Αυτό ακριβώς!
Κοίτα όμως, όντως η Καίτη ήταν η πιο καλοντυμένη απ' όλες! Πραγματικά ΘΕΑ ήταν... δικαιωματικά λοιπόν και το ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ...!
Υπερβολή στη Δέσποινα το "τσιρκολίκι" ...αλλά δεν ήταν και από τα καλύτερα, άσε που ήταν σαν να το είχαμε "ξαναδεί" κάπου... καλά είπε ο Μουτσινάς, όλο κολλητά βάζει. Στην άλλη εμφάνιση όμως ήταν σαφώς καλύτερη!
Η Μαντώ έχει λίγο παχύνει, αλλά στο πρόσωπο πολύ όμορφη...!
Για την Άντζελα ουδέν σχόλιο, θα συμφωνήσω (ξανά) με τον Μουτσινά.
chris3m

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από chris3m »

Entek έγραψε:Να μην παρασηρθεί και επιστρέψει στο Φοίβο όμως. Αλλά ναι, να αφήσει τα ξενέρωτα και να επιστρέψει στο καλό ελαφρύ λαϊκό τραγούδι το οποίο τόσο επάξια εκπροσώπησε στο παρελθόν!
Στον Φοίβο δεν ξαναγυρίζει, αλλά όχι να το παρακάνει και με τα "έντεχνα" που έχει κολλήσει!
Πάντως αυτή είναι η Καίτη που αγάπησε ο κόσμος, αυτή την Καίτη θέλουμε! Μια υπέροχη παρουσία που στα 50 της είναι πιο σικ και γοητευτική από ποτέ και ταυτόχρονα συγκλονιστικά ώριμη φωνητικά!
GUNNER_10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GUNNER_10 »

paidaki έγραψε:
chris3m έγραψε:
Entek έγραψε:Έχω διαβάσει πολλά γι αυτή τη συναυλία. Όλοι και όλες συμφωνούν ένα πράγμα:

Οτι η Καίτη έκλεψε την παράσταση!!!!!
Και δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαίρομαι γι αυτό!
Όντως αυτό που έχει γίνει με την Καίτη από χθες σε κανάλια κλπ. δεν έχει προηγόυμενο!
Χθες στο "Δεστε τους" της αποθέωσαν, λες και ήταν μόνο εκείνη στη συναυλία! Ούτε στο FAN CLUB της να ήταν... δεν το συζητώ που πήρε και "λαμέ" για τα ενδυματολογικά της (άξια βέβαια...) βέβαια εκεί που το παραξύλωσαν είναι ότι έδωσαν το χειρότερο βραβείο στα ενδυματολογικά της Δέσποινας (έλεος όμως...)

Γενικά σε όποια εκπομπή (νομίζω το απόγευμα και στο Φώτης & Μαρία) πρωτοστατούσε η Καίτη, όλοι είχαν πάθει κάτι με την πάρτη της!
Μήπως η Καίτη να κάτσει να ξανασκεφτεί σοβαρά τι θα κάνει στο μέλλον???
Ρε παιδιά λογικό είναι να ασχολούνται με την Γαρμπή. Η Γαρμπή είναι ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ από το προσκήνιο εδώ και πολλά χρόνια και η επανεμφάνιση της σίγουρα έκανε αίσθηση.Πόσα χρόνια έχει να εμφανιστεί σε ένα μεγάλο event η Γαρμπή? Αφήστε που έχει πει και από τα ωραιότερα τραγούδια του Φοίβου.
Από τα βίντεο που είδα εγώ ξεχώρισα: την Βανδή στο "γεια" και το "έλα". Μου είχε λείψει αυτή η Βανδή και οι δυο ήταν εμφανίσεις μια ΣΤΑΡ.
τον Μαζωνάκη που είχε πολύ ωραία σκηνικά. και κάποια σημεία της Κοκκίνου.
ρε παιδακι οκ η καιτη απο εναστρον (2009)(γιατι ηταν η τελευταια φορα που ακουστηκε το ονομα της αλλα και το καινουργια εγω ειχε καπως διαφημιστει παιξει λιγο στις αρχες κλπ) και μετα την ψαχνανε ολοι ηταν στην αποχη+βαλε και αλλα πολλα που ειχε κανει που την ειχαν "ριξει".Πρακτικα 3 χρονια απολυτης αποχης ειχε.Αλλα πιστεψε με δεν ειναι μονο θεμα κομματιων.Ημουν αρενα οχι με κανα φαν κλαμπ κλπ και αρχισαν ολοι να φωναζουν και να χειροκροτανε μολις την ειδαν ενω στην αρχη εγω δεν ειχε καταλαβει οτι εβγαινε :fan:
Και βαλε αν θυμασαι τι εγινε και στο ρεξ οταν πηγε στη βισση.Μιλαω για το κοσμο.Ισως τελικα αυτη η απολυτη 3χρονη αποχη να ειναι και λιγο για καλο.Αρκει ομως να συνεχισει οπως ξεκινησε τωρα.Για μενα η καιτη θελει(οταν κανει παλι δισκο)ενα τραγουδι που να παιξει γερα για να μπει παλι γερα στα παντα με τον τροπο που θελει βεβαια.Εγω γουσταρω οτι βγαζει ωριμοτητα πια στα παντα.(οχι εντεχνιλες,αφηστε που αυτες τις βαρυγδουπες δηλωσεις και μαλακιες τυπου δεν λεω τραγουδια μου τα αφησε ευτυχως πισω).

