Έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες τόσο σε προσέλευση κοινού όσο και σε κριτικές και τείνει να ανακηρυχτεί σε καλλιτεχνική συνάντηση της χρονιάς!

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος και η Αλέκα Κανελλίδου γεμίζουν ασφυκτικά κάθε Σάββατο και Κυριακή τις Γραμμές και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που έχει αγαπηθεί πολύ αλλά που ταυτόχρονα «παντρεύει» ένα ετερόκλητο πλήθος φίλων και συνεργατών που σπεύδουν κάθε εβδομάδα να το απολαύσουν.

Οι «τυχεροί» που βρέθηκαν το Σάββατο στις Γραμμές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και το Μίμη Πλέσσα που βρέθηκε εκεί για να τιμήσει τον καλό του φίλο και φυσικά ανέβηκε στη σκηνή όπου ερμήνευσε στο πιάνο θρυλικές επιτυχίες του και μεταξύ άλλων «το καλύτερο ζεϊμπέκικο που γράφτηκε ποτέ», όπως το ζήτησε χαρακτηριστικά το κοινό, μιλώντας για «Το άγαλμα».

Το παρών έδωσε και ο Λευτέρης Πανταζής, τον οποίο και χαιρέτησε από σκηνής ο Γιώργος Χατζηνάσιος ενώ μοιράστηκε στιγμές που έχουν ζήσει επί σκηνής στο παρελθόν παρέα και με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου. Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους, η Νέλλη Γκίνη με τη συγγραφέα και σκηνοθέτη παιδικών παραστάσεων Κέλλυ Σταμουλάκη, ο Δημήτρης Παπάζογλου με το Θάνο Σπυρόπουλο και την Αλίντα Μαυρογέννη, η Διονυσία Ζαπατίνα, ο Χρήστος Νέζος, ο Zeraw από τους Vegas σε πρώτη επίσημη εμφάνιση με την σύντροφό του Νατάσα Ασιμάκη.

Οι εμφανίσεις θα συνεχιστούν μέχρι και την Κυριακή 21 Απριλίου, ενώ η αυξημένη ζήτηση ήδη έχει δημιουργήσει συζητήσεις για παράταση εμφανίσεων μετά το Πάσχα.

Ημέρες λειτουργίας: Σάββατο στις 22.30 – Κυριακή στις 21.00

Γραμμές
Κωνσταντινουπόλεως 111, Κεραμεικός
Τηλ. Κρατήσεων: 2103477058

Προπώληση: viva.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here