Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Καλό το ότι προσπαθούν με τέτοιους τρόπους να γεμίζει το μαγαζί την Παρασκευή διότι αλλιώς δεν γεμίζει.. Και αυτό δεν αφορά μόνο τον Νοτη αλλά όλη την νύχτα... Ο κόσμος πλέον δεν βγαίνει τις Παρασκευές και πολύ φοβάμαι ότι σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχει καν η Παρασκευή στα μπουζούκια.. Μόνο Σάββατο δηλαδή..
Τι διαμάντι ήταν το ''Έφυγες''. Από τα αγαπημένα όταν βγήκε ο δίσκος.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
-
Ρε παιδιά σε όλα τα βιντεάκια από φέτος που έχω δει δεν υπάρχει καθόλου παλμός στο μαγαζί.Πρωτη φορά το βλέπω αυτό.Τι συμβαινει;Εχει τόσο λιγους Νοτικους το μαγαζί η βαριέται να τραγουδήσει ο κόσμος;Δεν καταλαβαίνω.Περσυ στο fever μου φάνηκε να έχει πολύ περισσότερο παλμό ο κοσμος
- SFAKattack10
Γιατι ο αλλος ο Ουγγαρεζος που ειπε οτι ο αλλος εχει γραψει το Φευγω για μενα, ενω ειναι του Φαλαρα. Και αυτα τα ατομα ειναι στο ραδιοφωνο...Scorpion86 έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 10, 2019 3:13 pm Τόση φασαρία για να διαφημιστεί μία περιοδεία; Επίσης, γελάω με την Α.Γ. που λέει "δεν τα ξέρω εγώ αυτά τα κομμάτια". Καιρό είχα να δω συζήτηση σε πάνελ για Νότη. Φάση έχει..

Πάντως λίγο που άκουσα Ουγγαρέζο το πρωί έβαλε και Νοτη.. Έβαλε το "παρ'τον δρόμο"..SFAKattack10 έγραψε: ↑Παρ Ιαν 11, 2019 2:19 amΓιατι ο αλλος ο Ουγγαρεζος που ειπε οτι ο αλλος εχει γραψει το Φευγω για μενα, ενω ειναι του Φαλαρα. Και αυτα τα ατομα ειναι στο ραδιοφωνο...Scorpion86 έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 10, 2019 3:13 pm Τόση φασαρία για να διαφημιστεί μία περιοδεία; Επίσης, γελάω με την Α.Γ. που λέει "δεν τα ξέρω εγώ αυτά τα κομμάτια". Καιρό είχα να δω συζήτηση σε πάνελ για Νότη. Φάση έχει..
![]()
Εχω την εντύπωση οτι πρέπει να ακούει πολυ Νοτη ο Ουγγαρέζος.Αλλο αν τον κράζει βέβαια.Tsachno21 έγραψε: ↑Παρ Ιαν 11, 2019 2:10 pmΠάντως λίγο που άκουσα Ουγγαρέζο το πρωί έβαλε και Νοτη.. Έβαλε το "παρ'τον δρόμο"..SFAKattack10 έγραψε: ↑Παρ Ιαν 11, 2019 2:19 amΓιατι ο αλλος ο Ουγγαρεζος που ειπε οτι ο αλλος εχει γραψει το Φευγω για μενα, ενω ειναι του Φαλαρα. Και αυτα τα ατομα ειναι στο ραδιοφωνο...Scorpion86 έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 10, 2019 3:13 pm Τόση φασαρία για να διαφημιστεί μία περιοδεία; Επίσης, γελάω με την Α.Γ. που λέει "δεν τα ξέρω εγώ αυτά τα κομμάτια". Καιρό είχα να δω συζήτηση σε πάνελ για Νότη. Φάση έχει..
![]()
![]()
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Τι γυρίσματα είναι αυτα!!!Ωραίες εποχές! Αν ο φίλος που ανέβασε όλα αυτα τα βιντεάκια είναι και εδώ στο φόρουμ πολλά μπράβο!!!
Και εγώ την ίδια εντύπωση έχω φίλε! Βέβαια στην τελευταία συνέντευξη μουκιδη νομίζω πήρε αξιοπρεπή θέση σε σχέση με τους άλλους..nikosp έγραψε: ↑Παρ Ιαν 11, 2019 3:26 pmΕχω την εντύπωση οτι πρέπει να ακούει πολυ Νοτη ο Ουγγαρέζος.Αλλο αν τον κράζει βέβαια.Tsachno21 έγραψε: ↑Παρ Ιαν 11, 2019 2:10 pmΠάντως λίγο που άκουσα Ουγγαρέζο το πρωί έβαλε και Νοτη.. Έβαλε το "παρ'τον δρόμο"..SFAKattack10 έγραψε: ↑Παρ Ιαν 11, 2019 2:19 amΓιατι ο αλλος ο Ουγγαρεζος που ειπε οτι ο αλλος εχει γραψει το Φευγω για μενα, ενω ειναι του Φαλαρα. Και αυτα τα ατομα ειναι στο ραδιοφωνο...Scorpion86 έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 10, 2019 3:13 pm Τόση φασαρία για να διαφημιστεί μία περιοδεία; Επίσης, γελάω με την Α.Γ. που λέει "δεν τα ξέρω εγώ αυτά τα κομμάτια". Καιρό είχα να δω συζήτηση σε πάνελ για Νότη. Φάση έχει..
