supernatural22 έγραψε:Μάλλον δεν μπήκαν στο δίσκο,τα 2 τραγούδια που του έδωσε ο Σαμπάνης!gianniskard έγραψε:Oi titloi twn tragoudiwn pou tou egrapse o Sampanis poioi einai?
Γιάννης Πλούταρχος
Re: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ THREAD
I like people too much or not at all.
-
gianniskard
Pou to ksereis exei matheis olous tous dimiourgous apo ola ta tragoudia?
-
supernatural22
Μουσική έχουν γράψει οι : Γερμενής,Valentino,Γαβριηλίδης,Σέρκος και ο ίδιος ο Πλούταρχοςgianniskard έγραψε:Pou to ksereis exei matheis olous tous dimiourgous apo ola ta tragoudia?
Θα μάθουμε σίγουρα όταν βγει!!
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
- Dimitris96
ELEOS pia me ta ekswfyla tou !
PANTA ta idia
makari na einai ta tragoudia kala, giati o televtaios o diskos tou den mou arese poly..
PANTA ta idia
makari na einai ta tragoudia kala, giati o televtaios o diskos tou den mou arese poly..
Notis Sfakianakis
e kala o plou den ekane pote kai tpt fovera exwfylla.Dimitris96 έγραψε:ELEOS pia me ta ekswfyla tou !
PANTA ta idia![]()
Allwste thymamai pou elege pws to varietai olo ayto kai gia ayton ton logo einai sto idio styl oi fwtos tou.
-
Manolis8888
29/11 κυκλοφορεί στα περίπτερα και τα δισκοπωλεία. 25 και 26/11 αποκλειστική διάθεση στο COSMOSTAGE
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Manolis8888 την Τετ Νοέμ 23, 2011 7:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μπραβο στην heaven που τα καταφερε επιτελους. 
I like people too much or not at all.
stelios έγραψε:Μπραβο στην heaven που τα καταφερε επιτελους.
-
Manolis8888
Ο Γιάννης Πλούταρχος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό mou» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως παρά τα χρόνια που είναι παντρεμένος και τη μεγάλη οικογένεια που έχει δημιουργήσει νιώθει ερωτική επιθυμία τη γυναίκα του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θέλω πάντα να αρπάζω την γυναίκα μου και να την πηγαίνω στο κρεβάτι. Είναι δεδομένο αυτό όχι δεν έχει σβήσει».
Και πρόσθεσε για την σύζυγό του: «Τη θαυμάζω! Την παρατηρώ, πλέον μου αρέσουν τα πάντα πάνω της ακόμη και αυτά που εκείνη μισεί».
Και πρόσθεσε για την σύζυγό του: «Τη θαυμάζω! Την παρατηρώ, πλέον μου αρέσουν τα πάντα πάνω της ακόμη και αυτά που εκείνη μισεί».
Μα τι ωραία που το έθεσε....Manolis8888 έγραψε:Ο Γιάννης Πλούταρχος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό mou» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως παρά τα χρόνια που είναι παντρεμένος και τη μεγάλη οικογένεια που έχει δημιουργήσει νιώθει ερωτική επιθυμία τη γυναίκα του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θέλω πάντα να αρπάζω την γυναίκα μου και να την πηγαίνω στο κρεβάτι. Είναι δεδομένο αυτό όχι δεν έχει σβήσει».![]()
τους έχει πάρει όλους το DC...stelios έγραψε:
Καλέ ο διευθυντής του είναι!!