Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
bebest

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

nikosp έγραψε:Το κακό παιδιά ήταν ότι δεν είπε αμέτρητες τραγουδάρες χθες.Εκτός από τα δώσε ένα τέλος,ενα τσιγγανάκι είπε, δεν είπε επίσης σώμα μου,ο νταβατζής,μα εσύ με καις,οι σκιές,να ξαναρθείς,δεν πόνεσα,ολα τα σ αγαπώ,και δεν μπορώ.Επειδή είχε καλεσμένο τον μουκίδη είπε πάρα πολλές μπαλάντες δικές του ενώ είπε και 11 τραγούδια από τον καινούριο δίσκο που το θεώρησα υπερβολικό.Εμένα μου άρεσε αλλά πιστεύω ότι κάποιος μη νοτικός μπορεί να ψιλοξενέρωνε λίγο στο δεύτερο πρόγραμμα.Επίσης θεωρώ ότι πρέπει να μειωθεί η ώρα της Πέγκυς γιατί κούρασε πολύ.
Tα πιο πολλά από αυτά που λες είναι από αυτά που λεει 1 στις 5..Για μένα μακάρι να τα έλεγε αλλά είναι ο μοναδικός που αλλάζει κάθε φορά το προγράμμα του οπότε μην έχουμε και παράπονο δεν μπορεί να το αλλάζει όλο..Τώρα για τα καινούργια που λες τα 2 είναι στο ξεκίνημα των προγραμμάτων λογικό, συν 3-4 μες το πρόγραμμα ανακατεμένα με παλιά.. και στο τέλος είπε μαζεμένα 5-6 που λογικά ήταν λόγω πρεμιέρας στη πορεία σίγουρα θα βγάλει κάποια..Είπε πχ όλα τα κοινωνικά του δίσκου κάτι που δεν νομίζω να κάνει συνέχεια..Ο κόσμος πάντως διαβασμένος τραγούδαγε όλο τα καινούργια μερικοί τα ξέραν καλύτερα και από τον ίδιο :lol:
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

nikosp έγραψε:Το κακό παιδιά ήταν ότι δεν είπε αμέτρητες τραγουδάρες χθες.Εκτός από τα δώσε ένα τέλος,ενα τσιγγανάκι είπε, δεν είπε επίσης σώμα μου,ο νταβατζής,μα εσύ με καις,οι σκιές,να ξαναρθείς,δεν πόνεσα,ολα τα σ αγαπώ,και δεν μπορώ.
Μα αυτα τα τραγουδια μπορει να μην τα ειπε στην εναρξη θα τα πει την επομενη φορα, ετσι κι αλλιως πολλες φορες αλλιως ξεκινα στις πρεμιερες και μετα αλλαζει τα προγραματα του μετα απο λιγο καιρο.
manosb77

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manosb77 »

Για μενα αυτο που λειπει απο τα προγραμματα του νοτη τα τελευταια χρονια ειναι καποια ποτ πουρι απο κομματια ωστε να λεει οσο το δυνατον περισσοτερα τραγουδια. επειδη σχεδον παντα ολα τα τραγουδια του τα λεει ολοκληρα αφηνει πολλους υμνους του εξω καθε φορα. για μενα ενα ποτ πουρι με ρεφρεν απο ζειμπεκικα κ ενα με ακουστικα κομματια θα ηταν σουπερ
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

