Αυτό είναι το “Why did you do it?”! Εμένα δεν με τρελαίνει σαν τραγούδι αλλά ο Νότης του έχει αδυναμία και το λέει από το 1985 στην Κω.
Δεν τον είδα χτες μήπως δεν ήταν ή δεν κατέβηκε από το καμαρίνι.
Αυτό είναι το “Why did you do it?”! Εμένα δεν με τρελαίνει σαν τραγούδι αλλά ο Νότης του έχει αδυναμία και το λέει από το 1985 στην Κω.
Στον Σαββόπουλο...SFAKattack10 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 02, 2018 3:16 amΠου εγιναν αυτα?Scorpion86 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 02, 2018 2:25 am Ξέχασα όταν τα κάνει ο Νότης είναι κινήσεις "φασίστα", όταν τα κάνει εκπρόσωπος της αριστερής θολοκουλτούρας απλά είναι Πέμπτη.
Τι ώρα άκουσες; Σε μια φάση έπαιξε το ''Παράλληλα''.Scorpion86 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 02, 2018 4:39 pm Ακουγα χθες βράδυ Sfera μήπως και πετύχω το σποτάκι του σχήματος και στο mix του σταθμού έπαιξε το "Δώσε Ενα Τέλος". Μία ώρα άκουσα, δεν άντεξα παραπάνω. Στην τηλεόραση πέτυχα (νομίζω στο Open) το τηλεοπτικό σποτάκι του σχήματος Καρράς-Μενιδιάτης-Χολίδης κλπ, σε καλή ώρα, μεσημέρι, όχι όπως κάποια σχήματα που τα διαφημίζουν στην τηλεόραση μετά τις 03:00.
00:30 με 01:3081argus έγραψε: ↑Δευ Δεκ 03, 2018 3:03 amΤι ώρα άκουσες; Σε μια φάση έπαιξε το ''Παράλληλα''.Scorpion86 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 02, 2018 4:39 pm Ακουγα χθες βράδυ Sfera μήπως και πετύχω το σποτάκι του σχήματος και στο mix του σταθμού έπαιξε το "Δώσε Ενα Τέλος". Μία ώρα άκουσα, δεν άντεξα παραπάνω. Στην τηλεόραση πέτυχα (νομίζω στο Open) το τηλεοπτικό σποτάκι του σχήματος Καρράς-Μενιδιάτης-Χολίδης κλπ, σε καλή ώρα, μεσημέρι, όχι όπως κάποια σχήματα που τα διαφημίζουν στην τηλεόραση μετά τις 03:00.
To κομμάτι μπήκε δυναμικά στο airplay εδώ και 2-3 μήνες και η πορεία του είναι ανοδική. Από το "Δώσε Ενα Τέλος" είχε να παίξει τόσο κομμάτι σε ραδιόφωνα.
Αν δεν κανω λάθος κρατάει και μικρόφωνο μια γυναίκα στις πρόβες εάν το ερμηνεύση κάποιος εκτός του Νότη θα ναι πολυ λάθος κίνηση πιστεύωNotis7Arxontas έγραψε: ↑Τρί Δεκ 04, 2018 12:46 am Παιδιά είδα πριν λίγο ένα instastory της Μάρας Τζίμα στο οποίο η ορχήστρα παίζει την εισαγωγική μουσική του θέλω να σε ξαναδώ.Ανατρίχιασα
Αιώνιο τραγούδι.Ύμνος.Στην περσινή πρεμιέρα το είχε πει...Notis7Arxontas έγραψε: ↑Τρί Δεκ 04, 2018 12:46 am Παιδιά είδα πριν λίγο ένα instastory της Μάρας Τζίμα στο οποίο η ορχήστρα παίζει την εισαγωγική μουσική του θέλω να σε ξαναδώ.Ανατρίχιασα
Στα της ορχήστρας είναι ειδικός ο johnytzitzi.
Φέρνει πολύ στον Διαμαντή που είχε παλιότερα, johnytzitzi τα φώτα σου...Scorpion86 έγραψε: ↑Τρί Δεκ 04, 2018 12:56 amΣτα της ορχήστρας είναι ειδικός ο johnytzitzi.
Υ.Γ. Σε ένα instastory είδα ότι σε ένα κλαμπάκι έπαιξε "Η Μπαλάντα των Χριστουγέννων".![]()