Αντώνης Ρέμος

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
panosif

Re: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

Εικόνα
:surprised:
I like people too much or not at all.
Άβαταρ μέλους
paidaki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paidaki »

βγάζει καινούργιο τραγούδι ο Ρέμος. "Η αγάπη έρχεται στο τέλος" ο τίτλος σε στίχους Νίκου Μωραίτη και μουσική Δημήτρη Κοντόπουλου.
Άβαταρ μέλους
paidaki

Το "Love in the end" έρχεται στις 14 Φεβρουαρίου στους κινηματογράφους από τη Lacta και την ODEON. Το τραγούδι που ακούγεται ερμηνεύει ο Αντώνης Ρέμος, σε μια σύνθεση του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους του Νίκου Μωραΐτη. Στο τηλεοπτικό σποτ, σκηνοθεσίας του Βασίλη Κεχαγιά, πρωταγωνιστούν οι Μυριέλλα Κουρεντή και ο Νικόλας Αγγελής.

Δεν ξέρω πότε θα βγει όλο το τραγούδι.
Entek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

Θα βγάλει δίσκο ο Ρέμος;

Με πρώτο άκουσμα ΟΚ οι στίχοι του "Η Αγάπη Έρχεται Στο Τέλος", καλύτεροι από τους στίχους του Σάββατα που είναι μετριότατη και αδυνατίζουν τόσο το τραγούδι!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Άβαταρ μέλους
paidaki

Entek έγραψε:Θα βγάλει δίσκο ο Ρέμος;

Με πρώτο άκουσμα ΟΚ οι στίχοι του "Η Αγάπη Έρχεται Στο Τέλος", καλύτεροι από τους στίχους του Σάββατα που είναι μετριότατη και αδυνατίζουν τόσο το τραγούδι!

Αργεί ο δίσκος από ότι καταλαβαίνω.Μπράβο του πάντως που βγάζει και άλλο single ενώ τα "Σάββατα" είναι το μεγαλύτερο χιτ της εποχής.Δεν επαναπαύεται.
mad4music

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mad4music »

paidaki έγραψε:

Αργεί ο δίσκος από ότι καταλαβαίνω.Μπράβο του πάντως που βγάζει και άλλο single ενώ τα "Σάββατα" είναι το μεγαλύτερο χιτ της εποχής.Δεν επαναπαύεται.
καλα πηξαμε στα χιτ... απο παντελιδη μεχρι πουλακι τσιου και ρεμο...η εποχη του παραλογου... οσο για τα σαββατα το θεωρω μετριοτατο σαν μελωδια και καπως χαζους τους στιχους..δε μου λεει κατι ιδιαιτερο...ουτε πιστευω οτι θα μεινει. και αυτο το καινουργιο επισης. και στο airplay νο1 ειναι η ντεμυ με το ενα επισης χαζοχαρουμενο τταγουδακι.
xamogela...kanei tous filous sou na xairontai kai tous ex8rous sou na anisixoun
Άβαταρ μέλους
paidaki

mad4music έγραψε:
paidaki έγραψε:

καλα πηξαμε στα χιτ... απο παντελιδη μεχρι πουλακι τσιου και ρεμο...η εποχη του παραλογου... οσο για τα σαββατα το θεωρω μετριοτατο σαν μελωδια και καπως χαζους τους στιχους..δε μου λεει κατι ιδιαιτερο...ουτε πιστευω οτι θα μεινει. και αυτο το καινουργιο επισης. και στο airplay νο1 ειναι η ντεμυ με το ενα επισης χαζοχαρουμενο τταγουδακι.

