6/4/2012
www.musiccorner.gr

Ο Pink Noisy είχε την πρώτη του επαφή με τη μουσική σε μικρή ηλικία, πραγματοποιώντας σε ωδείο μαθήματα πιάνου και αρμονίου.

Στην πορεία κάνει τις πρώτες του προσπάθειες στην σύνθεση, μουσική με χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών και επηρεασμένος από το ρεύμα της εποχής (Jean-Michel Jarre και Vangelis). Συνεχίζει τις σπουδές του στη σύνθεση μουσικής (Ανωτέρων θεωρητικών) αποκτώντας πτυχίο αρμονίας, αντίστιξης και τις ολοκληρώνει το 2009 στο Δημοτικό Ωδείο Πατρών.

Το 2005 διακρίθηκε με το πρώτο βραβείο σε σύνθεση ηλεκτρονικής μουσικής παίρνοντας υποτροφία σε τμήμα μουσικής τεχνολογίας.

Το 2008 ξεκινάει τα πρώτα του ηχογραφήματα σε ήδη γνωστές επιτυχίες. Έχει συνεργαστεί με τους  Jemerey Amelin (Star Academy Γαλλιας), Consoul Trainin συμμετέχοντας στην Buddha Bar με το κομμάτι “Tango To Evora”, με  Livin R, Ηuseyin Karadayi, Bartosz Brenes κ.α.

Το 2009 παρουσιάζει το κομμάτι “Indigo” μια original σύνθεση που θα χαρακτηρίσει το ύφος της μουσικής του.

Το 2012 κυκλοφορεί το ολοκαίνουριο του single σε συνεργασία με το next best thing της Ρουμανίας, “Radio Killer”. Η instrumental version του “Mestral” έχει ανέβει στο YouTube από τις 17 Ιουλίου του 2011 και έχει ξεπεράσει τα 17 χιλιάδες views χωρίς κανένα promotion.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here