Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Tsachno21

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tsachno21 »

Καλό το ότι προσπαθούν με τέτοιους τρόπους να γεμίζει το μαγαζί την Παρασκευή διότι αλλιώς δεν γεμίζει.. Και αυτό δεν αφορά μόνο τον Νοτη αλλά όλη την νύχτα... Ο κόσμος πλέον δεν βγαίνει τις Παρασκευές και πολύ φοβάμαι ότι σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχει καν η Παρασκευή στα μπουζούκια.. Μόνο Σάββατο δηλαδή..
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

ilias16 έγραψε: Πέμ Ιαν 10, 2019 12:53 am

Τι αγίασμα είναι αυτό βραδιάτικα αδέλφια... μπείτε στο κανάλι έχει ανεβάσει πράγμα το παλικάρι...
Τι διαμάντι ήταν το ''Έφυγες''. Από τα αγαπημένα όταν βγήκε ο δίσκος.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Notis7Arxontas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis7Arxontas »

Ρε παιδιά σε όλα τα βιντεάκια από φέτος που έχω δει δεν υπάρχει καθόλου παλμός στο μαγαζί.Πρωτη φορά το βλέπω αυτό.Τι συμβαινει;Εχει τόσο λιγους Νοτικους το μαγαζί η βαριέται να τραγουδήσει ο κόσμος;Δεν καταλαβαίνω.Περσυ στο fever μου φάνηκε να έχει πολύ περισσότερο παλμό ο κοσμος
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Scorpion86 έγραψε: Πέμ Ιαν 10, 2019 3:13 pm Τόση φασαρία για να διαφημιστεί μία περιοδεία; Επίσης, γελάω με την Α.Γ. που λέει "δεν τα ξέρω εγώ αυτά τα κομμάτια". Καιρό είχα να δω συζήτηση σε πάνελ για Νότη. Φάση έχει. :lol:.
Γιατι ο αλλος ο Ουγγαρεζος που ειπε οτι ο αλλος εχει γραψει το Φευγω για μενα, ενω ειναι του Φαλαρα. Και αυτα τα ατομα ειναι στο ραδιοφωνο... :tomato:
Tsachno21

SFAKattack10 έγραψε: Παρ Ιαν 11, 2019 2:19 am
Scorpion86 έγραψε: Πέμ Ιαν 10, 2019 3:13 pm Τόση φασαρία για να διαφημιστεί μία περιοδεία; Επίσης, γελάω με την Α.Γ. που λέει "δεν τα ξέρω εγώ αυτά τα κομμάτια". Καιρό είχα να δω συζήτηση σε πάνελ για Νότη. Φάση έχει. :lol:.
Γιατι ο αλλος ο Ουγγαρεζος που ειπε οτι ο αλλος εχει γραψει το Φευγω για μενα, ενω ειναι του Φαλαρα. Και αυτα τα ατομα ειναι στο ραδιοφωνο... :tomato:
Πάντως λίγο που άκουσα Ουγγαρέζο το πρωί έβαλε και Νοτη.. Έβαλε το "παρ'τον δρόμο".. 😁
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Tsachno21 έγραψε: Παρ Ιαν 11, 2019 2:10 pm
Πάντως λίγο που άκουσα Ουγγαρέζο το πρωί έβαλε και Νοτη.. Έβαλε το "παρ'τον δρόμο".. 😁
Εχω την εντύπωση οτι πρέπει να ακούει πολυ Νοτη ο Ουγγαρέζος.Αλλο αν τον κράζει βέβαια.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
Johny-rex

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Johny-rex »

Τι γυρίσματα είναι αυτα!!!Ωραίες εποχές! Αν ο φίλος που ανέβασε όλα αυτα τα βιντεάκια είναι και εδώ στο φόρουμ πολλά μπράβο!!!

Tsachno21

nikosp έγραψε: Παρ Ιαν 11, 2019 3:26 pm
Tsachno21 έγραψε: Παρ Ιαν 11, 2019 2:10 pm
Εχω την εντύπωση οτι πρέπει να ακούει πολυ Νοτη ο Ουγγαρέζος.Αλλο αν τον κράζει βέβαια.
Και εγώ την ίδια εντύπωση έχω φίλε! Βέβαια στην τελευταία συνέντευξη μουκιδη νομίζω πήρε αξιοπρεπή θέση σε σχέση με τους άλλους..
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Tsachno21 έγραψε: Πάντως λίγο που άκουσα Ουγγαρέζο το πρωί έβαλε και Νοτη.. Έβαλε το "παρ'τον δρόμο".. 😁
Άσχετο αλλά την πρωτοχρονιά στο open τραγουδούσε ο Πλούταρχος και είπε το Παρ' τον δρόμο
Notis7Arxontas

Εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που το είπε.Τα τραγούδια του Νότη δεν λέγονται από άλλους πως να το κάνουμε.Απο το 21.45 και μετά είναι
griniaris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από griniaris »

βαρυνε και αυτουνου η φωνη απ οτι βλεπω.
Notisking

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notisking »

Johny-rex έγραψε: Παρ Ιαν 11, 2019 3:27 pm Τι γυρίσματα είναι αυτα!!!Ωραίες εποχές! Αν ο φίλος που ανέβασε όλα αυτα τα βιντεάκια είναι και εδώ στο φόρουμ πολλά μπράβο!!!

Όχι πως τώρα δεν μαγεύει αλλά βλέποντας το βίντεο ανατριχιασα ήταν χιλιόμετρα μπροστά τότε!!!!! Ευχαριστούμε για το βίντεο
Άβαταρ μέλους
ΜΑΓΔΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜΑΓΔΑ »

Όσοι βάζουν βιντεάκια στο φόρουμ από το YouTube,
παρακαλούνται να ανοίξουν και να δουν το spoiler.
Spoiler:
Life is a RollerCoaster...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Notis7Arxontas έγραψε: Παρ Ιαν 11, 2019 4:03 pm
Εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που το είπε.Τα τραγούδια του Νότη δεν λέγονται από άλλους πως να το κάνουμε.Απο το 21.45 και μετά είναι
Βλέπω στους χορευτές και τις χορεύτριες ήταν και η Λιόλια που είχε στο μπαλέτο του ο Νότης για πολλά χρόνια. Θεά! :thumbup:
Αν δεν κάνω λάθος φέτος είναι στο μπαλέτο του Ρέμου.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Sfakianakisfan
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sfakianakisfan »

Λιόλια Κερογλή βεβαίως βεβαίως
Θα σε περνάνε για τρελή...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Τι κόσμο έχουμε σήμερα? Εχει πάει κανεις? Ο μετρ της Πάολα ανέβασε βιντεάκι όπου γράφει sold out στο Maracana και φαίνεται ψιλοπίτα το μαγαζί. Βλέπω είναι μέσα ο δημοσιογράφος και διευθυντής του περιοδικού "ΟK", Νίκος Γεωργιάδης με τον ηθοποιό Μάνο Ιωάννου.
Notis7Arxontas

Επίσης είναι στο μαγαζί και ο Μάριος Πρίαμος με την Σόφη Πασχάλη
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Notis7Arxontas έγραψε: Σάβ Ιαν 12, 2019 3:36 am Επίσης είναι στο μαγαζί και ο Μάριος Πρίαμος με την Σόφη Πασχάλη
Σωστός. Είδα βιντεάκι που τραγουδάνε το «Όλα τα Σ’ αγαπώ». Βλέπω φόρεσε ένα από τα...συνολακια με το οποίο εμφανίζεται στο κλιπ για το «Εγώ». Του άρεσε, το αγόρασε από το Νικόλα Παπαζήση που επιμελήθηκε στυλιστικα εκείνες τις εμφανισεις στο κλιπ και το τιμα αυτό το ντύσιμο για 4η σεζόν.
Notis7Arxontas

Εντωμεταξυ εκεί που έβλεπα τα στορυ βλέπω το όνομα του Αλέξανδρου Νότα .Δεν ξέρω αν τον θυμάστε αλλά είχε συμμετάσχει σε ένα από τα πρώτα xfactor και είχε πει το Παράλληλα σε ένα live.
https://instagram.com/notas_alexandros? ... xdawitewzn
Δείτε τα στορυ του
Tsachno21

Scorpion86 έγραψε: Σάβ Ιαν 12, 2019 1:35 am Τι κόσμο έχουμε σήμερα? Εχει πάει κανεις? Ο μετρ της Πάολα ανέβασε βιντεάκι όπου γράφει sold out στο Maracana και φαίνεται ψιλοπίτα το μαγαζί. Βλέπω είναι μέσα ο δημοσιογράφος και διευθυντής του περιοδικού "ΟK", Νίκος Γεωργιάδης με τον ηθοποιό Μάνο Ιωάννου.
Αν ισχύει το βιντεακι του Ταχτσίδη και αν συνυπολογισουμε και τα προηγούμενα που έχει ανεβάσει αυτος τότε λογικά χθες πρέπει να είχε πάνω 2.100 άτομα..
Απάντηση