Τεσπα παντως ουτε ο πιο πορωμενος φαν της δεν περιμενε τετοια εμφανιση.
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

Ether έγραψε:
stelios έγραψε:Από πότε οι γόβες και τα πασούμια του Δέστε τους μας προκαλούν τόση χαρά; :fan:
Της Καίτης πάντως της ταιριάζουν απόλυτα τα ρούχα της Σήλιας πάντα.
Μα δεν δίνουμε σημασία τόσο στο ότι πήρε τη γόβα ή ότι πχ άλλοι πήραν πασούμι. Εστιάζουμε απλά στις πολύ θετικές απόψεις που έχει ο κόσμος γενικά για την επανεμφάνιση της Καίτης. Δεν έχει να κάνει καμία σχέση με ανταγωνιστικό πνεύμα. Εμένα η Δέσποινα μου άρεσε πολύ (για να μην υπάρχει καμία παρεξήγηση!) Αλλά λογικό ως φαν να προτιμώ Καίτη και ο καθένας τη δικιά του
Δεν το λέω έτσι καθόλου.Απλά μου κάνει εντύπωση η χαρά που σας προκαλεί η απονομή από τον Μουστινά.Μια αστεία ενότητα μιας εκπομπής είναι.
Η Καίτη για μένα είναι από τις πιο καλοντυμένες τραγουδίστριες ever.Επιπλέον αν και συντηρητική ως άνθρωπος έκανε ενδυματολογικά πολύ προχωρημένα πράγματα στο παρελθόν που στην συνέχεια τα έκαναν και άλλες(ζαρτιέρες,στέμματα κτλ).
Η εμφάνιση της Καίτης εμένα δεν μου βγάζει πια το στυλ της τραγουδίστριας-γκόμενας αλλά μιας κυρίας του ελληνικού τραγουδιού.
Αν κάτι γουστάρω στην Γαρμπή είναι που δεν πέφτει στην παγίδα της αιώνιας μπεμπέκας.
Ελπίζω και η Δέσποινα να πάει προς τα εκεί σε 5-6 χρόνια αν και φοβάμαι.... :fan:
I like people too much or not at all.
stelios

paidaki έγραψε:
chris3m έγραψε:
Entek έγραψε:Έχω διαβάσει πολλά γι αυτή τη συναυλία. Όλοι και όλες συμφωνούν ένα πράγμα:

Οτι η Καίτη έκλεψε την παράσταση!!!!!
Και δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαίρομαι γι αυτό!
Όντως αυτό που έχει γίνει με την Καίτη από χθες σε κανάλια κλπ. δεν έχει προηγόυμενο!
Χθες στο "Δεστε τους" της αποθέωσαν, λες και ήταν μόνο εκείνη στη συναυλία! Ούτε στο FAN CLUB της να ήταν... δεν το συζητώ που πήρε και "λαμέ" για τα ενδυματολογικά της (άξια βέβαια...) βέβαια εκεί που το παραξύλωσαν είναι ότι έδωσαν το χειρότερο βραβείο στα ενδυματολογικά της Δέσποινας (έλεος όμως...)

