Λοιπόν πήγα Φωταέριο χθες και απ' ότι κατάλαβα σύμφωνα με αυτά που είχατε γράψει για την πρεμιέρα υπήρχαν αρκετές αλλαγές.
Καταρχάς η κοινή εμφάνιση με την Πέγκυ έγινε στις 00:25.Ξεκίνησαν δηλαδή πιο νωρίς.
Στο πρώτο πρόγραμμα ο Νότης είπε στην αρχή 4-5 κοινωνικά και σχετικά γρήγορα άρχισαν να πέφτουν ο ένας ύμνος μετά τον άλλο.Τι κομματάρες έχει πει αυτός ο άνθρωπος και τι φωνάρα διατηρεί μετά από τόσα χρόνια.
Επίσης χθες είπε το Δώσε ένα τέλος,το Ένα τσιγγανάκι είπε και το Τέρμα το ράδιο με το οποίο έκλεισε το πρώτο πρόγραμμα.
Περιττό να αναφέρω πως ένα μεγάλο μέρος του κοινού ήξερε όλα τα νέα τραγούδια.
Τραγούδησε όλα υα κομμάτια από το νέο album που μου αρέσουν.Θα ξαναπώ πως το Καλέ μου άγγελε είναι τεράστιο τραγούδι.Θυμίζει κάτι από Το τραγουδάκι (Νοτιανατολικά του κόσμου) και από το Η ψυχή μου (Οι νότες είναι 7ψυχες).Ήταν το προτελευταίο τραγούδι του δεύτερου προγράμματος.
Είπε και το Θεία δίκη από το Αναγέννησις.
Μου άρεσε πάρα πολύ η εμφάνιση με την Πέγκυ και διαφωνώ κάθετα και οριζόντια που λέτε να κοπεί.Πρώτον γιατί έχουν απίστευτη χημεία και δεύτερον γιατί δεν κόβει χρόνο από το προσωπικό πρόγραμμα του Νότη.Μόνο να μάθει τα λόγια των κομματιών ο Νότης γιατί το ντουέτο το είχε κάνει σκονάκι

και το Έφυγες του το έλεγε η Πέγκυ στο αυτί.
Τελείωσε στις 05:45.Μια χαρά.