manosb77 έγραψε:Για μενα αυτο που λειπει απο τα προγραμματα του νοτη τα τελευταια χρονια ειναι καποια ποτ πουρι απο κομματια ωστε να λεει οσο το δυνατον περισσοτερα τραγουδια. επειδη σχεδον παντα ολα τα τραγουδια του τα λεει ολοκληρα αφηνει πολλους υμνους του εξω καθε φορα. για μενα ενα ποτ πουρι με ρεφρεν απο ζειμπεκικα κ ενα με ακουστικα κομματια θα ηταν σουπερ
Συμφωνώ απόλυτα! Ενώ το έκανε παλιά δεν μπορω να καταλάβω γιατι το σταμάτησε. Βεβαια τι να πρωτοπει κι αυτός, άλλα δε τα θυμάται ο ίδιος, άλλα δε τα θυμάται η ορχήστρα..
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Λοιπόν πήγα Φωταέριο χθες και απ' ότι κατάλαβα σύμφωνα με αυτά που είχατε γράψει για την πρεμιέρα υπήρχαν αρκετές αλλαγές.
Καταρχάς η κοινή εμφάνιση με την Πέγκυ έγινε στις 00:25.Ξεκίνησαν δηλαδή πιο νωρίς.
Στο πρώτο πρόγραμμα ο Νότης είπε στην αρχή 4-5 κοινωνικά και σχετικά γρήγορα άρχισαν να πέφτουν ο ένας ύμνος μετά τον άλλο.Τι κομματάρες έχει πει αυτός ο άνθρωπος και τι φωνάρα διατηρεί μετά από τόσα χρόνια.
Επίσης χθες είπε το Δώσε ένα τέλος,το Ένα τσιγγανάκι είπε και το Τέρμα το ράδιο με το οποίο έκλεισε το πρώτο πρόγραμμα.
Περιττό να αναφέρω πως ένα μεγάλο μέρος του κοινού ήξερε όλα τα νέα τραγούδια. :fan:
Τραγούδησε όλα υα κομμάτια από το νέο album που μου αρέσουν.Θα ξαναπώ πως το Καλέ μου άγγελε είναι τεράστιο τραγούδι.Θυμίζει κάτι από Το τραγουδάκι (Νοτιανατολικά του κόσμου) και από το Η ψυχή μου (Οι νότες είναι 7ψυχες).Ήταν το προτελευταίο τραγούδι του δεύτερου προγράμματος.
Είπε και το Θεία δίκη από το Αναγέννησις.
Μου άρεσε πάρα πολύ η εμφάνιση με την Πέγκυ και διαφωνώ κάθετα και οριζόντια που λέτε να κοπεί.Πρώτον γιατί έχουν απίστευτη χημεία και δεύτερον γιατί δεν κόβει χρόνο από το προσωπικό πρόγραμμα του Νότη.Μόνο να μάθει τα λόγια των κομματιών ο Νότης γιατί το ντουέτο το είχε κάνει σκονάκι :hysterical: και το Έφυγες του το έλεγε η Πέγκυ στο αυτί. :lol:
Τελείωσε στις 05:45.Μια χαρά. :thumbup:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

panosif έγραψε:Μου άρεσε πάρα πολύ η εμφάνιση με την Πέγκυ και διαφωνώ κάθετα και οριζόντια που λέτε να κοπεί.Πρώτον γιατί έχουν απίστευτη χημεία και δεύτερον γιατί δεν κόβει χρόνο από το προσωπικό πρόγραμμα του Νότη.Μόνο να μάθει τα λόγια των κομματιών ο Νότης γιατί το ντουέτο το είχε κάνει σκονάκι :hysterical: και το Έφυγες του το έλεγε η Πέγκυ στο αυτί. :lol:
Κανείς δεν είπε να κοπεί το ντουέτο. Απλά αυτή η κοινή έναρξη θα γίνει το πολύ 1-2 εβδομάδες ακόμα και μετά θα καταργηθεί. Δεν εγραψα οτι θα καταργηθει το ντουέτο και γενικα αυτη η συνεργασια πανω στην σκηνη, απλά θα υπαρχει πλεον αυτη η συνευρευση ως συνδεση προγραμματων, της Πεγκυς που ολοκληρώνεται και του Νότη που ξεκινά. Ετσι πιστευω οτι θα γινει...Το μέλλον θα δείξει.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:
panosif έγραψε:Μου άρεσε πάρα πολύ η εμφάνιση με την Πέγκυ και διαφωνώ κάθετα και οριζόντια που λέτε να κοπεί.Πρώτον γιατί έχουν απίστευτη χημεία και δεύτερον γιατί δεν κόβει χρόνο από το προσωπικό πρόγραμμα του Νότη.Μόνο να μάθει τα λόγια των κομματιών ο Νότης γιατί το ντουέτο το είχε κάνει σκονάκι :hysterical: και το Έφυγες του το έλεγε η Πέγκυ στο αυτί. :lol:
Κανείς δεν είπε να κοπεί το ντουέτο. Απλά αυτή η κοινή έναρξη θα γίνει το πολύ 1-2 εβδομάδες ακόμα και μετά θα καταργηθεί. Δεν εγραψα οτι θα καταργηθει το ντουέτο και γενικα αυτη η συνεργασια πανω στην σκηνη, απλά θα υπαρχει πλεον αυτη η συνευρευση ως συνδεση προγραμματων, της Πεγκυς που ολοκληρώνεται και του Νότη που ξεκινά. Ετσι πιστευω οτι θα γινει...Το μέλλον θα δείξει.
Βασικά σχετικά με τις ώρες θίξαμε το ζήτημα. Εφόσον θα βγαίνουν πιο νωρίς δεν υπάρχει θέμα αφού και ο Νότης θα βγαίνει κ θα τελειώνει πάνω κάτω στην ώρα του. Μην περιμένετε με τίποτα να μάθει στα γεράματα Πέγκυ πάντως!! :lol:
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