Καλά ο καθένας μπορεί να έχει την προσωπική του γνώμη και μπορεί να του αρέσει ή να μην του αρέσει ένα τραγούδι.
Η πραγματικότητα όμως είναι ότι τα "Σάββατα" είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ χιτ και είναι νούμερο 1 στο airplay. H Demy δεν είναι καν στο τοπ 5.
www.mediainspector.gr
mad4music

paidaki έγραψε:
mad4music έγραψε:
paidaki έγραψε:

Καλά ο καθένας μπορεί να έχει την προσωπική του γνώμη και μπορεί να του αρέσει ή να μην του αρέσει ένα τραγούδι.
Η πραγματικότητα όμως είναι ότι τα "Σάββατα" είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ χιτ και είναι νούμερο 1 στο airplay. H Demy δεν είναι καν στο τοπ 5.
http://www.mediainspector.gr
κανεις λαθος ο δρομος fm που μεταδιδει το ημερησιο τοπ50 των ραδιοφωνων του Media inspector τις τελευταιες μερες δινει τη demy νο1. και οντως το τραγουδι της ακουγεται πολυ.
Άβαταρ μέλους
paidaki

mad4music έγραψε:
paidaki έγραψε:
mad4music έγραψε:
paidaki έγραψε:

http://www.mediainspector.gr
κανεις λαθος ο δρομος fm που μεταδιδει το ημερησιο τοπ50 των ραδιοφωνων του Media inspector τις τελευταιες μερες δινει τη demy νο1. και οντως το τραγουδι της ακουγεται πολυ.

Εγώ κάνω λάθος ?????????????????? :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised:
Αφού το link για το ΕΠΙΣΗΜΟ top 5 chart στα Ελληνικά ραδιόφωνα είναι αυτό www.mediainspector.gr
Διάβασε και τι γράφει

Είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης της ένωσης δισκογραφικών εταιριών (IFPI) για την αποτύπωση του επίσημου Ελληνικού TOP200 airplay chart.
mad4music

paidaki έγραψε:

Εγώ κάνω λάθος ?????????????????? :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised:
Αφού το link για το ΕΠΙΣΗΜΟ top 5 chart στα Ελληνικά ραδιόφωνα είναι αυτό http://www.mediainspector.gr
Διάβασε και τι γράφει

Είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης της ένωσης δισκογραφικών εταιριών (IFPI) για την αποτύπωση του επίσημου Ελληνικού TOP200 airplay chart.
και εγω για το media inspector σου μιλαω. τεσπα δε με απασχολει και ιδιαιτερα... τα τραγουδια αυτα δε με ενδιαφερουν ετσι κι αλλιως οποτε οτι και να ισχυει τι ιδιο μου κανει. ενα σχολιο για το τι παιζει στα ελληνικα ραδιοφωνα εκανα απλως.οσοι θελουν ας τα ακουνε.
Άβαταρ μέλους
billakos24

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billakos24 »

Ο ΡΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΔΕΙΣ.

ΤΑ ''ΣΑΒΒΑΤΑ'' ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ ΝΟ1 ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ AIRPLAY ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ
ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ SECTION TOY FORUM...

viewtopic.php?f=33&t=35303&start=100

ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΝΑΙ, ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ - ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ
ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ. ΕΔΩ Ο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΦΘΟΡΑ ΦΩΝΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΡΚΕΤΑ
ΜΕΤΡΙΟΤΕΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ. Ο ΣΑΚΗΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ
ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΟΥΤΕ ΕΞΑΜΗΝΟ. ΜΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΑΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑΤΑ ΟΙ
ΕΠΟΧΕΣ ΔΗΛΑΔΗ. :fan:
All of our endings can be found in our beginnings...
mad4music

billakos24 έγραψε:Ο ΡΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΔΕΙΣ.

ΤΑ ''ΣΑΒΒΑΤΑ'' ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ ΝΟ1 ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ AIRPLAY ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ
ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ SECTION TOY FORUM...

viewtopic.php?f=33&t=35303&start=100

ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΝΑΙ, ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ - ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ
ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ. ΕΔΩ Ο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΦΘΟΡΑ ΦΩΝΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΡΚΕΤΑ
ΜΕΤΡΙΟΤΕΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ. Ο ΣΑΚΗΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ
ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΟΥΤΕ ΕΞΑΜΗΝΟ. ΜΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΑΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑΤΑ ΟΙ
ΕΠΟΧΕΣ ΔΗΛΑΔΗ. :fan:
απο airplay η ντεμυ ειναι σαφως η πιο πετυχημενη του εναμιση τελευταιου χρονου με 4 νο1 τραγουδια. αυτο ΔΕ μου λεει τιποτα για την αξια του καλλιτεχνη sorry κιολας...
Entek

To τραγούδι του Ρέμου είναι επιτυχιάρα. Θαρρό μεγαλύτερη από της Demy. Επίσης επιτυχιάρα είναι και το (ανεκδιήγητο για την προσωπική μου άποψη) Εννοείται!

