Μετά τις πολύ επιτυχημένες παραστάσεις στην Αθήνα, το «Κόντρα Ντουέτο», η ανατρεπτική σύμπραξη της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τη Φωτεινή Βελεσιώτου θα συνεχιστεί στη Θεσσαλονίκη για τρεις μοναδικές εμφανίσεις στο FIX FACTORY OF SOUND, τα Σάββατα 5, 19, 26 Μαρτίου και 2 Απριλίου.

Μια πολυσυζητημένη συνεργασία που αρχικά ξάφνιασε αλλά και προσέλκυσε πολύ κόσμο αφήνοντας τους με τις καλύτερες εντυπώσεις για ένα πρόγραμμα γεμάτο ποικιλία, συναίσθημα, ένταση και κυρίως υπέροχα τραγούδια ερμηνευμένα από δυο εξαιρετικές φωνές.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Φωτεινή Βελεσιώτου. Δυο διαφορετικές φωνές, δυο διαφορετικές γυναίκες, μια απρόσμενη αλλά απόλυτα ταιριαστή συνάντηση επί σκηνής!

Δυο μοναδικές φωνές, δυο πολύ σημαντικές ερμηνεύτριες που ενώ φαινομενικά δεν έχουν κοινά, μοιράζονται την ίδια αγάπη και πάθος για το καλό ελληνικό τραγούδι, πάθος που θα τις φέρει μαζί και στη σκηνή του FIX FACTORY OF SOUND τα Σάββατα 5,19, 26 Μαρτίου και 2 Απριλίου.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, μια από τις σημαντικότερες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής που ξέρει να βάζει ψηλά τον πήχη και να τον ξεπερνάει κάθε φορά, θα συμπράξει με τη Φωτεινή Βελεσιώτου, τη ροκ ρεμπέτισσα όπως την αποκαλούν πολλοί, με τη δωρική, χαρακτηριστική και ιδιαίτερη φωνή της σε ένα πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένα κλασικά τραγούδια, επιλογές από τη προσωπική δισκογραφία και των δυο και παντρέματα φωνών σε μια συνεργασία γεμάτη εκτίμηση, αλήθεια, εμπιστοσύνη και αγάπη.

zouganeli_velesiotou_afisa_2016_03

Από το Σάββατο 5 Μαρτίου, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και η Φωτεινή Βελεσιώτου στο FIX FACTORY OF SOUND, πλαισιωμένες από μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών. Μαζί τους οι: Νίκος Πασσαλίδης: έγχορδα, Γιώργος Καραμφίλης: μπουζούκι, Δημήτρης Μπαρμπαγάλας: κιθάρες, Ντίνος Χατζηιορδάνου: ακορντεόν, Παρασκευάς Κίτσος: Μπάσο, Γιάννης Αγγελόπουλος: Τύμπανα.

Σχεδιασμός φωτισμού: Περικλής Μαθιέλης
Σχεδιασμός Ήχου: Αργύρης Λιανός, Brian Coon
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Ελεωνόρα Ζουγανέλη
Οργάνωση παραγωγής: Κατερίνα Παπαδοπούλου

FIX FACTORY OF SOUND
26ης Οκτωβρίου 15, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310 500670

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here