Γενικά σε όποια εκπομπή (νομίζω το απόγευμα και στο Φώτης & Μαρία) πρωτοστατούσε η Καίτη, όλοι είχαν πάθει κάτι με την πάρτη της!
Μήπως η Καίτη να κάτσει να ξανασκεφτεί σοβαρά τι θα κάνει στο μέλλον???
Ρε παιδιά λογικό είναι να ασχολούνται με την Γαρμπή. Η Γαρμπή είναι ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ από το προσκήνιο εδώ και πολλά χρόνια και η επανεμφάνιση της σίγουρα έκανε αίσθηση.Πόσα χρόνια έχει να εμφανιστεί σε ένα μεγάλο event η Γαρμπή? Αφήστε που έχει πει και από τα ωραιότερα τραγούδια του Φοίβου.
Από τα βίντεο που είδα εγώ ξεχώρισα: την Βανδή στο "γεια" και το "έλα". Μου είχε λείψει αυτή η Βανδή και οι δυο ήταν εμφανίσεις μια ΣΤΑΡ.
τον Μαζωνάκη που είχε πολύ ωραία σκηνικά. και κάποια σημεία της Κοκκίνου.
Κοίτα υπερβολικά σχόλια γίνονται πάντα.Μπες στο fannatics να δεις τι γράφουν για παράδειγμα για Δέσποινα-Φοίβο. :fan:
Η Καίτη έχει κάνει μια μεγάλη αποχή αλλά παραμένει αγαπητό πρόσωπο για τον κόσμο.Ήταν νούμερο 1 την δεκαετία του 90 και αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαίο.Μέχρι το 2005 ήταν παρούσα στα μουσικά πράγματα και συζητιόταν και το ονομά της.Μετά έκανε διαφορετικές επιλογές που όμως δεν στηρίχτηκαν από δισκογραφική,ραδιόφωνα κτλ.
Πάντως κανένας καλλιτέχνης χωρίς ταλέντο δεν φτάνει στην κορυφή και δεν κερδίζει τόσο κοινό αν δεν έχει κάτι να πει.
Κάποιοι θέλουν να πιστεύουν τα δικά τους αλλά δεν γίνεται.
Μετά από τέτοια αποχή λογικό είναι να έχει λείψει στο κοινό και να την αναζητάει.Καθόλου περίεργο που αποθεώθηκε και κέρδισε δυνατό χειροκρότημα.
Μου κάνει εντύπωση που για κάποιους είναι τόσο μεγάλο σοκ.Θα έβγαινε να πει τις επιτυχίες της από τον Φοίβο που την έκαναν νούμερο 1 και θα πέρναγε αδιάφορη; :wink:
Τώρα σχόλια με bold και τεράστια γράμματα για να προβάλουμε κάτι ως γενικό συμπέρασμα και τέλος,οκ δείχνουν και μια αγωνία από κάποιους οπότε δεν έχει νόημα και να το συνεχίζουμε. :10-pleko:
Άβαταρ μέλους
paidaki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paidaki »

chris3m έγραψε:
Ether έγραψε:
paidaki έγραψε: Ρε παιδιά λογικό είναι να ασχολούνται με την Γαρμπή. Η Γαρμπή είναι ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ από το προσκήνιο εδώ και πολλά χρόνια και η επανεμφάνιση της σίγουρα έκανε αίσθηση.Πόσα χρόνια έχει να εμφανιστεί σε ένα μεγάλο event η Γαρμπή? Αφήστε που έχει πει και από τα ωραιότερα τραγούδια του Φοίβου.
Να μου επιτρέψεις να σου πω ότι δεν γίνεται ντόρος επειδή μία εξαφανισμένη απλά εμφανίστηκε. Αλλά γιατί μία εξαφανισμένη απλά έδειξε ότι είναι ΘΕΑ! Άπειροι εξαφανισμένοι επανέρχονται και γίνονται ρόμπα επειδή απλά δεν αξίζουν. Η Καίτη απλά έδειξε ότι είναι φτιαγμένη απο αστρόσκονη!
+10000
και η Μαντώ εξαφανισμένη είναι δεν πήρε τα ίδια εύσημα όμως! όπως και η Κωνσταντίνα!
(για να μην γίνει παρεξήγηση μια χαρά ήταν και οι δυο και αγαπημένες...)
Καλά δεν μπορούμε να συγκρίνουμε την Γαρμπή με την Μαντώ και την Κωσταντίνα. 1) δεν έκαναν την ίδια καριέρα. Η Γαρμπή ήταν πολύ ποιό μεγάλο όνομα 2) Η Γαρμπή έχει πεί πολύ καλύτερα τραγούδια του Φοίβου από ότι οι άλλες δύο.
NARKOTIKO

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NARKOTIKO »

