Ο Λευτέρης Μέρος, την Κυριακή 13 Μαΐου, ανεβαίνει στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Club, για να παρουσιάσει τα τραγούδια του από το νέο του δίσκο με τον τίτλο «ΘΕΑΤΗΣ», σε μουσικές δικές του και στίχους του ιδιαίτερου στιχουργού Φάνη Καββαδά, αλλά και τραγούδια από τις δύο παλαιότερες δουλειές του, καθώς και αγαπημένες διασκευές με εκλεκτούς καλεσμένους: τον Ορφέα Περίδη, το Θοδωρή Κοτονιά, την Ευτυχία Μητρίτσα, και τη Βιολέτα Ίκαρη.

Μας προσκαλεί λοιπόν σε μία παράσταση που δεν περιορίζεται μόνο στο πλαίσιο μιας παρουσίασης δίσκου, αλλά που, ουσιαστικά, μετασχηματίζεται σε ένα live, όπου το παλιό, το καινούργιο υλικό αλλά και τα αγαπημένα του τραγούδια, γίνονται το σκηνικό της βραδιάς.

meros_lefteris_2018_05_001

Μαζί του οι μουσικοί:
Νίκος Παπαδόπουλος – κιθάρες
Θάνος Κολοκυθάς – μπάσο
Χρήστος Τόλης – πλήκτρα
Θανάσης Αρχανιώτης – τύμπανα
Αγγέλικα Παπανικολάου – ακορντεόν

Φιλική συμμετοχή
Χρήστος Σκόνδρας – τρίχορδο μπουζούκι

Ο Λευτέρης Μέρος είναι αυτοδίδακτος μουσικός και σπουδαγμένος ωρολογοποιός. Γράφει μουσικές και τραγουδάει για την χαρά της ζωής. Διορθώνει τα γρανάζια και τις διαστολές του χρόνου για την ευταξία της ζωής.

Ο Φάνης Καββαδάς είναι στιχουργός και ταχυδρόμος. Στιχουργεί τον δρόμο του και ταχυδρομεί τα στιχάκια του, δίχως διεύθυνση αποστολέα και παραλήπτη. Γιατί στην τέχνη, όπως και στη ζωή άλλωστε, το από και το προς είναι το ίδιο ακαθόριστα και συγκεχυμένα.

Κυριακή 13 Μαΐου
Έναρξη: 21.30

Σταυρός του Νότου Club
Φραντζή 14, Νέος Κόσμος
Τηλ. κρατήσεων: 2109226975

Τιμή Εισόδου: 12€ (με μπύρα-κρασί)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here