Εκεί που ο Django Reinhardt συναντά τον Τσιτσάνη!

Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου οι Gadjo Dilo, θα εμφανιστούν , σε μία βραδιά αφιερωμένη στην «Αλλεργία» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών!

Η παρέα που έχει σαν αφετηρία της την μουσική ιδιοφυΐα του θρυλικού κιθαρίστα της gypsy swing Django Reinhardt και την ελληνική μουσική σκηνή του ’50 και ’60, κατορθώνει να συνδυάσει την παραδοσιακή manouche gypsy swing μουσική με την Ελληνική μουσική παράδοση δημιουργώντας ένα δικό τους μουσικό ύφος , το “Manouche de Grec” .

gadjo_dilo_2016_01

Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στο Αμφιθέατρο Ν. Σκαλκώτας στις 20:00, οι Gadjo Dilo, θα παρουσιάσουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στο οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να τους απολαύσουμε σε διασκευές που έχουμε ήδη αγαπήσει από τα άλμπουμ τους “Manouche De Grec” και “Manouche De Grec Vol II”, σε γνωστά ιταλικά, γαλλικά και αμερικάνικα standards , καθώς επίσης και σε ολοκαίνουργια κομμάτια τα οποία φέρουν τη δική τους υπογραφή , πάντα σε ρυθμούς gypsy jazz !

Οι Gadjo Dilo μας υπόσχονται μία βραδιά βγαλμένη από άλλη εποχή γεμάτη ρυθμό, τραγούδι και χορό!

Τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά στην «ΑΝΟΙΞΗ» , με σκοπό την καταπολέμηση αλλεργιών και άσθματος ατόμων με υπερευαισθησίες.

…..λίγα λόγια για την ΑΝΟΙΞΗ……
Η «Άνοιξη» είναι μη κερδοσκοπική εταιρεία με σκοπό την καταπολέμηση αλλεργιών και άσθματος μέσω ενημέρωσης, εκπαίδευσης, κοινωνικής παρουσίας και έρευνας.
Δραστηριοποιείται από το 2001, διοργανώνοντας ημερίδες, ενημερωτικά σεμινάρια, συζητήσεις και άλλες εκδηλώσεις εκπαιδευτικού χαρακτήρα, που απευθύνονται σε γονείς παιδιών με άσθμα και αλλεργίες, άλλα και ευρύτερα σε άτομα με υπερευαισθησίες, αλλεργίες και άσθμα.
Οι εκδηλώσεις στοχεύουν στη σωστή και έγκυρη πληροφόρηση, αλλά και την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τα αλλεργικά νοσήματα.
Μεσολαβεί σε κοινωνικούς φορείς για την προστασία όσων αντιμετωπίζουν προβλήματα αλλεργιών και άσθματος.
Από το 2003 συμμετέχει ενεργά στην Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Ατόμων με αλλεργίες και αναπνευστικές παθήσεις και συνεργάζεται με επιστημονικές κοινότητες συμμετέχοντας σε κοινές δραστηριότητες.

Line Up:
Σωτήρης Πομόνης: κιθάρα
Κωνσταντίνος Μητρόπουλος: κιθάρα
Σέργιος Χρυσοβιτσάνος: Βιολί
Γιώργος Τσιατσούλης: Ακορντεόν
Ηλιάνα Τσαπατσάρη: φωνή
Γιώργος Ρούλος: Kοντραμπάσο

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου
Ώρα έναρξης: 20:00 / Οι πόρτες ανοίγουν: 19:45

Μέγαρο, Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών
(Αμφιθέατρο Ν. Σκαλκώτας)

Γενική είσοδος: 20€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here