Vasika sok epathan oloi autoi pou elegan pws h garbi emfanisiaka den einai pia entypwsiaki oti exase to stariliki ths ktl h gynaika apla apedeixe to antitheto
Ψυχή για τα σίδερα...
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Για μένα ήταν απολύτως λογικό το να αποθεωθεί η Καίτη στην συναυλία γιατί έχει αγγίξει επίπεδα επιτυχίας
που λίγοι στην Ελλάδα έχουν αγγίξει. Αυτό όμως που με εντυπωσίασε ήταν πως δίπλα μου στην αρένα ήταν
2 πιτσιρικάδες 15-16 χρονών που είχαν έρθει για την Καίτη. Με λίγα λόγια 2 παιδιά που δεν έζησαν τα χρόνια
της απόλυτης δόξας της. Μάλιστα κανόνιζαν το πότε θα πάνε να τη δούνε στο cosmopolis. Nαι αυτό πραγματικά με εντυπωσίασε.
Και φαντάζομαι πως δεν ήταν οι μοναδικές περιπτώσεις προχτές το βράδυ στο ΟΑΚΑ. :smile:
stelios

NARKOTIKO έγραψε:Vasika sok epathan oloi autoi pou elegan pws h garbi emfanisiaka den einai pia entypwsiaki oti exase to stariliki ths ktl h gynaika apla apedeixe to antitheto
Αυτό το έλεγαν και fans της όμως ειδικά μετά από κάποιες εμφανίσεις της.Αναφέρομαι στην συνέντευξη στο in.gr όταν βγήκε το Παζλ και σε κάποιες εμφανίσεις της πχ πρόσφατα με την Άννα στο Rex.Τους τελευταίους μήνες και με αφορμή λογικά και την πρεμιέρα που έρχεται πρόσεξε τον εαυτό της πάλι.
Λόγω της αποχής της είχε χαλαρώσει πολύ.
MusicLover

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MusicLover »

Slim_Shady έγραψε:Προσκυνώ ΦΩΝΑΡΑ Κων/νας !!! ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ !!!
Φωνάρα πραγματικά!
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
stelios

MusicLover έγραψε:
Slim_Shady έγραψε:Προσκυνώ ΦΩΝΑΡΑ Κων/νας !!! ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ !!!
Φωνάρα πραγματικά!
Φωνάρα.Η πιο αδικημένη στην συναυλία.Επίσης αποθεώθηκε από το κοινό όταν κατάλαβαν ποια είναι.
Πάντως σχολιάστηκε και στον τύπο πως την κάλεσαν να πει μόνο το ντουέτο και εννοώ πως σχολιάστηκε αρνητικά.
stelios

Κωνσταντίνα ‏@Konstantinalive
Ευχαριστώ τον Φοίβο & την Spicy για την πολύ όμορφη χθεσινή συναυλία & του εύχομαι ακόμα περισσότερες επιτυχίες!@PhoebusMusic @spicyofficial
GUNNER_10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GUNNER_10 »

stelios έγραψε:
NARKOTIKO έγραψε:Vasika sok epathan oloi autoi pou elegan pws h garbi emfanisiaka den einai pia entypwsiaki oti exase to stariliki ths ktl h gynaika apla apedeixe to antitheto
Αυτό το έλεγαν και fans της όμως ειδικά μετά από κάποιες εμφανίσεις της.Αναφέρομαι στην συνέντευξη στο in.gr όταν βγήκε το Παζλ και σε κάποιες εμφανίσεις της πχ πρόσφατα με την Άννα στο Rex.Τους τελευταίους μήνες και με αφορμή λογικά και την πρεμιέρα που έρχεται πρόσεξε τον εαυτό της πάλι.
Λόγω της αποχής της είχε χαλαρώσει πολύ.
ayto to video tou in.gr pragmatika tha mporouse na to xrisimopoihsei kapoios gia na ths parei lefta :fan:
ΑΝΔΡΕΑΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ »

http://www.youtube.com/watch?v=O2OqfG5l ... e=youtu.be

ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΑΝΗΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΗ????
markella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από markella »

ΑΝΔΡΕΑΣ έγραψε:http://www.youtube.com/watch?v=O2OqfG5l ... e=youtu.be

ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΑΝΗΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΗ????
ma i anifora itan idio to "arage" tou antipa
Θέλω να είμαι ελεύθερος κι ας τερματίζω δεύτερος!
stelios

stelios

Kάπου διάβασα πως θα έχει και Βαρδή ο δίσκος του Αντύπα. :read:
MusicLover

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MusicLover »

Πολύ καλό τραγούδι!
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Άβαταρ μέλους
panosif

stelios έγραψε:Κωνσταντίνα ‏@Konstantinalive
Ευχαριστώ τον Φοίβο & την Spicy για την πολύ όμορφη χθεσινή συναυλία & του εύχομαι ακόμα περισσότερες επιτυχίες!@PhoebusMusic @spicyofficial
Αυτό θα πει ανωτερότητα! :thumbup:
Άβαταρ μέλους
panosif

Αδιάφορο το νέο τραγούδι του Αντύπα. Έχει πει πολύ καλύτερα. :wink:
Απάντηση