Γράφει η Μαρία Αβραμίδου

Δύο «ανορθόδοξοι» ντετέκτιβ, οι Jack Healy (Russell Crowe) και Holland March (Ryan Gosling), αναγκάζονται να συνεργαστούν προκειμένου να ρίξουν φως στον παράξενο θάνατο μιας πορνοστάρ και να εντοπίσουν την εξαφανισμένη κόρη της εισαγγελέως του Λος Άντζελες (Kim Basinger).

nice_guys_afisa_2016_05

Η ταινία του Shane Black, “The Nice Guys” μπορεί να βασίζεται στην γνωστή και επιτυχημένη συνταγή του αταίριαστου αστυνομικού διδύμου, ωστόσο κλείνει με στυλ το μάτι σε ντετεκτιβικές ιστορίες και κλασικά φιλμ νουάρ. Αναλογιστείτε απλώς μια παλαιότερη συνάντηση των Crowe – Basinger, αυτή στο εξαιρετικό “L.A. Confidential” του Curtis Hanson. Το ‘χετε; Τώρα ξεχάστε ό,τι τυχόν σκεφτήκατε, γιατί σε αυτήν την έξυπνη παρωδία πολύ απλά δεν ισχύει!

nice_guys_2016_05

Το Λος Άντζελες της δεκαετίας του ’70, λαμπερό όσο και διεφθαρμένο, αποτελεί ιδανικό φόντο γι’ αυτήν την κωμική περιπέτεια, η οποία διαθέτει άφθονο χιούμορ, δράση, ανατροπές και, πάνω απ’ όλα, ΔΥΟ άσους στο μανίκι της. Δεν είναι άλλοι από τους Crowe και Gosling, δύο πραγματικούς σταρ, οι οποίοι είναι και αληθινά σπουδαίοι ηθοποιοί που δεν διστάζουν να «τσαλακωθούν», απολαμβάνουν να αυτοσαρκάζονται και, κυρίως, το διασκεδάζουν. Κι εμείς μαζί τους, σε ένα κινηματογραφικό δίωρο που, ανεξαρτήτως του πόσο εύκολα ή δύσκολα μπορεί να ξεχαστεί, παραμένει απολαυστικά «αναψυκτικό»!

*Η ταινία προβάλλεται στους κινηματογράφους σε διανομή από την Odeon, από την Πέμπτη, 26 Μαΐου.

*** Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here