Νότης Σφακιανάκης
- Scorpion86
- Mixalisvolos
Re: Νότης Σφακιανάκης
Live από την σελίδα του Gazi στο ινσταγκραμ.Ανατριχίλα η είσοδος...
- Scorpion86
- Scorpion86
Ανεβάζει και η Panik στο instagram. Καλά δεν ανεβάζουν το κλιπ καλύτερα. 

Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- SFAKattack10
Πάντως το Καμία έτσι έπρεπε να το λέει και στον δίσκο τώρα βγάζει πάθος.
Ανεβάστε κανένα βίντεο γιατί μου χάλασε ο υπολογιστής.
Ανεβάστε κανένα βίντεο γιατί μου χάλασε ο υπολογιστής.

- Scorpion86
Ωραίο το ιντρο με τα βιολιά. Θα ήθελα να παίξουν όμως και άλλα κομμάτια πριν βγει...
- Scorpion86
Εν τω μεταξύ μόνο η Γεωργία Ράππου πρεπει να παίζει live. Η Βιολέτα Νταγκάλου και οι Dinamiss περισσότερο κάνουν ότι παίζουν.
Να μας ανεβάσει σε ποιά τοποθεσία βρίσκεται αυτή την στιγμή ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Κακιούλα αλλά δεν άντεξαScorpion86 έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 08, 2018 2:30 am Ανεβάζει και η Panik στο instagram. Καλά δεν ανεβάζουν το κλιπ καλύτερα.![]()

Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Οι dinamiss σίγουρα μουφοπαιζουν. Η νταγκαλου νομίζω παίζει και εκείνη κανονικά αν και δεν παίρνω και όρκο.Scorpion86 έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 08, 2018 2:37 amΕν τω μεταξύ μόνο η Γεωργία Ράππου πρεπει να παίζει live. Η Βιολέτα Νταγκάλου και οι Dinamiss περισσότερο κάνουν ότι παίζουν.
- Scorpion86
Εχασε τελείως τα λόγια στο "Φως μου", μόλις τώρα. 
Είχε καιρό να ερμηνεύσει κομμάτια από τον συγκεκριμένο δημιουργό γι αυτό...
Κλασικά πραγματα κατα τα αλλα. Γύφτισσα Μέρα, Νταβατζής, Τα πιο μεγάλα σ' αγαπώ...

Κλασικά πραγματα κατα τα αλλα. Γύφτισσα Μέρα, Νταβατζής, Τα πιο μεγάλα σ' αγαπώ...
Ε κλασσικά αντε να δούμε μπας και θυμηθεί και τπτ άλλο σήμερα. Δεν βλέπω πολύ κίνηση στα σοσιαλ πάντως με ανεβασματα
- E-Notikos7
Στο instagram πάντως είναι εκατοντάδες έως τώρα τα αποσπάσματα αυτά τα μικρά έστω. Σαββάτο πάντα γίνεται μεγαλύτερη βαβούρα.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
- SFAKattack10
Και στα βιολιά έπαιξαν πρώτο τραγούδι του Μουκιδη μήπως τελικά τα βρήκαν ή πάει κόντρα στην κόντρα;Scorpion86 έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 08, 2018 2:41 am Εχασε τελείως τα λόγια στο "Φως μου", μόλις τώρα.
O Sfera τώρα παίζει το ''Δεν μπορώ να καταλάβω''. Αυτό κι αν είναι έκπληξη
Τουλάχιστον εμείς που δεν πήγαμε ακούμε και κανένα ξεχασμένο τραγούδι

