Γράφει ο Θωμάς Μητσόπουλος

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι πρόκειται για την πιο δυνατή συνύπαρξη των τελευταίων είκοσι χρόνων στην ελληνική μουσική σκηνή.  Σαν “βόμβα” έσκασε η είδηση της επικείμενης συνεργασίας τους πριν από λίγες μέρες στο διαδίκτυο ενώ από μέρα σε μέρα αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις. Ο Γιώργος Νταλάρας, η Γλυκερία και η Ελένη Βιτάλη, ή αλλιώς τρεις από τους σπουδαιότερους ερμηνευτές αυτού του τόπου, ενώνουν τις δυνάμεις τους στη σκηνή της Ιεράς Οδού.

dalaras glykeria vitaliΗ έναρξη των παραστάσεών τους αναμένεται κάπου στα μέσα του Δεκέμβρη διότι προηγούνται οι εμφανίσεις του Γιώργου Νταλάρα τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο στην Αμερική με την παράσταση “Ρεμπέτικο unplugged”. Αν και έχουμε λοιπόν αρκετό καιρό μέχρι την πρεμιέρα τους, ωστόσο οι τρεις ερμηνευτές πριν από λίγες μέρες πραγματοποίησαν την επίσημη φωτογράφηση για την αφίσα του μαγαζιού, υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Καλφαμανώλη ενώ ξεκίνησαν ήδη και τις πρόβες τους.

vitali dalaras glykeriaΧαρακτηριστικές μάλιστα στιγμές τόσο από τις πρόβες όσο και από την φωτογράφηση κατέγραψε με τον φακό του ο  σκηνοθέτης Νίκος Σούλης και αναμένεται να μας παρουσιάσει τις επόμενες μέρες.

glykeria dalaras vitali

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here