J&B έγραψε:Έτσι είναι jdarmody όταν ο Πλούταρχος δεν τραβούσε κόσμο στο Cosmostage (Έναστρον) δεν βγήκε κανένας να πει κουβέντα, όταν ο Πλούταρχος κάνει συνεργασίες με Οικονομόπουλο και Ζήνα κανείς πάλι δεν βγαίνει να πει κουβέντα, ο Γιαννάκης πάντα θα σκίζει και θα είναι καλό παιδί.

Να κάνει τέτοιες συνεργασίες είναι θεμιτό. Το να φτάνει στο σημείο να συνεργαστεί με τον Πουθενίδη είναι τραγικό. Εκεί κατάντησε.
Gshore έγραψε:Ρε Νοτικοι τον Νοτη κανεις δεν τον εκρινε για την φωνη του.ο ανθρωπος ειναι φωναρα εχει τραγουδαρες.ΤΕΛΟΣ.
Για τις ακραιες παπαριες που πεταει τη μια πισω απο την αλλη μιλαμε[δεν παει για τον Παντελιδη το συγκεκριμμενο].
Πως ορίζεται η ακραία παπαριά να μας πεις.
Επειδή μία άποψη του δεν βρίσκει σύμφωνο εσένα είναι ακραία;
'Η μήπως θα πρέπει να το παίξει δημοσιοσχετίστας όπως οι περισσότεροι σήμερα και να πει καλος τραγουδιστής ο ένας, καλός ο άλλος.
Την άποψη του λέει και εάν δεν σε βρίσκει σύμφωνο είναι άλλο πράγμα και άλλο το ακραία άποψη.
jdarmody έγραψε:Από ότι βλέπω ετοιμάζει video-clip o Νοτης. Το Τέρμα το Ράδιο θα ειναι;
Που το είδες?
afn έγραψε:Να ξέρετε να διαχειρίζεστε και τις αντίθετες απόψεις...
Πες το στον εαυτούλι σου αυτό που προσπαθείς να μας πείσεις για αυτό που πιστεύεις εσύ.
Και όταν λες κάτι να μάθεις να το τεκμηριώνεις. Οχι λέμε αερολογίες απλά για να λέμε.
afn έγραψε:Εγώ είπα τις διαφωνίες μου για τον Νότη... Οι άλλοι θέλουν να πουν κάτι για εμένα...

Ελα μην μας σκοτίζεις άλλο. Αντε βρες κάνα φόρουμ του καλλιτέχνη που σου αρέσει κι άσε εμάς να παραμυθιαζόμαστε για το Νότη. Ω ρε ζόρια που τραβάει η κοπέλα.