Διευκρινίζω ότι παρ΄ όλα αυτά το Τα Σάββατα στερείτε στον στίχο!
Άβαταρ μέλους
paidaki

Ο Ρέμος είναι στα πολύ πάνω του τα τελευταία δύο χρόνια. Ο δίσκος που έβγαλε τον ξανά έφερε στην κορυφή, γιαυτό και δεν έχει προλάβει να κουράσει. ΠΡΟΣΟΧΗ δεν λέω ότι ο Ρέμος δεν ήταν πριν μεγάλος καλλιτέχνης, ήταν και θα είναι απλά δεν γινόταν ο ΧΑΜΟΣ που γίνετε μαζί του τώρα.
Επίσης νομίζω ότι είναι εντελώς άστοχο να συγκρίνουμε τον Ρέμο με την Demy. Η Demy που είναι μια ποπ τραγουδίστρια που βγάζει κυρίως ραδιοφωνικές επιτυχίες.Δεν νομίζω ότι τα τραγούδια της έχουν την καθολική αποδοχή που έχουν τα τραγούδια του Ρέμου και σαφώς σε αυτό παίζει ρόλο και η πορεία του καλλιτέχνη.
chris3m

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από chris3m »

paidaki έγραψε:Ο Ρέμος είναι στα πολύ πάνω του τα τελευταία δύο χρόνια. Ο δίσκος που έβγαλε τον ξανά έφερε στην κορυφή, γιαυτό και δεν έχει προλάβει να κουράσει. ΠΡΟΣΟΧΗ δεν λέω ότι ο Ρέμος δεν ήταν πριν μεγάλος καλλιτέχνης, ήταν και θα είναι απλά δεν γινόταν ο ΧΑΜΟΣ που γίνετε μαζί του τώρα.
Επίσης νομίζω ότι είναι εντελώς άστοχο να συγκρίνουμε τον Ρέμο με την Demy. Η Demy που είναι μια ποπ τραγουδίστρια που βγάζει κυρίως ραδιοφωνικές επιτυχίες.Δεν νομίζω ότι τα τραγούδια της έχουν την καθολική αποδοχή που έχουν τα τραγούδια του Ρέμου και σαφώς σε αυτό παίζει ρόλο και η πορεία του καλλιτέχνη.
+100000....σε όλα όμως!
Magic22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Magic22 »

Κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ότι αν τα Σάββατα είχαν άλλο στίχο δεν θα έκαναν τόσο μεγάλη αίσθηση. Το παν είναι ο στίχος στην τραγουδάρα αυτή. Αν δεν καταλαβαίνουν κάποιοι τι θέλει να πει το τραγούδι, ας ακούσουν τα λογάκια της Demy.
ARTP0P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ARTP0P »

fhmes 8eloun apo to polu triksimo ta kokkala tou eluth na sunarmologh8hkan ksana :ThankYou:
Yoü make my heart stop
Άβαταρ μέλους
paidaki

Ξέρει κανείς πότε θα βγει το τραγούδι του Ρέμου για Lacta? ακούγεται σουπερ χιτ και αυτό.
Entek

Ελπίζω στιχουργικά να μην είναι πατάτα και εκείνο το τραγούδι. Ο Ρέμος το σώζει.

Πάντως τέλειος δίσκος το "Κλειστά Τα Στόματα" αλλά έπρεπε η Heaven να βγάλει κι άλλα clips όπως το ομότιτλο, το "Φεγγάρια Χάρτινα", το "Η Νύχτα Δυό Κομμάτια" και το "Παρελθόν". Ξέρουμε αλήθεια πόσο πούλησε; Θυμάμαι λεγόνταν για 60,000 (5χ Πλατινένιο)
Απάντηση