Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dimitris96 έγραψε:ELEOS pia me ta ekswfyla tou !
PANTA ta idia
makari na einai ta tragoudia kala, giati o televtaios o diskos tou den mou arese poly..
e kala o plou den ekane pote kai tpt fovera exwfylla.
Allwste thymamai pou elege pws to varietai olo ayto kai gia ayton ton logo einai sto idio styl oi fwtos tou.
Ο Γιάννης Πλούταρχος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό mou» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως παρά τα χρόνια που είναι παντρεμένος και τη μεγάλη οικογένεια που έχει δημιουργήσει νιώθει ερωτική επιθυμία τη γυναίκα του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θέλω πάντα να αρπάζω την γυναίκα μου και να την πηγαίνω στο κρεβάτι. Είναι δεδομένο αυτό όχι δεν έχει σβήσει».
Και πρόσθεσε για την σύζυγό του: «Τη θαυμάζω! Την παρατηρώ, πλέον μου αρέσουν τα πάντα πάνω της ακόμη και αυτά που εκείνη μισεί».
Manolis8888 έγραψε:Ο Γιάννης Πλούταρχος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό mou» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως παρά τα χρόνια που είναι παντρεμένος και τη μεγάλη οικογένεια που έχει δημιουργήσει νιώθει ερωτική επιθυμία τη γυναίκα του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θέλω πάντα να αρπάζω την γυναίκα μου και να την πηγαίνω στο κρεβάτι. Είναι δεδομένο αυτό όχι δεν έχει σβήσει».
Και πρόσθεσε για την σύζυγό του: «Τη θαυμάζω! Την παρατηρώ, πλέον μου αρέσουν τα πάντα πάνω της ακόμη και αυτά που εκείνη μισεί».
Μα τι ωραία που το έθεσε....
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη