Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας επιστρέφουν στην Ακτή Πειραιώς από το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου για 4 ακόμα παραστάσεις!

arvanitaki_kotsiras_2018_10_001

«Δυνατά κάθε φορά» είναι ο τίτλος της παράστασης που ετοίμασαν φέτος η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας. Το άκουσμα της συνεργασίας των δύο αγαπημένων καλλιτεχνών, σε συνδυασμό με το ραδιοφωνικό τους ντουέτο με τίτλο «Δυο Ζωές» που κατέκτησε ξεχωριστή θέση στα playlists των ραδιοφώνων αλλά και τις καρδιές των ακροατών, έκαναν τις παραστάσεις πολυαναμενόμενες. Το αποτέλεσμα αποζημίωσε τους πάντες καθώς κάθε Σάββατο ο χώρος της Ακτής Πειραιώς είναι ασφυκτικά γεμάτος από τον κόσμο που καταφτάνει για να απολαύσει ένα πλούσιο, φωτεινό και ξεσηκωτικό πρόγραμμα, με ανάσες ησυχίας και αλλά και στιγμές μια μεγάλης γιορτής γεμάτης από τις μεγάλες επιτυχίες των σπουδαίων δύο πρωταγωνιστών, αλλά και από τραγούδια που αγαπούν και έχουν «σημαδέψει» με την ερμηνεία τους.

Έτσι δε θα μπορούσαν παρά να συνεχίσουν τις παραστάσεις τους η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας, μετά από μια μικρή διακοπή λόγω της προγραμματισμένης περιοδείας της Ελευθερίας Αρβανιτάκη στο εξωτερικό το τελευταίο 12μερο του Ιανουαρίου.

Μαζί τους η Βίκυ Καρατζόγλου και ο Παναγιώτης Λάμπουρας.

Ο κύκλος λοιπόν των επιτυχημένων παραστάσεων συνεχίζεται «Δυνατα κάθε φορά»! Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας μας δίνουν ραντεβού για 4 ακόμη Σάββατα από τις 2 Φεβρουαρίου στην Ακτή Πειραιώς για όσους δεν πρόλαβαν αλλά και για εκείνους που θέλουν να το ζήσουν ξανά!

Κάθε Σάββατο από 2 Φεβρουαρίου
για 4 μόνο παραστάσεις!
Ώρα έναρξης: 22.30

Eισιτήρια:
Είσοδος με ποτό: 15 ευρώ
Τιμή φιάλης ποτού: 150 ευρώ
Τιμή φιάλης κρασιού: 75 ευρώ

Τιμές για φοιτητές:
Τιμή φιάλης ποτού: 130€
Τιμή φιάλης κρασιού: 65€

Κρατήσεις: τηλ. 210 3418020-21

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here