Τουλάχιστον εμείς που δεν πήγαμε ακούμε και κανένα ξεχασμένο τραγούδι

- Scorpion86
Δεν είχε ποτέ ο Νότης κάτι με τον συγκεκριμένο. Ο συγκεκριμένος ξύπνησε μία μέρα και αποφάσισε να απαγορεύσει την ερμηνεία των κομματιών του.SFAKattack10 έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 08, 2018 2:56 amΚαι στα βιολιά έπαιξαν πρώτο τραγούδι του Μουκιδη μήπως τελικά τα βρήκαν ή πάει κόντρα στην κόντρα;Scorpion86 έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 08, 2018 2:41 am Εχασε τελείως τα λόγια στο "Φως μου", μόλις τώρα.
- Scorpion86
Μόνο εντύπωση δεν προκαλεί το ότι το κείμενο του Παπαδόπουλου το έχουν ανεβάσει όλα τα σαιτ και σε δύο άρθρα, ενώ αυτά που έγραψε ο μαέστρος δεν τα έκανε άρθρο σχεδόν κανείς. Γι' αυτό λέω ότι εάν το μαγαζί δεν βγει επίσημα ή η Πάολα δεν ξεκαθαρίσει στους δημοσιογράφους που θα είναι εκεί για δηλώσεις τι έγινε ακριβώς, τότε ουσιαστικά αφήνουν την σκιά πάνω από το κεφάλι του Νότη και αποδέχονται τα όσα υποστήριξε κάποιος που δεν πάτησε στις πρόβες.
Υ.Γ. Ξέχασε μέρος των στίχων (πολύ μικρό) και στο "Δεν σε Χρειάζομαι". Ελα εντάξει επίτηδες το κάνει.
Μήπως Είμαι Τρελός, η Στέλλα η Σμυρνιά, Εγώ και η Μοναξιά, Υπάρχω κλπ...
Υ.Γ. Ξέχασε μέρος των στίχων (πολύ μικρό) και στο "Δεν σε Χρειάζομαι". Ελα εντάξει επίτηδες το κάνει.

Μήπως Είμαι Τρελός, η Στέλλα η Σμυρνιά, Εγώ και η Μοναξιά, Υπάρχω κλπ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Σάβ Δεκ 08, 2018 3:26 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εμένα οκ μου φάνηκε το δεν σε χρειάζομαι τι ξέχασε; το εγώ και η μοναξιά δεν κουνιέται απ τη θέση του!Scorpion86 έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 08, 2018 3:15 am Μόνο εντύπωση δεν προκαλεί το ότι το κείμενο του Παπαδόπουλου το έχουν ανεβάσει όλα τα σαιτ και σε δύο άρθρα, ενώ αυτά που έγραψε ο μαέστρος δεν τα έκανε άρθρο σχεδόν κανείς. Γι' αυτό λέω ότι εάν το μαγαζί δεν βγει επίσημα ή η Πάολα δεν ξεκαθαρίσει στους δημοσιογράφους που θα είναι εκεί για δηλώσεις τι έγινε ακριβώς, τότε ουσιαστικά αφήνουν την σκιά πάνω από το κεφάλι του Νότη και αποδέχονται τα όσα υποστήριξε κάποιος που δεν πάτησε στις πρόβες.
Μήπως Είμαι Τρελός, η Στέλλα η Σμυρνιά, Εγώ και η Μοναξιά κλπ...
Ε φυσικά γιατί το καλό παιδί τον Παπαδόπουλο θα τον πιστέψουν όλοι ενώ τον κακό τον Νότη δεν θα τον πιστέψει κανείς. Εδώ ανέβασε site όλο ειρωνεία και έγραφε τίτλο έ όχι αυτό δεν το περιμέναμε από τον Νότη.Scorpion86 έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 08, 2018 3:15 am Μόνο εντύπωση δεν προκαλεί το ότι το κείμενο του Παπαδόπουλου το έχουν ανεβάσει όλα τα σαιτ και σε δύο άρθρα, ενώ αυτά που έγραψε ο μαέστρος δεν τα έκανε άρθρο σχεδόν κανείς. Γι' αυτό λέω ότι εάν το μαγαζί δεν βγει επίσημα ή η Πάολα δεν ξεκαθαρίσει στους δημοσιογράφους που θα είναι εκεί για δηλώσεις τι έγινε ακριβώς, τότε ουσιαστικά αφήνουν την σκιά πάνω από το κεφάλι του Νότη και αποδέχονται τα όσα υποστήριξε κάποιος που δεν πάτησε στις πρόβες.
Μήπως Είμαι Τρελός, η Στέλλα η Σμυρνιά, Εγώ και η Μοναξιά κλπ...