Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

02:05...βγαίνει ο δικός μας.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
Mixalisvolos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mixalisvolos »

Live από την σελίδα του Gazi στο ινσταγκραμ.Ανατριχίλα η είσοδος...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

_

Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Ανεβάζει και η Panik στο instagram. Καλά δεν ανεβάζουν το κλιπ καλύτερα. :shifty:
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Πάντως το Καμία έτσι έπρεπε να το λέει και στον δίσκο τώρα βγάζει πάθος.
Ανεβάστε κανένα βίντεο γιατί μου χάλασε ο υπολογιστής. :girl_cray:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

manosb77

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manosb77 »

Ωραίο το ιντρο με τα βιολιά. Θα ήθελα να παίξουν όμως και άλλα κομμάτια πριν βγει...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

manosb77 έγραψε: Σάβ Δεκ 08, 2018 2:35 am Ωραίο το ιντρο με τα βιολιά. Θα ήθελα να παίξουν όμως και άλλα κομμάτια πριν βγει...
Εν τω μεταξύ μόνο η Γεωργία Ράππου πρεπει να παίζει live. Η Βιολέτα Νταγκάλου και οι Dinamiss περισσότερο κάνουν ότι παίζουν.

81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Scorpion86 έγραψε: Σάβ Δεκ 08, 2018 2:30 am Ανεβάζει και η Panik στο instagram. Καλά δεν ανεβάζουν το κλιπ καλύτερα. :shifty:
Να μας ανεβάσει σε ποιά τοποθεσία βρίσκεται αυτή την στιγμή ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Κακιούλα αλλά δεν άντεξα :lol:
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
manosb77

Scorpion86 έγραψε: Σάβ Δεκ 08, 2018 2:37 am
manosb77 έγραψε: Σάβ Δεκ 08, 2018 2:35 am Ωραίο το ιντρο με τα βιολιά. Θα ήθελα να παίξουν όμως και άλλα κομμάτια πριν βγει...
Εν τω μεταξύ μόνο η Γεωργία Ράππου πρεπει να παίζει live. Η Βιολέτα Νταγκάλου και οι Dinamiss περισσότερο κάνουν ότι παίζουν.
Οι dinamiss σίγουρα μουφοπαιζουν. Η νταγκαλου νομίζω παίζει και εκείνη κανονικά αν και δεν παίρνω και όρκο.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Εχασε τελείως τα λόγια στο "Φως μου", μόλις τώρα. :read:
Είχε καιρό να ερμηνεύσει κομμάτια από τον συγκεκριμένο δημιουργό γι αυτό... :lol:

Κλασικά πραγματα κατα τα αλλα. Γύφτισσα Μέρα, Νταβατζής, Τα πιο μεγάλα σ' αγαπώ...
manosb77

Ε κλασσικά αντε να δούμε μπας και θυμηθεί και τπτ άλλο σήμερα. Δεν βλέπω πολύ κίνηση στα σοσιαλ πάντως με ανεβασματα
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από E-Notikos7 »

Στο instagram πάντως είναι εκατοντάδες έως τώρα τα αποσπάσματα αυτά τα μικρά έστω. Σαββάτο πάντα γίνεται μεγαλύτερη βαβούρα.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Scorpion86 έγραψε: Σάβ Δεκ 08, 2018 2:41 am Εχασε τελείως τα λόγια στο "Φως μου", μόλις τώρα. :read:
Είχε καιρό να ερμηνεύσει κομμάτια από τον συγκεκριμένο δημιουργό γι αυτό... :lol:

Κλασικά πραγματα κατα τα αλλα. Γύφτισσα Μέρα, Νταβατζής, Τα πιο μεγάλα σ' αγαπώ...
Και στα βιολιά έπαιξαν πρώτο τραγούδι του Μουκιδη μήπως τελικά τα βρήκαν ή πάει κόντρα στην κόντρα;
81argus

O Sfera τώρα παίζει το ''Δεν μπορώ να καταλάβω''. Αυτό κι αν είναι έκπληξη :surprised:
Τουλάχιστον εμείς που δεν πήγαμε ακούμε και κανένα ξεχασμένο τραγούδι :lol:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

SFAKattack10 έγραψε: Σάβ Δεκ 08, 2018 2:56 am
Scorpion86 έγραψε: Σάβ Δεκ 08, 2018 2:41 am Εχασε τελείως τα λόγια στο "Φως μου", μόλις τώρα. :read:

