paidaki έγραψε:chris3m έγραψε:Entek έγραψε:Έχω διαβάσει πολλά γι αυτή τη συναυλία. Όλοι και όλες συμφωνούν ένα πράγμα:
Οτι η Καίτη έκλεψε την παράσταση!!!!!
Και δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαίρομαι γι αυτό!
Όντως αυτό που έχει γίνει με την Καίτη από χθες σε κανάλια κλπ. δεν έχει προηγόυμενο!
Χθες στο "Δεστε τους" της αποθέωσαν, λες και ήταν μόνο εκείνη στη συναυλία! Ούτε στο FAN CLUB της να ήταν... δεν το συζητώ που πήρε και "λαμέ" για τα ενδυματολογικά της (άξια βέβαια...) βέβαια εκεί που το παραξύλωσαν είναι ότι έδωσαν το χειρότερο βραβείο στα ενδυματολογικά της Δέσποινας (έλεος όμως...)
Γενικά σε όποια εκπομπή (νομίζω το απόγευμα και στο Φώτης & Μαρία) πρωτοστατούσε η Καίτη, όλοι είχαν πάθει κάτι με την πάρτη της!
Μήπως η Καίτη να κάτσει να ξανασκεφτεί σοβαρά τι θα κάνει στο μέλλον???
Ρε παιδιά λογικό είναι να ασχολούνται με την Γαρμπή. Η Γαρμπή είναι ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ από το προσκήνιο εδώ και πολλά χρόνια και η επανεμφάνιση της σίγουρα έκανε αίσθηση.Πόσα χρόνια έχει να εμφανιστεί σε ένα μεγάλο event η Γαρμπή? Αφήστε που έχει πει και από τα ωραιότερα τραγούδια του Φοίβου.
Από τα βίντεο που είδα εγώ ξεχώρισα: την Βανδή στο "γεια" και το "έλα". Μου είχε λείψει αυτή η Βανδή και οι δυο ήταν εμφανίσεις μια ΣΤΑΡ.
τον Μαζωνάκη που είχε πολύ ωραία σκηνικά. και κάποια σημεία της Κοκκίνου.
Κοίτα υπερβολικά σχόλια γίνονται πάντα.Μπες στο fannatics να δεις τι γράφουν για παράδειγμα για Δέσποινα-Φοίβο.
Η Καίτη έχει κάνει μια μεγάλη αποχή αλλά παραμένει αγαπητό πρόσωπο για τον κόσμο.Ήταν νούμερο 1 την δεκαετία του 90 και αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαίο.Μέχρι το 2005 ήταν παρούσα στα μουσικά πράγματα και συζητιόταν και το ονομά της.Μετά έκανε διαφορετικές επιλογές που όμως δεν στηρίχτηκαν από δισκογραφική,ραδιόφωνα κτλ.
Πάντως κανένας καλλιτέχνης χωρίς ταλέντο δεν φτάνει στην κορυφή και δεν κερδίζει τόσο κοινό αν δεν έχει κάτι να πει.
Κάποιοι θέλουν να πιστεύουν τα δικά τους αλλά δεν γίνεται.
Μετά από τέτοια αποχή λογικό είναι να έχει λείψει στο κοινό και να την αναζητάει.Καθόλου περίεργο που αποθεώθηκε και κέρδισε δυνατό χειροκρότημα.
Μου κάνει εντύπωση που για κάποιους είναι τόσο μεγάλο σοκ.Θα έβγαινε να πει τις επιτυχίες της από τον Φοίβο που την έκαναν νούμερο 1 και θα πέρναγε αδιάφορη;
Τώρα σχόλια με bold και τεράστια γράμματα για να προβάλουμε κάτι ως γενικό συμπέρασμα και τέλος,οκ δείχνουν και μια αγωνία από κάποιους οπότε δεν έχει νόημα και να το συνεχίζουμε.

I like people too much or not at all.