9/2/2012
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Πριν λίγες ημέρες το SocialStage.me άνοιξε αυλαία με την πρώτη του διαδικτυακή συναυλία. Η ανταπόκριση του κοινού ήταν πραγματικά απίστευτή και το feedback που λάβαμε ιδιαίτερα ενθαρρυντικό!

Το μεγαλύτερο online Stage της χώρας επιστρέφει, αυτή την Παρασκευή στις 21:00 ακριβώς! Με μεγάλη μας χαρά λοιπόν σας παρουσιάζουμε τον Logout.

Συντονιστείτε με το SocialStage.me (Παρασκευή, 21:00) για να παρακολουθήσετε ένα ακόμα LIVE αλλά και να συμμετάσχετε αλληλεπιδρώντας με τον καλλιτέχνη!

Ετοιμαστείτε για μια ακόμα ιστορική στιγμή και μια αξέχαστη εμπειρία!

Λίγα λόγια για τον LogOut

Μας συστήθηκε για πρώτη φορά μέσα από το συγκρότημα των The Place Within, ενώ από πέρσι έχει αρχίσει να κάνει σόλο εμφανίσεις, με την τεχνική του live-looping. Το ντεμπούτο album του LogΟut τιτλοφορείται “Paper Plane Flight Recorder” και είναι έτοιμο για το παρθενικό του ταξίδι. Πρόκειται για μια σειρά από δώδεκα home recordings, με βασικούς πρωταγωνιστές τη φωνή και την κλασική κιθάρα, τα οποία έγραψε και ηχογράφησε μόνος του.

Λίγα λόγια για τα μαύρα κουτιά σαΐτας: Κάθε μέρα χιλιάδες σαΐτες δημιουργούνται, χωρίς κανένα συγκεκριμένο στόχο. Η πορεία και η διάρκεια της πτήσης τους είναι σχετικά προδιαγεγραμμένες και το απότομο τέλος, αναπόφευκτο. Βέβαια, σε αντίθεση με τα αεροπλάνα, η πτώση μιας σαΐτας δεν είναι και τίποτα το φοβερό, αφού πρόκειται απλά για μια σαΐτα από χαρτί. Οπότε θεωρητικά, δε χάνει κανείς τίποτα να δοκιμάσει. Πολλοί είναι αυτοί που θα χαρακτήριζαν μια τέτοια ενασχόληση ως ανώφελη. Συνήθως όμως δείχνουν κάποια κατανόηση καθώς όλοι, λίγο ή πολύ, έχουν γευτεί την ένοχη απόλαυση της ίδιας ή κάποιας άλλης ανώφελης ενασχόλησης. Όπως και να ’χει η αλήθεια είναι διαφορετική: οι σαΐτες περιέχουν κι αυτές τα δικά τους μαύρα κουτιά και όλα τα στοιχεία των πτήσεών τους καταγράφονται, άρα κάθε μικρή λεπτομέρεια έχει σημασία. Τα μαύρα κουτιά των σαϊτών δεν έχουν καθορισμένη μορφή. Όταν ανοιχτούν μπορεί να περιέχουν οτιδήποτε βοηθάει στην περιγραφή της πτήσης. Γενικά πρέπει να υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος για να ανοιχτεί ένα μαύρο κουτί σαΐτας. Κι αυτό γιατί, λόγω ενός μηχανισμού ασφαλείας, όσοι τα ανοίγουν χωρίς πραγματικό ενδιαφέρον συνήθως δε βλέπουν τίποτα μέσα σε αυτά. Αυτοί φυσικά, συνήθως δε βλέπουν τίποτα μέσα σε οτιδήποτε, ούτως ή άλλως. Αυτό έχει κάνει πολλούς να εκφράζουν την άποψη ότι αυτός ο μηχανισμός ασφαλείας είναι μάλλον περιττός.

Το μαύρο κουτί σαΐτας του LogOut, έχει τη μορφή χειρόγραφης συνταγής γιατρού που συνοδεύεται από βινύλιο ή cd και κυκλοφορεί από την Inner Ear.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here