Μια μαγευτική βραδιά είχαν την τύχη να ζήσουν όσοι βρέθηκαν την Πέμπτη 12 Μαρτίου στο κατάμεστο Holy Wood Stage στην οδό Βουλιαγμένης. Ο Χρήστος Λούφης, πλαισιωμένος από μια ομάδα ταλαντούχων νέων μουσικών, ανέβασε το κέφι στα ύψη με ένα πλούσιο πρόγραμμα ελληνικής μουσικής ερμηνεύοντας με μοναδικό στυλ κομμάτια γνωστών καλλιτεχνών αλλά και δικά του.

loufis_live_2015_03_018

Ανάμεσα στα τραγούδια που ξεσήκωσαν το κοινό, τα πολυαγαπημένα πλέον «Αιθέρας» και «Τρελή παρέα» του Χρήστου, μαζί φυσικά με το νέο του single «Χαμογέλα», ενώ αίσθηση προκάλεσε η ερμηνεία του στα πρωτοεμφανιζόμενα τραγούδια του Δημήτρη Δαμάσκου σε ποίηση Β. Κοτρωνιά «Τρούλοι της σιωπής» και «Η μοιραία μας φύση».

Εντυπωσιακό στοιχείο της βραδιάς η παρουσία προσωπικοτήτων από το χώρο της μουσικής αλλά και η πλούσια τραγουδιστική γκάμα του Χρήστου που έφερε στον ίδιο χώρο άτομα όλων των ηλικιών. Ο στόχος, προφανής: Να ξεχαστούν τα προβλήματα της επώδυνης ελληνικής καθημερινότητας και να θυμηθούμε και την άλλη, όμορφη πλευρά της ζωής. Η επιτυχία, απόλυτη, αποτυπωμένη στα πρόσωπα όλων όσων παρευρέθηκαν, αλλά και στις χορευτικές φιγούρες αιθέριων υπάρξεων, όταν το κέφι έφτασε στο απόγειο.

loufis_live_2015_03_007

Το πρόγραμμα περιελάμβανε κυρίως έντεχνα και παραδοσιακά τραγούδια αλλά και διασκευές εντέχνων, και κράτησε μέχρι αργά την νύχτα μέσα σε μία ζεστή ατμόσφαιρα, διανθισμένη με χρώματα, καλό κρασί και άφθονο χειροκρότημα για τους συντελεστές.

Δείτε φωτογραφίες από τη βραδιά…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here