panosif έγραψε:Λοιπόν πήγα Φωταέριο χθες και απ' ότι κατάλαβα σύμφωνα με αυτά που είχατε γράψει για την πρεμιέρα υπήρχαν αρκετές αλλαγές.
Καταρχάς η κοινή εμφάνιση με την Πέγκυ έγινε στις 00:25.Ξεκίνησαν δηλαδή πιο νωρίς.
Στο πρώτο πρόγραμμα ο Νότης είπε στην αρχή 4-5 κοινωνικά και σχετικά γρήγορα άρχισαν να πέφτουν ο ένας ύμνος μετά τον άλλο.Τι κομματάρες έχει πει αυτός ο άνθρωπος και τι φωνάρα διατηρεί μετά από τόσα χρόνια.
Επίσης χθες είπε το Δώσε ένα τέλος,το Ένα τσιγγανάκι είπε και το Τέρμα το ράδιο με το οποίο έκλεισε το πρώτο πρόγραμμα.
Περιττό να αναφέρω πως ένα μεγάλο μέρος του κοινού ήξερε όλα τα νέα τραγούδια. :fan:
Τραγούδησε όλα υα κομμάτια από το νέο album που μου αρέσουν.Θα ξαναπώ πως το Καλέ μου άγγελε είναι τεράστιο τραγούδι.Θυμίζει κάτι από Το τραγουδάκι (Νοτιανατολικά του κόσμου) και από το Η ψυχή μου (Οι νότες είναι 7ψυχες).Ήταν το προτελευταίο τραγούδι του δεύτερου προγράμματος.
Είπε και το Θεία δίκη από το Αναγέννησις.
Μου άρεσε πάρα πολύ η εμφάνιση με την Πέγκυ και διαφωνώ κάθετα και οριζόντια που λέτε να κοπεί.Πρώτον γιατί έχουν απίστευτη χημεία και δεύτερον γιατί δεν κόβει χρόνο από το προσωπικό πρόγραμμα του Νότη.Μόνο να μάθει τα λόγια των κομματιών ο Νότης γιατί το ντουέτο το είχε κάνει σκονάκι :hysterical: και το Έφυγες του το έλεγε η Πέγκυ στο αυτί. :lol:
Στην πρεμίερα βγήκαν κανά 10 λέπτο πιο μετά αλλά τέλειωσε μαζί με την παρουσιάση συντελεστών 6¨30 οπότε μισή ώρα λιγότερη πρόγραμμα, φαντάζομαι θα κόπηκε λίγος χρόνος και απ΄τους 2..Η εμφάνιση με την Πέγκυ δεν νομίζω να κοπεί ούτε να μπεί σαν εισαγωγή στο πρόγραμμα του Νότη, που πάντα θέλει να έχει τα χορευτικά του πριν , δικό του τραγούδι να γίνει και η αποθεώση από τον κόσμο, δεν νομίζω να το κάνει έτσι ο Νότης..
Το καλέ μου άγγελε κοματάρα-live ανατριχίλα, θετικό ότι περιόρισε τα κοινωνικά τη δεύτερη μέρα (πρεμιέρα είπε 8-9 στην αρχή) και από ότι κατάλαβα τα αντικατέστησε από τα πιο σουξεδάτα τραγούδια του .. Μες τη χρονιά νομίζω θα το βελτιώσει και αλλό το πρόγραμμα του..
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Κατά την γνώμη μου πάντως αν έπρεπε να κοπεί κάτι από το πρόγραμμα αυτό θα ήταν η εμφάνιση της κοπέλας που βγαίνει μετά τον
Νότη και λέει 4-5 τραγούδια και η εμφάνιση του λυράρη.Θα έπρεπε να βγαίνει κατευθείαν η Πέγκυ για το δευτερό της πρόγραμμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panosif την Κυρ Δεκ 07, 2014 8:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi ... %83%cf%84/

