4 χρόνια μετά το δεύτερο δίσκο τους “Το Τέρας”, οι Σούπερ Στέρεο κυκλοφόρησαν πρόσφατα από την Polytropon το τρίτο τους album «3», το οποίο αποτυπώνει την πιο ολοκληρωμένη, καλλιτεχνικά, περίοδο του γκρουπ. Τον Φεβρουάριο το παρουσίασαν για πρώτη φορά στο κοινό της Αθήνας, και τώρα επιστρέφουν για ένα ακόμη live, την Τετάρτη 17 Απριλίου, στο Tiki Athens!

8 + 1 tracks ελληνόφωνης κιθαριστικής ποπ, με έντονες ρετρο-ψυχεδελικές πινελιές, που ξεκινούν από την πειραματική εποχή των 60s, περνώντας μέσα από την προσέγγιση των 90s πάνω στην έννοια της ποπ και της alternative, για να καταλήξουν στο σήμερα.

Με όχημα τους “φωτεινά απαισιόδοξους” στίχους του, την ιδιαιτέρως εκλεπτυσμένη ενορχήστρωση και το πιο ολοκληρωμένο line up, ίσως, που είχε η μπάντα μέχρι σήμερα, το “3” είναι η πιο ώριμη και περιπετειώδης δουλειά του Θανάση Τζίνγκοβιτς και της παρέας του.

Την Τετάρτη 10 Απριλίου, το γκρουπ από τη Θεσσαλονίκη θα παρουσιάσει τη νέα αυτή δουλειά για άλλη μια φορά στην Αθήνα, μαζί και με κομμάτια από την προηγούμενη δισκογραφία τους.

Τετάρτη 10 Απριλίου
Ώρα έναρξης: 21.30

TIKI ATHENS
Φαλήρου 15, περιοχή Μακρυγιάννη
210 9236908

Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here