Από τον ερχόμενο Οκτώβριο, ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια της νυχτερινής Αθήνας ετοιμάζεται να ανοίξει και πάλι τις πόρτες του στο κοινό! Κάθε Σάββατο και Κυριακή, Διονύσης Σαββόπουλος Ελένη Βιτάλη, Γλυκερία, Γιάννη Ζουγανέλης ενώνουν τις μοναδικές φωνές τους για πρώτη φορά στη σκηνή του Διογένης.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-17

Ο Διονύσης Σαββόπουλος μετρά πλέον πενήντα ολόκληρα χρόνια στην ελληνική δισκογραφία και θα το γιορτάσει με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο και με ένα πρόγραμμα παραστάσεων που θα ξεχωρίσει. Διονύσης Σαββόπουλος Διογένης συνεργάζονται για πρώτη φορά και μαζί του έχει  την Ελένη Βιτάλη, την Γλυκερία και το Γιάννη Ζουγανέλη, που ολοκληρώνουν το πρόγραμμα με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

savvopoulos_vitali_2016_04

ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016 – 17

Η Ελένη Βιτάλη έκανε την είσοδό της στην ελληνική δισκογραφία το 1973  και αμέσως ξεχώρισε με το ταλέντο της και την εξαιρετική της ερμηνεία. Σήμερα, 43 χρόνια αργότερα, η Ελένη Βιτάλη εξακολουθεί με αμείωτο ρυθμό να βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων και να ακολουθείται από το δικό της φανατικό κοινό.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-17

Σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης βρίσκεται ένα από τα πιο γνωστά και ιστορικά κέντρα της Αθήνας. Το Διογένης Studio, με παρουσία πολλών χρόνων στη διασκέδαση της πόλης έχει κερδίσει για τα καλά το ενδιαφέρον του κοινού!

Για περισσότερες πληροφορίες για τα σχήματα του χειμώνα μπορείτε να δείτε στο http://www.kratisinow.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here