Πιο γραφικός κι απ' το ηλιοβασίλεμα στην Σαντορίνη...
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

nikosp έγραψε:Το κακό παιδιά ήταν ότι δεν είπε αμέτρητες τραγουδάρες χθες.Εκτός από τα δώσε ένα τέλος,ενα τσιγγανάκι είπε, δεν είπε επίσης σώμα μου,ο νταβατζής,μα εσύ με καις,οι σκιές,να ξαναρθείς,δεν πόνεσα,ολα τα σ αγαπώ,και δεν μπορώ.Επειδή είχε καλεσμένο τον μουκίδη είπε πάρα πολλές μπαλάντες δικές του ενώ είπε και 11 τραγούδια από τον καινούριο δίσκο που το θεώρησα υπερβολικό.Εμένα μου άρεσε αλλά πιστεύω ότι κάποιος μη νοτικός μπορεί να ψιλοξενέρωνε λίγο στο δεύτερο πρόγραμμα.Επίσης θεωρώ ότι πρέπει να μειωθεί η ώρα της Πέγκυς γιατί κούρασε πολύ.
Ποιες μπαλάντες του Μουκίδη είπε;;;
Κανένα ξεχασμένο;;;

Το Θεία δίκη που ειπε χτες έχει να το πει από Έναστρον 2005-2006 που είχε βγει ο δίσκος Αναγέννησις
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

johnytzitzi έγραψε:
Ποιες μπαλάντες του Μουκίδη είπε;;;
Κανένα ξεχασμένο;;;

Το Θεία δίκη που ειπε χτες έχει να το πει από Έναστρον 2005-2006 που είχε βγει ο δίσκος Αναγέννησις
Από Μουκίδη είπε τα:για μένα,δε σε χρειάζομαι,ενα γράμμα,η στέλλα η σμυρνιά,θέλω να σε ξαναδώ,θέλω να την κάνω,μια ματιά σου μόνο φτάνει,ότι μου χεις πει,φως μου,χαράματα,ότι και να κάνεις,εγώ.Κρίμα ήθελα να ακούσω το θεία δίκη έπρεπε να το πει στην πρεμιέρα.Επίσης ένα άλλο που νομίζω έχει χρόνια να πει και είναι υπέροχο είναι το κι αν με βρεις.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi ... %83%cf%84/

Απορώ γιατί δεν κάνει μια αγωγή ο Νότης στον τυχάρπαστο αυτό τύπο. Προκλητικότατος. Είναι φανερό ότι κάποιοι έχουν μεγάλο πρόβλημα με το Νότη.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Αφου γλυφει το Εναστρον, τι να κανει το παιδι! :lol:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:

Απορώ γιατί δεν κάνει μια αγωγή ο Νότης στον τυχάρπαστο αυτό τύπο. Προκλητικότατος. Είναι φανερό ότι κάποιοι έχουν μεγάλο πρόβλημα με το Νότη.
Tι αγωγή? Εδώ έχει φάει ξύλο για τα ψεματα που διαδιδει (γενικότερα από το σαιτ του) και παλι μυαλο δεν έβαλε. Αμα είναι καραγκιόζης ο ανθρωπος, καραγκιοζης παραμενει. Πάντως, ο Λύρας με τον οποίο είχαν "σχέσεις" μεχρι πριν ένα χρόνο του τα έχωσε καλά όταν εγραψε για "το ψυχρό κλιμα αναμεσα σε Νοτη και Πεγκυ". :thumbup:
Musicshoot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Musicshoot »

μονο στα 4 που δεν στηθηκε ο νασουλης για το εναστρον.....
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Κανάλια είχε στην πρεμιέρα;
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:Κανάλια είχε στην πρεμιέρα;
Oχι, τίποτα. Μάλιστα, κάποια σαιτ οπως το tralala.gr που ηθελαν να εχουν φωτορεπορταζ κι βιντεο μολις εστειλαν τα ονοματα των δημοσιογραφων που θα εδιναν το παρων, τους απαντησαν αρκετα ευγενικα οτι "ευχαριστουμε αλλα δεν θα μπει κανενας". Και οι φωτογραφιες που κατεγραψαν καποια σαιτ ειναι απο ερασιτεχνικο χερι και διχως αδεια.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

"Να σας ενημερώσουμε ότι είναι ήδη sold out το «Φωταέριο - Fotaerio» για το προσεχές Σαββάτο (13/12), ενώ υπάρχουν λίγα τραπέζια για την Παρασκευή (12/12).

Γι' αυτο κάντε έγκαιρα την κράτηση σας!
► Κρατήσεις: 210.3413888"

Εικόνα
Απάντηση