Οι Imam Baildi”, επιστρέφουν στην αγαπημένη τους Θεσσαλονίκη, μετά την ασφυκτικά γεμάτη συναυλία του περασμένου Μαρτίου, με νέο υλικό στις αποσκευές τους.

Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου θα δώσουν μία μοναδική και άκρως …εορταστική παράσταση στο Fix Factory of Sound με ανανεωμένο πρόγραμμα και σε αναμονή του πολυαναμενόμενου live album του συγκροτήματος  από το οποίο έδωσαν στη κυκλοφορία το κλασικό πλέον “Πόσο λυπάμαι”.

Όσον αφορά το νέο υλικό όμως, πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε και ο νέος δίσκος του δημιουργού του smash hit “Disco Partizani”,  Shantel με τίτλο “Viva Diaspora”, στον οποίο οι Imam Baildi συμμετέχουν με δύο κομμάτια, ένα εκ των οποίων το ξεσηκωτικό “The Streets where the Kids Have fan”.

imam_baildi_2015_05_001

Η νοσταλγική γοητεία της Ρένας Μόρφη, η εκρηκτική σκηνική παρουσία του MC Yinka, η βαλκανική ζεστασιά του Γιάννη Δίσκου και οι στιβαρές πενιές του Αλέξη Αραπατσάκου, Λάμπη Κουντουρόγιαννη πλαισιωμένες από την παραγωγική μαεστρία των αδελφών Φαληρέα,  υπόσχονται μία βραδιά  μοναδική!

Πριν τους “Imam Baildi”, θα εμφανιστεί ο Αργύρης Λούλατζης ένας ταλαντούχος τραγουδοποιός της νέας γενιάς, που έχει στο ενεργητικό του σημαντικές συνεργασίες όπως ο Χρήστος Θηβαίος, ο Μίλτος Πασχαλίδης και ο Ψαραντώνης  και πλήθος εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα.

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015
Οι πόρτες ανοίγουν στις: 21.30
Ώρα έναρξης: 22.30

Fix Factory of Sound
26ης Οκτωβρίου 15
τηλέφωνο κρατήσεων: 2310500670

Προπώληση: 10 ευρώ
Είσοδος: 12 ευρώ
Εισιτήριο καθήμενων: 15 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here