Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
afn

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

SFAKattack10 έγραψε:
djibril έγραψε:''Δεν τον παω ουτε ως ανθρωπο ουτε ως καλλιτεχνη''...και θες να λεγεσαι και αντικειμενικος και να κανεις και διαλογο...ως ανθρωπο γουστο και καπελο σου να μην τον πας, αλλα ως καλλιτεχνη γιατι??? και γιατι εισαι εδω αφου δεν τον πας γενικως?? μαλλον κατι συμβαινει..ψαξτο...οσο θα ακους κανα τραγουδακι Παντελιδη
Τωρα πας να βγαλεις ακρη απο τα troll? :lol: Μαλακιες γραφει για να ανεβαζει τα ποστ, μην ασχολεισαι.
Πάλι αυτή η λέξη... Μα τι τρόποι!
Δεν έχω ανάγκη να γράφω στου Νότη για να ανεβάσω τα post μου... Αν και βλέπω με παρακολουθείς! :007:
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
djibril

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από djibril »

Φασκεις και αντιφασκεις νομιζω...απο την μια δεν τον πας καλλιτεχνικα και απο την αλλη δεν ειναι οι δισκοι του για τα σκουπιδια...δλδ τι ειναι στα ματια σου ??ενας μετριος τραγουδιστης??ενας τυχαιος??Και φυσικα μπορεις να σχολιαζεις, δημοκρατια εχουμε αλλωστε. Εγω παντως οταν δεν παω εναν τραγουδιστη ουτε ως καλλιτεχνη, ουτε ως ανθρωπο δεν μπαινω στο φορουμ ΤΟΥ καθολου, δεν ασχολουμαι, και γιατι να ασχοληθω αλλωστε αφου δεν τον παω..Δεν μου φαινεται λογικο..Ποσο μαλλον να γραψω καποιο σχολιο..
afn

djibril έγραψε:Φασκεις και αντιφασκεις νομιζω...απο την μια δεν τον πας καλλιτεχνικα και απο την αλλη δεν ειναι οι δισκοι του για τα σκουπιδια...δλδ τι ειναι στα ματια σου ??ενας μετριος τραγουδιστης??ενας τυχαιος??Και φυσικα μπορεις να σχολιαζεις, δημοκρατια εχουμε αλλωστε. Εγω παντως οταν δεν παω εναν τραγουδιστη ουτε ως καλλιτεχνη, ουτε ως ανθρωπο δεν μπαινω στο φορουμ ΤΟΥ καθολου, δεν ασχολουμαι, και γιατι να ασχοληθω αλλωστε αφου δεν τον παω..Δεν μου φαινεται λογικο..Ποσο μαλλον να γραψω καποιο σχολιο..
Επειδή δεν μου αρέσει εμένα καθόλου, σημαίνει πως δεν είναι καλός τραγουδιστής ή δεν βγάζει καλά τραγούδια στο είδος του? Όχι, ξέρω πως έχει βγάλει καλή μουσική, ακόμα κι αν δεν με αγγίζει καθόλου. Γιατί πολύ πιθανόν να επηρεάζομαι κι από αυτή τη γλυκιά προσωπικότητα που συνοδεύει αυτή τη μουσική! :lol:

Εγώ πάλι μπαίνω και σχολιάζω όπου θέλω να μπω και να σχολιάσω. Γεμίσαμε με υπεράνω εδώ μέσα κι εγώ δεν είμαι ένας από αυτούς! :biggrin:
Τι εννοείς forum του? Eίσαι admin του MC και δεν το ήξερα? Ή μήπως λέγεται NS Forum και δεν διαβάζω καλά τα γράμματα? :telephone:
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Ρε djibril τι δεν καταλαβες απο αυτα που εγραψα? Ειναι troll μην ασχολεισαι. :cool: Εισαι νεος εδω και δεν ξερεις. Μιλα με κανεναν αλλον/ η .
djibril

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από djibril »

Καλα αντε γειααααααααααα..Και περαστικα σου...
afn

SFAKattack10 έγραψε:Ρε djibril τι δεν καταλαβες απο αυτα που εγραψα? Ειναι troll μην ασχολεισαι. :cool: Εισαι νεος εδω και δεν ξερεις. Μιλα με κανεναν αλλον/ η .
Εσύ πάντως από εκείνες τις όμορφες κουβέντες που είχαμε εκείνη την περίοδο που ο Νότης έλεγε άλλα τρισμέγιστα, αποφάσισες να καλέσεις εδώ τα φιλαράκια σου τους Νοτικούς και παράλληλα να παρακολουθείς τι κάνω σε άλλα σημεία του forum?
Χαίρομαι που είσαι ακόμα fan μου! :007:
afn

djibril έγραψε:Καλα αντε γειααααααααααα..Και περαστικα σου...
Ουάου! Τώρα δεν έχω τι να απαντήσω! :surprised: :022:
Άβαταρ μέλους
killbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από killbill »

