Δυο φίλοι καλλιτέχνες που έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές στο παρελθόν, σμίγουν ακόμα μια φορά επί σκηνής της μουσικής σκηνής Babel, με ένα πρόγραμμα αφιέρωμα στα τραγούδια του Μανώλη Ρασούλη. Του ανθρώπου που άλλαξε την πορεία του λαϊκού τραγουδιού, που έδωσε τα ‘’όπλα’’ να ‘’εκδικηθεί’’ η μέχρι τότε ‘’γυφτιά’, μαζί με μια παρέα από ανθρώπους που σημάδεψαν για πάντα τη καρδιά μας. Με πρώτο από όλους το Νικόλα Παπάζογλου, το Νίκο Ξυδάκη, τον Πέτρο Βαγιόπουλο, τον Χρήστο Νικολόπουλο, τη Βάσω Αλλαγιάννη, τον Διονύση Σαββόπουλο, και άλλους.

Τις Πέμπτες στη Babel, o Θοδωρής Κοτονιάς και η Σοφία Παπάζογλου με τη ζεστή τους ερμηνευτική ικανότητα, μας βάζουν στη παρέα και μας φέρνουν κοντά με τα τραγούδια που μεγαλώσαμε μαζί.
Ένα αφιέρωμα που πραγματοποιείται στον πιο “οικείο” χώρο του Μανώλη Ρασούλη, στο “Babel Πυρήνας Τέχνης” στο Μαρούσι , που έχει δημιουργήσει η κόρη του Ναταλία με τον άντρα της Κωνσταντίνο Στεφανή.

Ένα & Ένα, τραγούδια διαλεγμένα με καρδιά, που στέκονται πάντα δίπλα μας στις όμορφες και τις δύσκολες στιγμές. Ένα μουσικό σημείο αναφοράς, με τραγούδια όπως το “Τρελή κι αδέσποτη”, “Αχ Ελλάδα σ’ αγαπώ”, “Νιώσε με”, “Αν πεθάνει μια αγάπη”, “Γύφτισα τον εβύζαξε”, “Ζήλεια μου” και δεκάδες άλλα που έμειναν κλασικά και ανέγγιχτα από τον χρόνο.

Πέμπτες με τραγούδι και χορό, με ευαισθησία και μερακλίκλι, γεμάτες από Ρασούλη ….και όχι μόνο….

Οι εξαιρετική μουσική παρέα απαρτίζεται από τους:
Μιχάλης Ατσάλης στη κιθάρα
Νίκος Σαμαράς στο μπουζούκι – τζουρά – μπαγλαμά
Καλογιάννης Βεράνης στο βιολί

BABEL Πυρήνας Τέχνης
Βασ. Σοφίας 87, Μαρούσι
Τηλ. Κρατ: 215 5252982

12 ευρώ (μπύρα/κρασί)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here