Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
johnytzitzi

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

ilias16 έγραψε: Κυρ Δεκ 02, 2018 2:32 am Φρέσκο...

Αυτό είναι το “Why did you do it?”! Εμένα δεν με τρελαίνει σαν τραγούδι αλλά ο Νότης του έχει αδυναμία και το λέει από το 1985 στην Κω.
Δεν τον είδα χτες μήπως δεν ήταν ή δεν κατέβηκε από το καμαρίνι.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

SFAKattack10 έγραψε: Κυρ Δεκ 02, 2018 3:16 am
Scorpion86 έγραψε: Κυρ Δεκ 02, 2018 2:25 am Ξέχασα όταν τα κάνει ο Νότης είναι κινήσεις "φασίστα", όταν τα κάνει εκπρόσωπος της αριστερής θολοκουλτούρας απλά είναι Πέμπτη.
Που εγιναν αυτα?
Στον Σαββόπουλο...

Υ.Γ. Από τα ωραιότερα ξένα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει το "Why Did you Do it". Δεν το είχε παίξει και στα ντραμς κάποτε αυτό?

Επ' ευκαιρία βλέπουμε ένα ακόμα ντοκουμέντο όπου ο "φασίστας" δεν αφήνει κανέναν να ανεβεί στην πίστα να χορέψει. :hysterical:

Υ.Γ.2 Aνεβασε μία φωτό ο Παπασχοινάς από τις πρόβες χθες μαζί με Νότη. Τώρα ήταν χθεσινή ήταν προχθεσινή, δεν το ξέρω.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Το είχε επαναφέρει σχετικά πρόσφατα στην Ιερά Οδό το 2012 που το έλεγε μαζί με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τους Mamacita on Fire. Προσωπικά μου αρέσει, αλλά οκ το έχουμε ακούσει άπειρες φορές..
Μιας που είπατε για τραγούδια, ένα κομμάτι που ακούω συχνά σε μαγαζιά που παίζουν ελληνικά είναι το ''Καρντάσης'' που αμφιβάλλω αν το έχει πει ποτέ ο Νότης. Αν δεν είχε γίνει το θέμα με Μουκίδη, θα ήθελα να πει κάποτε το ''Συγχώρεσε με'', το ''Εικόνες'', το ''Ενθύμιο Πολέμου'', το ''Να με θυμάσαι'', το ''Πιο ξένη'' (κομματάρα πράγματι), ''Σήκω και φύγε'', να λέει συχνότερα τα ''Σκιές'', ''Σιγανές Ψιχάλες'', ''Δεν πόνεσα'', ''Να ξαναρθείς'', ''Πέρνα κι εσύ'' και από τα κοινωνικά του θα ήθελα να πει κάποια στιγμή ξανά το ''Ντροπή σε όλους μας''.
Μιλάμε για την πλουσιότερη δισκογραφία Έλληνα καλλιτέχνη όλων των εποχών.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
GiannisGr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GiannisGr »

Στον λαϊκό 87,6 Θεσσαλονίκη
Έπαιξε μόλις το "Γύρισέ πισω" :surprised:
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
Notis7Arxontas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis7Arxontas »

GiannisGr έγραψε: Κυρ Δεκ 02, 2018 3:22 pm Στον λαϊκό 87,6 Θεσσαλονίκη
Έπαιξε μόλις το "Γύρισέ πισω" :surprised:
Ναι ο λαϊκός βάζει πολύ συχνά Νότη και μάλιστα 'άγνωστα' τραγούδια
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Απο το φως του φεγγαριου στον πανοραμα στη θεσσαλονικη ακουσα εγω
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Ακουγα χθες βράδυ Sfera μήπως και πετύχω το σποτάκι του σχήματος και στο mix του σταθμού έπαιξε το "Δώσε Ενα Τέλος". Μία ώρα άκουσα, δεν άντεξα παραπάνω. Στην τηλεόραση πέτυχα (νομίζω στο Open) το τηλεοπτικό σποτάκι του σχήματος Καρράς-Μενιδιάτης-Χολίδης κλπ, σε καλή ώρα, μεσημέρι, όχι όπως κάποια σχήματα που τα διαφημίζουν στην τηλεόραση μετά τις 03:00.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

manosb77

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manosb77 »

Κάποιος κακοήθης θα έλεγε πως το σποτακιι το επιμελήθηκε και αυτό ο βλάχος. Μιλάμε για υπέρτατη ηχορύπανση να παίζουν τα τραγούδια και από πάνω να γίνεται το σπικαζ ταυτόχρονα. ..
7Psuxos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 7Psuxos »

Καλησπέρα παίδες !