Ομηρικοί "καβγάδες" έχω να τους δω χρόνια στο φορουμ..ποιος θα μου το λέγε ότι αφορμή θα ήταν ο Νότης :lol:
συνεχίστε.. :popcorm1:
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Κλάμα με Afn, δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα υπάρχει άνθρωπος που δεν θα πηγαίνει σαν άνθρωπο κάποιον άλλον που δεν γνωρίζει καν και παρόλα αυτά θα κάθεται με τις ώρες να ποστάρει. Είτε ως τρολ είτε για να ικανοποιήσεις το εγώ σου ψαξτο υπάρχουν πολυ πιο ενδιαφέροντα πράγματα να κανεις στην καθημερινότητα σου. Scorpion, ξερεις τιποτα για video-clip;
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
afn

killbill έγραψε:Ομηρικοί "καβγάδες" έχω να τους δω χρόνια στο φορουμ..ποιος θα μου το λέγε ότι αφορμή θα ήταν ο Νότης :lol:
συνεχίστε.. :popcorm1:
Καλέ αυτό είναι ομηρικοί καβγάδες? Πταίσματα απλά! :tease:
afn

jdarmody έγραψε:Κλάμα με Afn, δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα υπάρχει άνθρωπος που δεν θα πηγαίνει σαν άνθρωπο κάποιον άλλον που δεν γνωρίζει καν και παρόλα αυτά θα κάθεται με τις ώρες να ποστάρει. Είτε ως τρολ είτε για να ικανοποιήσεις το εγώ σου ψαξτο υπάρχουν πολυ πιο ενδιαφέροντα πράγματα να κανεις στην καθημερινότητα σου. Scorpion, ξερεις τιποτα για video-clip;
Θα σχολιάζω όπου θέλω να σχολιάσω... Deal with it! :biggrin:
Πόσταρα για μερικά λεπτά, που τις είδες τις ώρες? Εγώ κλάμα κι εσείς δράμα! :fan:

Κι επίσης κάνω πολύ πιο ενδιαφέροντα πράγματα στην καθημερινότητά μου! :girl_in_love: Για να μην ανησυχείς στο λέω...
Άβαταρ μέλους
killbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από killbill »

afn έγραψε: Καλέ αυτό είναι ομηρικοί καβγάδες? Πταίσματα απλά! :tease:
Καλά ναι με τους δικούς μας δεν συγκρίνονται.. :525807:

afn έγραψε: Θα σχολιάζω όπου θέλω να σχολιάσω......
θα μιλήσω όταν θέλω να μιλήσω..λαίδη :fan:
afn

killbill έγραψε:
afn έγραψε: Καλέ αυτό είναι ομηρικοί καβγάδες? Πταίσματα απλά! :tease:
Καλά ναι με τους δικούς μας δεν συγκρίνονται.. :525807:

afn έγραψε: Θα σχολιάζω όπου θέλω να σχολιάσω......
θα μιλήσω όταν θέλω να μιλήσω..λαίδη :fan:
Μία δεν πιάνουν μπροστά στους δικούς μας! :fan:

Είμαι και φαίνομαι! :525807:
:hysterical: :hysterical:
filcollins

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από filcollins »

Δεν γίνεται να μαλώσετε κάπου αλλού;
afn

Εγώ είπα τις διαφωνίες μου για τον Νότη... Οι άλλοι θέλουν να πουν κάτι για εμένα... :d_dance:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

J&B έγραψε:Έτσι είναι jdarmody όταν ο Πλούταρχος δεν τραβούσε κόσμο στο Cosmostage (Έναστρον) δεν βγήκε κανένας να πει κουβέντα, όταν ο Πλούταρχος κάνει συνεργασίες με Οικονομόπουλο και Ζήνα κανείς πάλι δεν βγαίνει να πει κουβέντα, ο Γιαννάκης πάντα θα σκίζει και θα είναι καλό παιδί. :lol:
Να κάνει τέτοιες συνεργασίες είναι θεμιτό. Το να φτάνει στο σημείο να συνεργαστεί με τον Πουθενίδη είναι τραγικό. Εκεί κατάντησε.
Gshore έγραψε:Ρε Νοτικοι τον Νοτη κανεις δεν τον εκρινε για την φωνη του.ο ανθρωπος ειναι φωναρα εχει τραγουδαρες.ΤΕΛΟΣ.