![]()
![]()
- SFAKattack10
Άσχετο αλλά την πρωτοχρονιά στο open τραγουδούσε ο Πλούταρχος και είπε το Παρ' τον δρόμοTsachno21 έγραψε: Πάντως λίγο που άκουσα Ουγγαρέζο το πρωί έβαλε και Νοτη.. Έβαλε το "παρ'τον δρόμο"..![]()
-
Εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που το είπε.Τα τραγούδια του Νότη δεν λέγονται από άλλους πως να το κάνουμε.Απο το 21.45 και μετά είναι
βαρυνε και αυτουνου η φωνη απ οτι βλεπω.
Όσοι βάζουν βιντεάκια στο φόρουμ από το YouTube,
παρακαλούνται να ανοίξουν και να δουν το spoiler.
παρακαλούνται να ανοίξουν και να δουν το spoiler.
Spoiler:
Life is a RollerCoaster...
- Scorpion86
Βλέπω στους χορευτές και τις χορεύτριες ήταν και η Λιόλια που είχε στο μπαλέτο του ο Νότης για πολλά χρόνια. Θεά!Notis7Arxontas έγραψε: ↑Παρ Ιαν 11, 2019 4:03 pm
Εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που το είπε.Τα τραγούδια του Νότη δεν λέγονται από άλλους πως να το κάνουμε.Απο το 21.45 και μετά είναι

Αν δεν κάνω λάθος φέτος είναι στο μπαλέτο του Ρέμου.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
-
- Επικοινωνία:
- Scorpion86
Τι κόσμο έχουμε σήμερα? Εχει πάει κανεις? Ο μετρ της Πάολα ανέβασε βιντεάκι όπου γράφει sold out στο Maracana και φαίνεται ψιλοπίτα το μαγαζί. Βλέπω είναι μέσα ο δημοσιογράφος και διευθυντής του περιοδικού "ΟK", Νίκος Γεωργιάδης με τον ηθοποιό Μάνο Ιωάννου.
-
Επίσης είναι στο μαγαζί και ο Μάριος Πρίαμος με την Σόφη Πασχάλη
- Scorpion86
Σωστός. Είδα βιντεάκι που τραγουδάνε το «Όλα τα Σ’ αγαπώ». Βλέπω φόρεσε ένα από τα...συνολακια με το οποίο εμφανίζεται στο κλιπ για το «Εγώ». Του άρεσε, το αγόρασε από το Νικόλα Παπαζήση που επιμελήθηκε στυλιστικα εκείνες τις εμφανισεις στο κλιπ και το τιμα αυτό το ντύσιμο για 4η σεζόν.Notis7Arxontas έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 12, 2019 3:36 am Επίσης είναι στο μαγαζί και ο Μάριος Πρίαμος με την Σόφη Πασχάλη
-
Εντωμεταξυ εκεί που έβλεπα τα στορυ βλέπω το όνομα του Αλέξανδρου Νότα .Δεν ξέρω αν τον θυμάστε αλλά είχε συμμετάσχει σε ένα από τα πρώτα xfactor και είχε πει το Παράλληλα σε ένα live.
https://instagram.com/notas_alexandros? ... xdawitewzn
Δείτε τα στορυ του
https://instagram.com/notas_alexandros? ... xdawitewzn
Δείτε τα στορυ του
Αν ισχύει το βιντεακι του Ταχτσίδη και αν συνυπολογισουμε και τα προηγούμενα που έχει ανεβάσει αυτος τότε λογικά χθες πρέπει να είχε πάνω 2.100 άτομα..Scorpion86 έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 12, 2019 1:35 am Τι κόσμο έχουμε σήμερα? Εχει πάει κανεις? Ο μετρ της Πάολα ανέβασε βιντεάκι όπου γράφει sold out στο Maracana και φαίνεται ψιλοπίτα το μαγαζί. Βλέπω είναι μέσα ο δημοσιογράφος και διευθυντής του περιοδικού "ΟK", Νίκος Γεωργιάδης με τον ηθοποιό Μάνο Ιωάννου.