Ξέρουμε πόσες πρόβες θα γίνουν αυτή τη βδομαδα ; Τζένεραλε την Πέμπτη ;

Πως θα μπορούσαμε να παρακολουθήσουμε κάποια απ αυτές ; ☹️
Βόλτα στα στενά ...
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Scorpion86 έγραψε: Κυρ Δεκ 02, 2018 4:39 pm Ακουγα χθες βράδυ Sfera μήπως και πετύχω το σποτάκι του σχήματος και στο mix του σταθμού έπαιξε το "Δώσε Ενα Τέλος". Μία ώρα άκουσα, δεν άντεξα παραπάνω. Στην τηλεόραση πέτυχα (νομίζω στο Open) το τηλεοπτικό σποτάκι του σχήματος Καρράς-Μενιδιάτης-Χολίδης κλπ, σε καλή ώρα, μεσημέρι, όχι όπως κάποια σχήματα που τα διαφημίζουν στην τηλεόραση μετά τις 03:00.
Τι ώρα άκουσες; Σε μια φάση έπαιξε το ''Παράλληλα''.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Notis7Arxontas

Άντε ρε panik βγάλε επιτέλους το κλιπ.Ξεκιναει το σχήμα αυτήν την εβδομάδα
Άβαταρ μέλους
Mixalisvolos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mixalisvolos »

《Καλησπέρα! Θα ενημερωθείτε μέσα από τη σελίδα μας για την κυκλοφορία του νέου video clip του Νότη Σφακιανάκη "Καμία". Ευχαριστούμε για την επικοινωνία. 》Αυτή ήταν η απάντηση της panik στην ερώτησή μου για το πότε θα κυκλοφορήσει το βίντεο κλιπ.Μας φώτισαν...
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Εκτός από τον Sfera πέτυχα το σποτάκι του σχήματος και στον Ρυθμό και στον Δρόμο. Τα ''πιο μεγάλα σ' αγαπώ'' παίζουν πολύ και στους 3 αυτούς σταθμούς. Το άκουσα και στην εκπομπή της Ράνιας Κωστάκη στον Ρυθμό. Στον Sfera μέσα σε 1 ώρα έπαιξε 3 φορές. Το ''καμία'' το βίντεο κλιπ έπρεπε να είχε βγει τουλάχιστον 1 μήνα πριν να το είχε μάθει ο κόσμος μέχρι την πρεμιέρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 81argus την Τρί Δεκ 04, 2018 12:40 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

81argus έγραψε: Δευ Δεκ 03, 2018 3:03 am
Scorpion86 έγραψε: Κυρ Δεκ 02, 2018 4:39 pm Ακουγα χθες βράδυ Sfera μήπως και πετύχω το σποτάκι του σχήματος και στο mix του σταθμού έπαιξε το "Δώσε Ενα Τέλος". Μία ώρα άκουσα, δεν άντεξα παραπάνω. Στην τηλεόραση πέτυχα (νομίζω στο Open) το τηλεοπτικό σποτάκι του σχήματος Καρράς-Μενιδιάτης-Χολίδης κλπ, σε καλή ώρα, μεσημέρι, όχι όπως κάποια σχήματα που τα διαφημίζουν στην τηλεόραση μετά τις 03:00.
Τι ώρα άκουσες; Σε μια φάση έπαιξε το ''Παράλληλα''.
00:30 με 01:30
81argus έγραψε: Τρί Δεκ 04, 2018 12:37 am Εκτός από τον Sfera πέτυχα το σποτάκι του σχήματος και στον Ρυθμό και στον Δρόμο. Τα ''πιο μεγάλα σ' αγαπώ'' παίζουν πολύ και στους 3 αυτούς σταθμούς. Το άκουσα και στην εκπομπή της Ράνιας Κωστάκη στον Ρυθμό. Στον Sfera μέσα σε 1 ώρα έπαιξε 3 φορές.
To κομμάτι μπήκε δυναμικά στο airplay εδώ και 2-3 μήνες και η πορεία του είναι ανοδική. Από το "Δώσε Ενα Τέλος" είχε να παίξει τόσο κομμάτι σε ραδιόφωνα.
Notis7Arxontas

