7/5/2014
www.musiccorner.gr

Οι πιο επιδραστικοί καλλιτέχνες της ελληνικής ροκ σκηνής, πρωτοστατούν στην 4η έκδοση του Up Festival, στην παραλία Πορί, στα Κουφονήσια, από τις 17 έως τις 19 Ιουλίου.

Ο Γιάννης Αγγελάκας, ο Παύλος Παυλίδης και οι Last Drive είναι αυτοί που δίνουν το σύνθημα στο φετινό UP όπως ακριβώς το έκαναν 30 χρόνια πριν, όταν οι Τρύπες έδωσαν ελληνική φωνή στον διεθνή εναλλακτικό ήχο, όταν οι Last Drive θεμελίωσαν την αγγλόφωνη ανεξάρτητη σκηνή στην Ελλάδα και όταν τα περισσότερα pop-rock συγκροτήματα που γεννήθηκαν από τα μέσα της δεκαετίας του ’90 και έπειτα δεν κατάφεραν να μην ακουστούν σαν τα Ξύλινα Σπαθιά. Είναι αυτοί που όρισαν το ελληνικό ροκ τις δεκαετίες ’80 και ’90 και εξακολουθούν μέχρι σήμερα να διαμορφώνουν την ελληνική μουσική πραγματικότητα, εμπνέοντας με την αυθεντικότητα και τη δημιουργικότητά τους το σημερινό καλλιτεχνικό δυναμικό.

aggelakas_2014_07

Σε μια ονειρεμένη παραλία, στη μέση του Αιγαίου, το UP Festival δίνει και φέτος το στίγμα της εγχώριας ανεξάρτητης μουσικής σκηνής, με αγαπημένους καλλιτέχνες σε απόσταση αναπνοής από το κοινό και με το πάρτι να ξεκινάει από το soundcheck!

Το πάρτι για λίγους φίλους που ξεκίνησε σαν αστείο 4 χρόνια πριν, κατέληξε στο πιο πιστό ετήσιο καλοκαιρινό ραντεβού!

Περισσότερα ονόματα καλλιτεχνών θα ανακοινωθούν σύντομα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here