29/10/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Θωμάς Μητσόπουλος

Κυκλοφορεί την επόμενη Κυριακή με την εφημερίδα Real News το νέο album του Βασίλη Παπακωνσταντίνου με τίτλο “Αφετηρία“. Το cd θα περιλαμβάνει εφτά μελωδίες των φαν του Βασίλη μετά από διαγωνισμό που ενήργησε το στέκι φίλων του τραγουδιστή στο διαδίκτυο “vasilisp.com” , τρία κομμάτια σε μουσική των Κίτρινων Ποδηλάτων, ένα σε μουσική του ίδιου του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, όλα σε στίχους Οδυσσέα Ιωάννου, καθώς και μια διασκευή στο τραγούδι “Οι μέρες που δικάζουν” του 2004 σε μουσική του Σταμάτη Κραουνάκη, που ο τραγουδιστής ερμηνεύει ντουέτο με τη Χάρις Αλεξίου.

Την ενορχήστρωση του δίσκου επιμελήθηκαν τα Κίτρινα Ποδήλατα, τη φωτογράφιση έκανε η Χρύσα Σωφρονά, ενώ το εξώφυλλο φιλοτέχνησε ο γνωστός σκιτσογράφος Στάθης. Μαζί με την κυκλοφορία του νέου album “Αφετηρία” που θα κυκλοφορήσει σύντομα και στα δισκοπωλεία, ξεκινάει με την εφημερίδα Real News και η διανομή παλαιότερων αυθεντικών δίσκων του τραγουδιστή.

O Βασίλης θα παρουσιάσει τα νέα του τραγούδια όλο το Νοέμβριο στη μουσική σκηνή Love casual living στη Θεσσαλονίκη, η επίσιμη  παρουσίαση του δίσκου θα γίνει στις 14/11 στο Pinocchio Bar ενώ από τον Δεκέμβρη θα βρίσκεται στο Passport για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here