Παιδιά είδα πριν λίγο ένα instastory της Μάρας Τζίμα στο οποίο η ορχήστρα παίζει την εισαγωγική μουσική του θέλω να σε ξαναδώ.Ανατρίχιασα
GiannisGr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GiannisGr »

Notis7Arxontas έγραψε: Τρί Δεκ 04, 2018 12:46 am Παιδιά είδα πριν λίγο ένα instastory της Μάρας Τζίμα στο οποίο η ορχήστρα παίζει την εισαγωγική μουσική του θέλω να σε ξαναδώ.Ανατρίχιασα
Αν δεν κανω λάθος κρατάει και μικρόφωνο μια γυναίκα στις πρόβες εάν το ερμηνεύση κάποιος εκτός του Νότη θα ναι πολυ λάθος κίνηση πιστεύω
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

:silent:
Notis7Arxontas έγραψε: Τρί Δεκ 04, 2018 12:46 am Παιδιά είδα πριν λίγο ένα instastory της Μάρας Τζίμα στο οποίο η ορχήστρα παίζει την εισαγωγική μουσική του θέλω να σε ξαναδώ.Ανατρίχιασα
Αιώνιο τραγούδι.Ύμνος.Στην περσινή πρεμιέρα το είχε πει...

Υ.Γ Έχουμε αλλάξει πνευστά Σκορπιέ;Δεν μου φαίνεται για τον Τσεμπερούλη ο κύριος με το κλαρινέτο.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

ilias16 έγραψε: Τρί Δεκ 04, 2018 12:53 am Υ.Γ Έχουμε αλλάξει πνευστά Σκορπιέ;Δεν μου φαίνεται για τον Τσεμπερούλη ο κύριος με το κλαρινέτο.
Στα της ορχήστρας είναι ειδικός ο johnytzitzi. :wink:

Υ.Γ. Σε ένα instastory είδα ότι σε ένα κλαμπάκι έπαιξε "Η Μπαλάντα των Χριστουγέννων". :surprised:
Υ.Γ.2 Ο μετρ της Πάολα ανέβασε βιντεάκια για το σχήμα γράφοντας "Το σχήμα της εικοσαετίας" αλλά και από το μαγαζι πως έχει διαμορφωθεί για την Πρεμιέρα, με τους καναπέδες, τα τραπέζια, με τον χαρακτηρισμό "Μαρακανά". Πραγματικά τεράστιο μαγαζί. Οταν ο εξώστης παίρνει 1000 άτομα μπορεί να φανταστεί κανείς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Τρί Δεκ 04, 2018 1:01 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Scorpion86 έγραψε: Τρί Δεκ 04, 2018 12:56 am
ilias16 έγραψε: Τρί Δεκ 04, 2018 12:53 am Υ.Γ Έχουμε αλλάξει πνευστά Σκορπιέ;Δεν μου φαίνεται για τον Τσεμπερούλη ο κύριος με το κλαρινέτο.
Στα της ορχήστρας είναι ειδικός ο johnytzitzi. :wink:

Υ.Γ. Σε ένα instastory είδα ότι σε ένα κλαμπάκι έπαιξε "Η Μπαλάντα των Χριστουγέννων". :surprised:
Φέρνει πολύ στον Διαμαντή που είχε παλιότερα, johnytzitzi τα φώτα σου...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Απάντηση