Για τις ακραιες παπαριες που πεταει τη μια πισω απο την αλλη μιλαμε[δεν παει για τον Παντελιδη το συγκεκριμμενο].
Πως ορίζεται η ακραία παπαριά να μας πεις.
Επειδή μία άποψη του δεν βρίσκει σύμφωνο εσένα είναι ακραία;
'Η μήπως θα πρέπει να το παίξει δημοσιοσχετίστας όπως οι περισσότεροι σήμερα και να πει καλος τραγουδιστής ο ένας, καλός ο άλλος.
Την άποψη του λέει και εάν δεν σε βρίσκει σύμφωνο είναι άλλο πράγμα και άλλο το ακραία άποψη.

jdarmody έγραψε:Από ότι βλέπω ετοιμάζει video-clip o Νοτης. Το Τέρμα το Ράδιο θα ειναι;
Που το είδες?
afn έγραψε:Να ξέρετε να διαχειρίζεστε και τις αντίθετες απόψεις...
Πες το στον εαυτούλι σου αυτό που προσπαθείς να μας πείσεις για αυτό που πιστεύεις εσύ.
Και όταν λες κάτι να μάθεις να το τεκμηριώνεις. Οχι λέμε αερολογίες απλά για να λέμε.

afn έγραψε:Εγώ είπα τις διαφωνίες μου για τον Νότη... Οι άλλοι θέλουν να πουν κάτι για εμένα... :d_dance:
Ελα μην μας σκοτίζεις άλλο. Αντε βρες κάνα φόρουμ του καλλιτέχνη που σου αρέσει κι άσε εμάς να παραμυθιαζόμαστε για το Νότη. Ω ρε ζόρια που τραβάει η κοπέλα.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
ΜΑΓΔΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜΑΓΔΑ »

Έλα, σας παρακαλώ, σταματήστε τις αντιπαραθέσεις.
Δεν οδηγούν πουθενά.

Και είναι και αστείοι οι λόγοι που υπάρχουν δηλαδή.
Life is a RollerCoaster...
afn

Δεν είμαι κοπέλα να πω σε πρώτη φάση! :fan:

Επίσης είχα πολύ συγκεκριμένες ενστάσεις που είχα και πέρασαν ασχολίαστες... Μόνο παροτρύνσεις να μην γράφω εδώ...
Ρε παιδιά μην ασχολείστε μαζί μου αν σας ενοχλώ τόσο... Αλλά ξαναλέω δεν είναι του Σφακιανάκη το forum να έχετε το δικαίωμα να με διώξετε... :give_rose:
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

SFAKattack10 έγραψε:
killbill έγραψε:Καλά τι διαβάζω εδώ μέσα... :hysterical: δεν υπάρχει ο Πλούταρχος(άλλος καλλιτέχνης με τεράστιο φανατικό κοινό..) με αυτή την λογική δεν υπάρχει ούτε ο Νότης
Βασικα αν δεν κανω λαθος φετος δεν τραγουδαει καπου χειμωνα, οπως επισης ουτε περσι τον χειμωνα ηταν καπου στην αθηνα, μονο τα καλοκαιρια θυμαμαι, κανω λαθος?
Τελικα αυτο ισχυει 'η κανω εγω λαθος?
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

afn έγραψε:Δεν είμαι κοπέλα να πω σε πρώτη φάση! :fan:

Επίσης είχα πολύ συγκεκριμένες ενστάσεις που είχα και πέρασαν ασχολίαστες... Μόνο παροτρύνσεις να μην γράφω εδώ...
Ρε παιδιά μην ασχολείστε μαζί μου αν σας ενοχλώ τόσο... Αλλά ξαναλέω δεν είναι του Σφακιανάκη το forum να έχετε το δικαίωμα να με διώξετε... :give_rose:
Kατάλαβα... θαυμάστής της Μαλέα, του Σταν και του...Καπουτζίδη.
Το forum αυτο λεγεται ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ εάν το επάγγελμα σου εσένα είναι να τρολάρεις σε άλλα φορουμ, συνέχισε να το κάνεις. Τέλος, δεν ασχολούμαι ξανά μαζί σου.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Απάντηση