Και στα βιολιά έπαιξαν πρώτο τραγούδι του Μουκιδη μήπως τελικά τα βρήκαν ή πάει κόντρα στην κόντρα;
Δεν είχε ποτέ ο Νότης κάτι με τον συγκεκριμένο. Ο συγκεκριμένος ξύπνησε μία μέρα και αποφάσισε να απαγορεύσει την ερμηνεία των κομματιών του.
manosb77

81argus έγραψε: Σάβ Δεκ 08, 2018 3:05 am O Sfera τώρα παίζει το ''Δεν μπορώ να καταλάβω''. Αυτό κι αν είναι έκπληξη :surprised:
Τουλάχιστον εμείς που δεν πήγαμε ακούμε και κανένα ξεχασμένο τραγούδι :lol:
Κατά καιρούς το παίζει συχνά ο σφερα όπως και το μετανιωνω
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μόνο εντύπωση δεν προκαλεί το ότι το κείμενο του Παπαδόπουλου το έχουν ανεβάσει όλα τα σαιτ και σε δύο άρθρα, ενώ αυτά που έγραψε ο μαέστρος δεν τα έκανε άρθρο σχεδόν κανείς. Γι' αυτό λέω ότι εάν το μαγαζί δεν βγει επίσημα ή η Πάολα δεν ξεκαθαρίσει στους δημοσιογράφους που θα είναι εκεί για δηλώσεις τι έγινε ακριβώς, τότε ουσιαστικά αφήνουν την σκιά πάνω από το κεφάλι του Νότη και αποδέχονται τα όσα υποστήριξε κάποιος που δεν πάτησε στις πρόβες.

Υ.Γ. Ξέχασε μέρος των στίχων (πολύ μικρό) και στο "Δεν σε Χρειάζομαι". Ελα εντάξει επίτηδες το κάνει. :lol:
Μήπως Είμαι Τρελός, η Στέλλα η Σμυρνιά, Εγώ και η Μοναξιά, Υπάρχω κλπ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Σάβ Δεκ 08, 2018 3:26 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
manosb77

Scorpion86 έγραψε: Σάβ Δεκ 08, 2018 3:15 am Μόνο εντύπωση δεν προκαλεί το ότι το κείμενο του Παπαδόπουλου το έχουν ανεβάσει όλα τα σαιτ και σε δύο άρθρα, ενώ αυτά που έγραψε ο μαέστρος δεν τα έκανε άρθρο σχεδόν κανείς. Γι' αυτό λέω ότι εάν το μαγαζί δεν βγει επίσημα ή η Πάολα δεν ξεκαθαρίσει στους δημοσιογράφους που θα είναι εκεί για δηλώσεις τι έγινε ακριβώς, τότε ουσιαστικά αφήνουν την σκιά πάνω από το κεφάλι του Νότη και αποδέχονται τα όσα υποστήριξε κάποιος που δεν πάτησε στις πρόβες.

Υ.Γ. Ξέχασε μέρος των στίχων (πολύ μικρό) και στο "Δεν σε Χρειάζομαι". Ελα εντάξει επίτηδες το κάνει. :lol:
Μήπως Είμαι Τρελός, η Στέλλα η Σμυρνιά, Εγώ και η Μοναξιά κλπ...
Εμένα οκ μου φάνηκε το δεν σε χρειάζομαι τι ξέχασε; το εγώ και η μοναξιά δεν κουνιέται απ τη θέση του!
81argus

Scorpion86 έγραψε: Σάβ Δεκ 08, 2018 3:15 am Μόνο εντύπωση δεν προκαλεί το ότι το κείμενο του Παπαδόπουλου το έχουν ανεβάσει όλα τα σαιτ και σε δύο άρθρα, ενώ αυτά που έγραψε ο μαέστρος δεν τα έκανε άρθρο σχεδόν κανείς. Γι' αυτό λέω ότι εάν το μαγαζί δεν βγει επίσημα ή η Πάολα δεν ξεκαθαρίσει στους δημοσιογράφους που θα είναι εκεί για δηλώσεις τι έγινε ακριβώς, τότε ουσιαστικά αφήνουν την σκιά πάνω από το κεφάλι του Νότη και αποδέχονται τα όσα υποστήριξε κάποιος που δεν πάτησε στις πρόβες.

Μήπως Είμαι Τρελός, η Στέλλα η Σμυρνιά, Εγώ και η Μοναξιά κλπ...
Ε φυσικά γιατί το καλό παιδί τον Παπαδόπουλο θα τον πιστέψουν όλοι ενώ τον κακό τον Νότη δεν θα τον πιστέψει κανείς. Εδώ ανέβασε site όλο ειρωνεία και έγραφε τίτλο έ όχι αυτό δεν το περιμέναμε από τον Νότη.
Απάντηση