Τα τραγούδια της πρώτης του δισκογραφικής κυκλοφορίας, με τίτλο «Με του τρελού τα σύνεργα», έρχεται να παρουσιάσει στο Faust την Τετάρτη 17 Απριλίου ο Θανάσης Σκαργιώτης.

Νέος τραγουδοποιός που είχε την τύχη να συναντηθεί με τον συνθέτη Γιώργο Ανδρέου, ο οποίος ανέλαβε την ενορχήστρωση και την επιμέλεια παραγωγής του πρώτου του προσωπικού album που κυκλοφορεί εδώ και λίγο καιρό.

Ανάμεσα τους τραγούδια που έχουν ξεχωρίσει όπως τα Μην Ξεγελαστείς, Με του τρελού τα σύνεργα και Σειρήνες, δίνουν μια σαφή εικόνα για το ύφος και την ερμηνευτική ικανότητα του Θανάση Σκαργιώτη.

Μαζί με αυτά και επιλογές από τραγούδια που του αρέσει να παίζει ζωντανά, από παραδοσιακά ηπειρώτικα μέχρι σύγχρονους τραγουδοποιούς, σε μια διαδρομή από τραγούδια που αντλούν την ανάσα τους από την παράδοση αλλά και τον σύγχρονο ηλεκτρικό ήχο που είναι παρών σε κάθε ένα απ’ αυτά.

Στην βραδιά θα προστεθούν και οι φωνές δύο σημαντικών ερμηνευτριών, της Σαββέριας Μαργιολά και της Ευτυχίας Μητρίτσα, η οποία συμμετέχει και σε ένα τραγούδι του album.

Παίζουν οι μουσικοί:
Βασίλης Μαντούδης: Ακορντεόν
Κώστας Κιλάζογλου: Ηλεκτρική κιθάρα
Γιάννης Καραμανιώλας: Κοντραμπάσο
Αντώνης Βλάσσης: Τύμπανα
Θανάσης Σκαργιώτης: Τραγούδι, ακουστική κιθάρα

Τετάρτη 17 Απριλίου
Ώρα έναρξης: 21:30

Είσοδος: 5 ευρώ (χωρίς ποτό), 7 ευρώ (με κράτηση, χωρίς ποτό)

FAUST bar-theatre-arts
Καλαμιώτου 11 & Αθηναΐδος 12
Κρατήσεις: 210 3234095

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here